Arama sonuçları: *

1. bertoni

Bilgisayar Alığında Windows ve BİOS nasıl kuracağım ?

PCH-GG6 aldım intel h610 anakart biosu ve windows nasil kurarim ilk defa pc aldim abdullah abinin videosunu izledim ama bu ikisini bilmiyorum şimdiden teşekkürler
  2. bertoni

11.5K TL Kasa önerisi

Arkadaslar butce max ustune en fazla 500 tl çıkar şimdiden tesekkurler :D
  3. bertoni

3000₺ Monitör Dahil Sistem Toplama Tavsiyesi

Merhaba yukarıda isteklerimi belirttim FPS oyunları oynayacağim Bu sistemi 8-9 ay idareten alıcağim sonrada kardeşime geçecek 8-9 ay sonra 20k 23k civari topluyacağim Şuanlık idareten Valo cs rahat rahat oynatsın yeter şimdiden Teşekkürler <3
  4. bertoni

21K Yayın Sistemi Toplama

Sadece kasa AMD intel Fark etmez hangisi daha performanslıysa
  5. bertoni

Valorant +240 FPS Yayın açabilecek sistem tavsiyesi

240 hz monitör alacağım için hakkını vermesi gerek +240 fps oyun oynatsın 60fps yayın açsın isterim bütçe ne kadar düşük olursa o kadar iyi :d Şimdiden Teşekkürler ...
  6. bertoni

Benim için en uygun sistem ?

Arkadaşlar şuan aklımda 5600x + 3070ti sistem var . Yapmak istediklerim Valorant 240 hz düşükte yayın açsın Sizce bu sistem fazla mı bu dediklerime ? Mesela 3060ti 240 valorant yayını açar bu şekilde önerilere ihtiyacım var İşlemci + GPU olursa olur Hazır sistem olursa da olur HERKESE İYİ...
  7. bertoni

23 Bin TL Sistem Toplama

Sadece kasa sıvı soğutma olsun aklımda nzxt x53 var Gerisi sizde ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  8. bertoni

25K Monitör dahil sistem öneri

Sıvı soğutma kullanacağım nzxt Mon 240 hz olursa iyi olur ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  9. bertoni

Bu Fiyat Karşısında Aşırı Şaşkınım

Selam İnstada gezerken karşıma reklam çıktı bende merak edip girdim baktım 2080super+5600x+x570 19k aşırı ucuz geldi bilmiyorum dolandırıcı mı değil mi ? Yakın zamanda da şöyle 25-30 k müq bir sistem toplayacağım herkese iyi günler 1624905157 Kb link atmayı unutmuşum...
  10. bertoni

Xeon İşlemcili PC Toplama mı 2200G'li PC Toplama mı?

Bütçem monitör dahil 3000 max 3300 ( ssd ve hdd var bende ) Valorant 75 fps olsun yeter kasmadan oynatacak bir sistem arıyorum herkese iyi günler
  11. bertoni

3000g Almak mantıklı mı ?

bütçem 3200tl olduğu için bu konuyu açtım ( monitör dahil bütçem ) açıkçası 3000g toplayınca bir miktar parada kalıyor şuan kararsızım bilemedim zaten valo cs oynayacağım tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkürler DA Ailesi
  12. bertoni

3000 Monitör dahil sistem

herkese merhaba valorant 80-100 fps olsun kasmadan rahatça oynatsın yeter laptopumu satıp almayı düşünüyorum aklımda 3000g var apu olarak ( ssd ve hdd var bende ) ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER
  13. bertoni

20k Pc Toplama Monitör dahil

Merhaba pc yayın aömak için kullanıcağım Genelde valo-cs-gta Oyun yayınları çekeceğim Şimdiden teşekkürler DAF Ailesi <3
  14. bertoni

38000TL Bütçe ile Monitör Dahil PC Önerisi

evet 38 bin tl oyun pc bütçeyi biraz aşabilir ( baba parası değil Doge Coin parası xd )
  15. bertoni

5900 tl Monitöe Dahil Pc tavsiyesi

Depolama olmasada olur elimde 1tb hdd ve 240 gb ssd var ama hazır sistemse ola bilir
  16. bertoni

3250 TL 3350 tl arası pc

öncelikle hazır sistemde olur parça parçada olur izolyde olur
  17. bertoni

5200 tl Monitör dahil sistem

bütçemaxdır
  18. bertoni

5200tl monitör dahil pc

genellikle gta-csgo-valorant oynayacağım bütçe max'dır
  19. bertoni

4500-4600 tl PC önerisi

Arkadaşlar önceliklle 1650super bile 2100 TL'ye zarzor bulunuyor yani bana 4500-4600 tl arasında bir şey lazım yardımcı olurmusunuz
  20. bertoni

5000tl Monitör dahil Sistem Tavsiyesi

arkadaşlar klavyem falan var sadece pc+monitör
Top Bottom