Arama sonuçları: *

1. Uygâr

Bu Videodaki Crosshair Nedir?

Edit video küfürlüdür. Yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.
  2. Uygâr

Battlefront 2 Oyundan Atıyor

Dün Battlefront 2 indirdim ve her şey normaldi hatta bu sabah ta oynadım her şey normaldi. Ne oldu bilmiyorum ama şimdi oyundan atıyor. Oyunu açıyorum tam başlama ekranında 5-10 sn sonra atıyor. Bunun sebebi nedir acaba?
  3. Uygâr

Gta V İndirirken Epic Gameste 206 GB Gözüküyor!

Gta 5 indirmeye karar verdim 124 gb de alanım vardı. Elektrikler gitti geldi sonra indirmeye devam ettim ve ne göreyim oyun 206 gb olmuş. Bu bug mudur yoksa gerçek midir? Ayrıca indirmeye devam ediyor.
  4. Uygâr

Oyunda Küfüre Karşı Dava

Arkadaşım oyun oynuyordu ve takımımızda ki bir adam Allah’a küfür etmeye başladı. Sonra benim arkadaşım da küfür etti adam dava etmek için avukatına mesaj attı konuşmayı da arkadaşıma attı. Oyun kayıtlarından adamın Allah’a küfür ettiğini bulsak dava düşer mi? Arkadaşım 18 yaşının altında bir...
  5. Uygâr

Cyberpunk 2077 Fps Değerleri Hakkında!

Selamlar dostlarım. Bugün çoğu insan yıllardır beklenen Cyberpunk 2077 oyununa kavuştu. Herkes fpsten yanıyor bende bir konu açayım dedim. Oyunu oynayan herkes bu konu altına sistem gereksinimlerini ayarlarını ve kaç fps aldığını yazarsa insanlar bu değerleri kendine referans ederek...
  6. Uygâr

Valorant Rank Sistemi

Smurf hesap kasıyorum şuan gold 2 deyim kendi hesabımda olmadığı kadar tryhardım çünkü arkadaşlarımla oynuyorum. Bugün adamlar 4 savunma 1 entry oynuyordu ve bizde attackta kaybettik doğal olarak (7-5). Defend’e geçtiğimizde maç 12-12 oldu ve uzatmaya kaldı. Tekrar atackta bir el verdik ve maç...
  7. Uygâr

Witcher 3 Kara Çelik Plakası Nereden Bulunur?

Zırh yaptıracağım ama 1 tane kara çelik plakasına ihtiyacım var. Sabahtan beri kafayı yedim bulamıyorum. Nereden bulabileceğimi bilen var mı? Kara çelik külçesi, kara demir cevheri ve koyu demir külçesi de olur. Bu 4'ünden birini nereden alabileceğimi bilen var mı?
  8. Uygâr

İnsanı Saran Oyun Önerisi

Şuan bilgisayarımda Hyper Scape, Valorant, Fortnite, Csgo ve Lol var. Bir süreden sonra sıkıyor boğuluyor gibi oluyorum alt f4 atıyorum pcyi kapatıyorum 10 dakika sonra açıyorum yine aynısı. O yüzden oyun önerilerinizi bekliyorum. (Oynadığım oyunlara göre öneri yaparsanız sevinirim)
  9. Uygâr

Witcher 3 PS4 Kolunu Xbox Kolu Olarak Görüyor

Witcher 3'te steamde ps4 koluyla oynadığım halde xbox kolu olarak tanıyor yani xbox tuşlarına göre oynuyorum. Bu konu hakkında ne yapabilirim?
Top Bottom