Arama sonuçları: *

1. PaLaaX

İphone 13 sarj çok hızlı bitiyor.

Çok oyun oynamıyorum. %100 de şuan. Oyun oynarsam en fazla yarım gün gider sanırım.
  2. PaLaaX

Bende bu performansı beklemiyordum.
  3. PaLaaX

Son 10 gün ortalama ekran açıkken 5 saat kapalıyken 3 saat...
  4. PaLaaX

Bende 1 ay önce bir iphone 13 aldım teknosadan. 2 gün götürüyor beni. Stabil...
  5. PaLaaX

50k gaming laptop önerisi.

Beyler Kuzenime 50k bütçeli laptop lazım. Bilgisayar mühendisliği için, oyunda oynayacak... 1726169162 Tavsiyelerinizi bekliyorum. 1726169788 Aktiflik nanay?
  6. PaLaaX

İspiyonculuk mu bu annemi ağlattım la

Yeni nesil çok hızlı. İyi yapmışsın kral. Disiplini elden bırakma bir kaç ay sıkıyönetim ilan edin evde.
  7. PaLaaX

Kız arkadaşınız sormadan festivale gidebilirmi?

Hormonal sevda dönemleri, bu dönemde istisnalar olabilir en fazla 3 4 ay çıkarsınız zaten. Sana sormadan festivale gidecek bir kızla çıkıyorsan hata sende zaten ayrıl gitsin. Güven problemi olan hiçbir ilişki yürümez, zorlama.
  8. PaLaaX

Sütlaç vs Aşure ANKET

Aşure iyi yapılırsa sütlacı geçer. Ama ortalama dersek sütlaç abi.
  9. PaLaaX

176 boy iyi mi arkadaşlar?

170 civarıyım sen düşün halimi :D Sosyal medya kızlarını etkilenmesek bile ortamlarda dalga konusu oluyoruz ve ciddiye alınmıyoruz. Üstelik fizik olarak zayıf olabiliyoruz. Spor ile kütleyi arttırsan bile yine uzun boylular üstünlük kurabiliyor. Ve kızlardan kısa olabiliyorsunuz. Fakat paranız...
  10. PaLaaX

Hanma metodu ile boy uzatma

19 oldum hala 170 im arkadaş nasıl çözeceğim bu durumu...
  11. PaLaaX

Bu zamana kadar bir kiz ile konusmamam benim sorunummu

Nasip... Daha 18 sin.
  12. PaLaaX

iphone klavyem donuyor ?

Bende Instagram da sorun yaşadım.
  13. PaLaaX

iphone klavyem donuyor ?

Bende 2 gün önce 13 aldım ve dün klavye donuyordu dedim boşa mı para verdim... Sanırım benden kaynaklı değil.
  14. PaLaaX

🔥İndirim HAVİT YOUTUBERLARA %15 İNDİRİM

Beyler kulaklık alacam 400-700 lira bandındayım Galax sonar 01 önerdiler fakat biraz çıplak duruyor havit modelleride hoşuma gidiyor... Ne önerirsiniz?
  15. PaLaaX

500 liraya kadar kulaküstü kulaklık önerisi.

Galax alacağım sanırım. Başka seçenek pek yok 700 800 e çıkardım da hakettiğini düşünmüyorum.
  16. PaLaaX

2 veya 3 sene önce 170 liraya bir marketten Polosmart aldım mikrofonu 1000 liralık mikrofonlarla kapışacak vaziyetteydi :) Kedim yüzünden mici bozuldu, yoksa götürürdü yine beni. Ne kadar kötü de olsa her ürünün standart bir ömrü vardır ve doğru kullanırsan baya baya kullanırsın kral.
  17. PaLaaX

Hala var hocam. https://www.trendyol.com/onikuma/g2000-gaming-pro-gamer-kulaklik-rgb-mavi-p-37159008?boutiqueId=61&merchantId=911902...
  18. PaLaaX

Herhangi bir kronik sıkıntısı yok değil mi hocam ona göre bunu alacağım?
  19. PaLaaX

Beyler kulaklık lazım bunları düşünüyorum fakat direk USB olması daha iyi olur. https://www.trendyol.com/havit/gamenote-h2040d-rgb-aydinlatmali-mikrofonlu-gaming-oyuncu-kulakligi-3-5mm-jack-usb-p-792465356?boutiqueId=638145&merchantId=968...
  20. PaLaaX

❌İndirim Bitti! 25 parça mıknatıslı tornavida seti 99tl N11

Bende var bu ürün zamanında 40 liraya almıştım. Avucum kadar bir şey diyebilirim size ama ucunu zorlamayın çabuk körelebiliyor... Ve bende ki mıknatıslı değil bu nasıl mıknatıslı oluyor ?
Top Bottom