Arama sonuçları: *

1. Krosakı Ichıgo

Windows oturum açma sorunu

11 pro hocam internetten dijital key satın aldım etkinleştirince dediginiz şekilde deneyeceğim
  2. Krosakı Ichıgo

hocam windows etkin olmadıgı için bu seçenekler gözükmeyebilir mi?
  3. Krosakı Ichıgo

oturum açarken sürekli microsoft hesabıma giriş yapmam gerekiyor tekrar tekrar onay kodu vs uğraşıyorum oldugum kullanıcının nasıl hem mailini degistirip hemde parola veya parolasız olacak şekilde klasik windows açılışı şeklinde ayarlayabilirim?
  4. Krosakı Ichıgo

Yardım Intertene bağlanamama sorunu

arkadaşlar normalde kablo ile bağlanıyordum şuan kabloyu uzatamadıgım için internete wifi ile bağlanmaya çalışıyorum ama görseldeki gibi kalıyor şuan telefonumdan internet paylaştım ona bağlanmada sorun yaşamıyorum bir fikri olan var mı?
  5. Krosakı Ichıgo

IPhone 15'e geçtim ama yeni telefon gibi hissettirmedi

oha vay be olacak özellik hertz olacaktır
  6. Krosakı Ichıgo

IPhone 15'e geçtim ama yeni telefon gibi hissettirmedi

hocam ben samsung a50 den geçen sene iphone 14 pro ya geçtim 15 ile 14 pro arasında zor karar verdim ekran yenileme hızı çok büyük artı yüksek yenileme hızlı bir cihaz düşünülebilir bence ama çokta gerekli degil cunku dezavantaj olarak şarj daha hızlı gidecek
  7. Krosakı Ichıgo

İnternetten ucuza windows key almak ne gibi sonuçlar doğurur

o nasıl oluyor hocam windows 10 için yapmıştım ama windows 11 için o yöntemi bulamadım
  8. Krosakı Ichıgo

Anladım peki sizce gelecekte cihazı satmak istersen beni zora sokar mı?
  9. Krosakı Ichıgo

İnternetten laptopum için win 11 key satın alacağım çok ucuza satan siteler var bunlardan alıp kullansam ne gibi zararları vardır ? Daha önce windows 10 için internetten bir kere böyle key alırsan anakartında kalır va gibi şeyler duyuyordum Teşekkürler
  10. Krosakı Ichıgo

Windows 11 ''sisteme ayrılan bölümü güncelleştiremedik hatası"

Hocam yerini tam bulamadım boot seçeneklerim bunlar 1737394680 hocam eğer üstüne kurmayı başaramazsam öyle deneyeceğim dosyalarımı kaybetmek istemiyorum
  11. Krosakı Ichıgo

ne kadar olmalı ortalama epey var halbuki boş alanım
  12. Krosakı Ichıgo

Arkadaşlar selam Geçen sene almış oldugum 'Lenovo LOQ' model rtx4060 ve r7 7840hs donanımlarına sahip laptobumu windows 10'dan 11'e yükseltmek istedigim için yükseltme aracı kurdum fakat görseldeki hatayı alıyorum konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
  13. Krosakı Ichıgo

Yardım Laptop ilk açılış kapanma reset isteme sorunu

Lenovo LOQ model laptobum var son 2 3 aydır ne zaman bilgisayarı açsam ilk açışımda lenovo yazısı geliyor ardından ekran kapanıyor fakat bilgisayar çalışmaya devam ediyor çek çaresi güç tuşundan kapatıp yeniden açmak sorunumu nasıl çözerim
  14. Krosakı Ichıgo

Öneri 36.608₺ bütçe- Hp Victus 16-R1073NT mi, Lenovo LOQ 15IRX9 83DV00HNTRv1 mi yoksa başka seçenek mi?

110w üzeri çok az farkediyor 1 2 fps maksiumum ama sanmıyorum
  15. Krosakı Ichıgo

Öneri 36.608₺ bütçe- Hp Victus 16-R1073NT mi, Lenovo LOQ 15IRX9 83DV00HNTRv1 mi yoksa başka seçenek mi?

hocam bende lenovo loq kullanıyorum memnun olmadıgım tek konu var o da ekran panel kalitesi oda arkadaşımda victus 16 var ekran olarak daha güzel fakat onun dışında ben olsam lenovo tercih ederim hp müşteri memnuniyeti konusunda daha önce beni yanıltmıştı o yüzden tercih etmiyorum ekran...
  16. Krosakı Ichıgo

Laptop Başlatma Sorunu

Lenovo LOQ model laptobum var. son bir kaç aydır az kullandıgım için pek umursamadıgım bir sorunum var.Bilgisayarı ilk açtıgımda lenovo yazısı geliyor ardından ekran kapanıyor ve açılmıyor fakat bilgisayar çalışıyor tek çözümüm güç tuşunu 5sn basılı tutarak kapatmak ve yeniden açmak bunu...
  17. Krosakı Ichıgo

Yardım Çakma gamepad önerisi

1k ya kadar hocam ama varsa 400 e de olur
  18. Krosakı Ichıgo

Yardım Çakma gamepad önerisi

uygun olursa ps4 veya ps5 çakma kol almayı düşünüyorum önerileriniz nedir?
  19. Krosakı Ichıgo

2.el telefon almak için nasıl bir yol izlemeli?

anladım peki fiyat nasıl olmalı bir fikriniz var mı? 1697623144 hiç kimse bir şey bilmiyor sanırım?
  20. Krosakı Ichıgo

Kasa toplama+windows 10

tabii ki 3 saatte toplamıyorlar fakat zaten bu işler böyledir 5dk lık iş için kimse 1000 tl vermek istemez
Top Bottom