Arama sonuçları: *

1. PaLaaX

50k gaming laptop önerisi.

Beyler Kuzenime 50k bütçeli laptop lazım. Bilgisayar mühendisliği için, oyunda oynayacak... 1726169162 Tavsiyelerinizi bekliyorum. 1726169788 Aktiflik nanay?
  2. PaLaaX

Öneri 60k ya kadar Render/Oyun laptop önerisi.

Selam Gençler. Kuzenim inşaat mühendisi ve 40-60K bütçe dahilinde bir laptop lazım. Kendisi çok irdelemez bunları o yüzden bana danıştı... Autodesk kullanacak ve render programları açabilen ayriyetten oyun oynanabilen bir laptop gerekiyor. Sessiz, çok şarj ve ısınma problemi çıkarmayan bir...
  3. PaLaaX

45k ya kadar Laptop önerisi.

Beyler kuzen Diş hekimliği okuyacak 3 boyutlu diş modelleri falan yapılabilecek 45k civarı bu bütçeyi aşmadan öneri istiyorum... Render ve oyun için olacak. 1702148341 Var mı önerisi olan ??
  4. PaLaaX

25K Bandında laptop önerisi.

Beyler Paramedik okuyacak olan kuzenime 20-25k bandında Isınmayan performanslı bir laptop gerekiyor. Monster falan dedi de hemen susturdum :kekw: Son zamlardan sonra piyasaya pek hakim değilim :D Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim :) 1693690341 Yok mu bir müslüman ?
  5. PaLaaX

Bozuk Excalibur G860 ne kadar eder ?

Evet beyler kuzenimden bir bozuk excalibur G860 aldım. gtx 1060 6 gb intel i7 7770HQ 16 GB Crucial ram ve m.2 ssd var (kaç gb bilmiyorum) yanında şarj aletide var şuanki kurla 4000 e pazarlıkla okutabileceğimi düşünüyorum. dediğine göre sorunu galiba ekran kartının yanması. ama pc yi açmayı...
  6. PaLaaX

Yardım EKRAN KARTI ÇİPİ YANMIŞ LAPTOPA FARKLI BİR ÇİP TAKILABİLİRMİ ?

Soru yukarda beyler. kuzenim bana ekran kartı yanmış bir excalibur verecek. ben bunun bozuk çipini söküp farklı bir model takabilir miyim ? yanan çip gtx 1060 6 gb mesela daha düşük bir çip takılabilirmi.
Top Bottom