Şuan razer viper mini kullanıyorum ve mouse aşırı iyi ama benim elim de senin boyutlarında ve doğrusu küçük geliyor özellikle fps oyunlarında bazen canını sıkabilir.
Arkadaşlar valorantta geforce experience oyun filtresi uygulayamıyorum. Bu özellikten yararlanmak için desteklenen bir oyun gereklidir uyarısı veriyor nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar pc im kendi kendine reset atıyor. Bilgisayarım yaklaşık 3 aylık. Son 1 aydır bunla karşılaşıyorum. İlk başlarda sık sık olmuyordu 3 4 günde bir oluyordu ama şimdi günde iki kez yaşıyorum. Lütfen yardım edin
Benim de kingston a2000 ssd im var okuma 2200 yazma 2000 olması lazım ama yazma hızı 800 civarı bir şey.Çok takma kafana program indirdikten sonra yavaşlıyorlar zaten.Çünkü yazması gereken şeyler artıyor yük biniyor.
Arkadaşlar itopya nın efsane cuma indiriminden mouse almayı düşünüyorum.Genelde oynadığım oyunlar Valorant-Fortnite-Apex-Cs Go tarzı oyunlar.Tuf m5 Corsair harpoon Logitech g102 Gamebooster m700 Corsair Katar Pro Msi clutch gm30 veya gm11.Hangisi?