Arama sonuçları: *

• Users: AlsaH
  • Order by date
  1. A

Yardım 300 tl mouse önerisi

yumuşak ve güzel mouse yi hissetmiyorsun pençe
  2. A

Yardım 300 tl mouse önerisi

Şuan razer viper mini kullanıyorum ve mouse aşırı iyi ama benim elim de senin boyutlarında ve doğrusu küçük geliyor özellikle fps oyunlarında bazen canını sıkabilir.
  3. A

NVİDİA OYUN FİLRESİ DESTEKLEMEME HATASI

Arkadaşlar valorantta geforce experience oyun filtresi uygulayamıyorum. Bu özellikten yararlanmak için desteklenen bir oyun gereklidir uyarısı veriyor nasıl çözebilirim?
  4. A

G LOOT BONUS VERMEME

Arkadaşlar ben g loota üye oldum ama bonus vermedi nasıl alıyoruz bilen var mı?
  5. A

MOUSE CLİCK TIK SORUNU

Arkadaşlar mousemun click i tıklatıp kaldıdğında çalışıyor.Çözebilen var mı
  6. A

arkadaşlar 240hz bi monitörüm var ama 60 hz gösteriyor nasıl düzeltebilirim

ayarlardan sistem kısmına git.aşağılarda gelişmiş görüntü ayarları var. görüntü bağdaştırıcısına tıkla ordan ayarlayabilirsin
  7. A

PC KENDİ KENDİNE RESET ATIYOR

Arkadaşlar pc im kendi kendine reset atıyor. Bilgisayarım yaklaşık 3 aylık. Son 1 aydır bunla karşılaşıyorum. İlk başlarda sık sık olmuyordu 3 4 günde bir oluyordu ama şimdi günde iki kez yaşıyorum. Lütfen yardım edin
  8. A

Bu Bilgisayarı almaya karar verdim alırsam hata eder miyim?

https://www.itopya.com/VG5wWk5VMVVSVEZPYWsxM01qSXc5ODU=.share 1607537108 Nasıl?
  9. A

bir pc topladım.Fakat sana uygun mu bilmem.
  10. A

İntel sistem ister misin
  11. A

Çünkü mesela benim 2060 var. Satıp üstüne para ekleyip 3060 ti almayı düşünüyordum rtx performansı beni etkilemedi.Ben de 2060 ta kalmaya karar verdim
  12. A

14.000 liram olsa Rtx 3070 li sistem toplarım
  13. A

Bütçeni arttırabilir misin?
  14. A

240 hz Monitörü Hangi Kablo Destekler

Arkadaşlar monitörümü overclock edeceğim.230 hz e.Hangi kablo destekler ve hangi versiyon.
  15. A

MONİTÖR OVERCLOCK KAYIT SORUNU

Arkadaşlar ben monitörüme overclock yapmak istiyorum.Tek tek test ettim 230 hz e kadar destekliyor.Ama kaydet dediğimde kaydetmiyor.
  16. A

SSD Yazma Hızı Düşük

Benim de kingston a2000 ssd im var okuma 2200 yazma 2000 olması lazım ama yazma hızı 800 civarı bir şey.Çok takma kafana program indirdikten sonra yavaşlıyorlar zaten.Çünkü yazması gereken şeyler artıyor yük biniyor.
  17. A

Sizce Hangi Mouse Daha İyi?

Arkadaşlar itopya nın efsane cuma indiriminden mouse almayı düşünüyorum.Genelde oynadığım oyunlar Valorant-Fortnite-Apex-Cs Go tarzı oyunlar.Tuf m5 Corsair harpoon Logitech g102 Gamebooster m700 Corsair Katar Pro Msi clutch gm30 veya gm11.Hangisi?
  18. A

KLAVYE ALACAM SİZCE İYİ MİDİR?

Neden
  19. A

KLAVYE ALACAM SİZCE İYİ MİDİR?

Arkadaşlar gamepower warlock kalvyesini almayı düşünüyorum sizce iyi midir.Kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.
  20. A

Monitöre Overclock Yapma

Yapılıyor.
Top Bottom