Arama sonuçları: *

1. Dolar Bey

İnceleme Logitech G402 Hyperion Fury İnceleme

Arkadaşlar merhaba; 22 Aralık Perşembe günü Amazon üzerinden 559,99 TL'ye Logitech G402 Hyperion Fury aldım ve 24 Aralık'ta elime ulaştı. İncelemeye başlayalım. Ürünün yapısını gerçekten çok beğendim, üzerinde 5 adet makro tuş bulunuyor ve yazılım üzerinden istediğiniz her türlü komutu...
  2. Dolar Bey

İnceleme Msi Vigor Gk20 inceleme (İlk bakış)

Öncelikle merhaba ilk defa ekipman incelemesi yapıyorum ilk incelememde Msi Vigor Gk20 klavyesi var. Fiyat:Aldığım yer hepsiburada 209,90 TL'ye aldım. Msi klavye için bana güzel geldi. Tasarım ve tuşlar: Klavyede bilek desteği yok lakin bize bakan kısımda küçük bir plastik bilek desteği var...
  3. Dolar Bey

-Rehber- Minecraft Optifine nasıl kurulur

Selamün Aleyküm arkadaşlar bu rehberi her sürüm için kullanabilirsiniz. Ancak Minecraft'ın java sürümüne sahip olmanız gerek korsan minecraft ile olmaz. 1.Öncelikle dosyayı yüklüyoruz İstediğimiz sürümü seçebilirz ama belirli sirimler var 1.7.2'den altı yok. 2.Sağ üstteki Skip tuşuna...
  4. Dolar Bey

Rehber [Ana Konu] Herkes rehberlerini buraya yazsın

Rehberlerinizi buraya yazın ikide bir bulmak zorunda kalmasın kimse Ama lütfen normal yazı yazıp kirlilik yapmayalım Ben başlıyorum; https://forum.donanimarsivi.com/konu/gtx-1050-ti-alma-rehberi-gibi.274302/...
Top Bottom