Arama sonuçları: *

1. TinerciAlper

Yayılımı yüksek 4000’TL'ye kadar parfüm önerisi

Cok oldugu icin bitmiyor hava durumuna giydigim kiyafete gittim yere yapacagim seye gore seciyorum ayrica kaliteli parfumlerde 2-3 fis yeterli oluyor kapali alanlarda o yuzden fazlada kullanmiyorum 1732977236 Parfum de marly altaîr/layton 1732977283 Jpg le beau le parfüm hocam 1732977350...
  2. TinerciAlper

1000TL klavye Önerisi (TR içi)

kendi yazdıklarını okuyamıyor musun hepinizi rapor ettim moderatörde haklı bulduğu için hepinize uyarı vermiş önce insan olmayı öğrenin herkes stoklu almış satmak için sahibinden alsana şöyle yapsana diyip durmuşsunuz kar etmek için adamında vaktini çalmışsınız forum kültürünü öğrenin biraz...
  3. TinerciAlper

üslubuna sen dikkat et 2 oldu bu
  4. TinerciAlper

konuyu 2. kez okudum kimesnin üslubunda bir sorun göremedim bir sen agresif çıkışmışsın onada laf eden bile olmamış
  5. TinerciAlper

Dostum ne zorlaması demişsin adama bir şey önermek yerine aula al demekten başka bir şey dememişsiniz adamın parası yetmiyorsa ne yapsın 1300tlye hadi aula buldu get ile taksit yaptıracak %11 get komisyonu 1443tl get sadece 3 taksit yapıyor adam 12 taksit yapan yerlere bakıyor ne demesini...
  6. TinerciAlper

koleksiyon bi nevi hobi
  7. TinerciAlper

beler adam aula istemiyorum diyo ne diye zorluyorsunuz taksitle almak istiyo kimse get ile taksit yapabilirsin bile dememiş adama sadece aula aula demişssiniz adamın nakit parası yok belli ne diye zorluyorsunuz
  8. TinerciAlper

Merak ettigini sor soyliyeyim
  9. TinerciAlper

🔥İndirim Seiko 5 Snxs73k 5413Tl

evet hocam kesinlikle öyle bir yerden sonra sade gösterişsiz şık şeyler daha hoş geliyor sade soda baskısız sade renkli kıyafetler en büyük örnekleri
  10. TinerciAlper

ışıktandır aynı model sadece kadran renkleri farkı 1732914223 hocam niye öyle dediniz yaşlı hissettim lise 2nin sonunda soldaki maviyi almıştım bu sene param oluncada bunu aldım
  11. TinerciAlper

https://forum.donanimarsivi.com/konu/seiko-5-snxs77k-5199tl.1034302/ Konusunu acmistim hocam indirimler devam ediyormu bilmiyorum 1732912166 Fosforlarida bu sekilde
  12. TinerciAlper

Elime ulasti hocam fotograftakinden cok daha iyi
  13. TinerciAlper

Discord %50-70 arası cpu kullanımı sorunu

Discord kapali hocam nasil kullaniyorsunuz
  14. TinerciAlper

🔥İndirim Ceramical 160CM Çalışma Masası Beyaz 🔥1.381 TL

demir değil ayakları yanlış bilgilendirmeyelim
  15. TinerciAlper

Ehliyete Yazıldım.Renk körü olduğumu öğrendim

geçmiş olsun hocam neyi ne görüyorsunuz merak ettim
  16. TinerciAlper

Yardım İphone 15 Pro vs İphone 16 pro

sıfır almak her zaman daha mantıklı bence
  17. TinerciAlper

Kıbrıs'tan iPhone 16 Pro almak

Ben bi kaç telefoncu ile konustum eylulde lansmanda acilmis cart curt satiyorlardi hic bulamasmadim ama telefon kaydettirmek icin gidip gezdim sigarami alkolumu aldim baska bi ulke gordum geldim
  18. TinerciAlper

Konularıma neden bakılmıyor

dostum foruma katılalı 2 gün olmuş açtığın konuların cevaplarını zaten internette bulabilirsin kısaca baktım ama insanlar şuan indirimlerle vs ilgileniyor konuyu yükselt yaparak sabırlı bir şekilde bekleyebilirsin
  19. TinerciAlper

Windows 10 dan Windows 11 geçersem kasar mı?

hayır hızlanmaz
  20. TinerciAlper

Aula F75 Vs Logitech Pro x60 Lightspeed ?

dostum üst seviye klavyede kullandım şuan aula f75 kullanıyorum (eski klavyem yanımda duruyor) gayette aralarında bir fark hissetmedim hissiyat olarakta daha tatlı bir klavye
Top Bottom