Arama sonuçları: *

1. Hülagühan88

🔥İndirim BeoSound Balance Multiroom Kablosuz Hi-Fi Hoparlör 124.276TL(Meşe Ağacı)

Parayı nereye harcasam diye düşünüyordum, iyi oldu bu. Don kalmadı ama sorun yok. Yiğidin malı meydanda olur.
  2. Hülagühan88

🔥İndirim 🔥Hyperx Cloud III Wireless 3750 TL 🔥

Cloud Alphadan sonra en iyisi bu. Güzel fiyat bence. Tavsiye ederim.
  3. Hülagühan88

1790TL 🔥 Rampage Zenith Pro 4K Beyaz Oyuncu Mouse

Buna verilecek para ile deathadder v3 alınır. Rampage bu paraların mouseu değil. Birkaç aya yarı fiyatına düşer.
  4. Hülagühan88

🔥İndirim Ryzen 7 9800X3D işlemci 23.064 TL

Şu forumdaki insanların %99.9'u için o kadar gereksiz bir işlemci ki bu... Ha fiyatı doğru düzgün bir seviyede olsa farklı bir yorumum olurdu. Ancak bu fiyata... Alın 5700x3d geçin. 23bin nedir yahu.
  5. Hülagühan88

Amazon Razer DeathAdder V3 1.489 ₺

1 tane monitör altı bungee al kablolu olduğunu anlamazsın zaten. Özellikleri mükemmel bir mouse. Kablosuzu ile tek farkı kablolu olması. Fiyatı ise yarısından az.
  6. Hülagühan88

🔥İndirim TÜRKCELL HATTI TAŞIMAK İSTEYENLERE

Fiyattan önce şirket politikaları öncelikli bence. Beni zorla izleyen şirkete 5 para vermem. Vpnsiz İnternete girmem. Bizi buna zorlayanlar utansın diyeceğim de onun da oluru yok.
  7. Hülagühan88

Sen kullan o zaman. Tüm vpnleri zaten Bloklamak imkansız. En popüler olanlardan başlıyorlar önce. Ona da sıra gelir. Ben ampul holdingden olabildiğince uzak dururum.
  8. Hülagühan88

Evet. Surfshark vb. Bağlanamıyor. Superonline da öyle. Aynı grup zaten.
  9. Hülagühan88

Ampulcell. Vpn blokluyor bunlar.
  10. Hülagühan88

❌İndirim Bitti! 🔥 Choetech PD 20W USB-C Hızlı Güç Adaptörü - 99 TL ! 🔥

İsminden fişe takmasan da alev alabilir gibi duruyor 😂
  11. Hülagühan88

🔥İndirim JBL TUNE 510BT KABLOSUZ KULAKLIK 🔥1.249 TL (6 Ayın En Düşük Fiyatı)

Elite 3 899 TL'ye kadar düşmüştü yakın zamanda.
  12. Hülagühan88

🔥İndirim JBL TUNE 510BT KABLOSUZ KULAKLIK 🔥1.249 TL (6 Ayın En Düşük Fiyatı)

Jabra elite serisi gayet güzel bence. Yıllardır kullanıyorum. Bir kere bile düşmedi. Hem aktif hem pasif ses sönümlemesi güzel.
  13. Hülagühan88

🔥İndirim ZTE Nubia V40 Design 4.649 TL

Aldım bir tane. Teşekkürler.
  14. Hülagühan88

9800x3d 21.998 TL'den satışa çıktı.

Valla ben 43 yaşındayım su sırası falan hatırlamıyorum hiç de malum şahsın belediye başkanlığı sırasında yok zart, yok zurt çalışması derken 2 haftadan fazla süre İstanbul'un göbeği Beyoğlunda elektrik kesintisi yaşanması nedeniyle üşüyen babaannemi ısıtabilmek için jeneratör aldığımı...
  15. Hülagühan88

9800x3d 21.998 TL'den satışa çıktı.

Çünkü fetöyü devletin iliklerine, 15 milyon kaçağı ülkeye muhalefet partileri soktu...
  16. Hülagühan88

🔥İndirim Spigen 2 Port 45W Adaptör 349 TL 🔥

Bende de bunun aynısı var. Samsung hızlı şarj destekliyor. 2. Girişe başka bir şey taksan da destekliyor. Çok küçük ve az ısınıyor. Tavsiye ediyorum.
  17. Hülagühan88

🔥İndirim Ryzen 5 7600 - RTX 4080 Super sistem 57.347 TL

1080p için 4080 alanın sorunları arasında darboğaz ufak bir yer kaplar bence 😂
Top Bottom