Arkadaşlar kullandığım diskte direk C ye özellikler yapınca 359 GB kullanılıyor fakat içerisine girip (GİZLİ DOSYALAR AÇIK) tüm dosyaların boyutlarına bakınca 333 GB çıkıyor arada 25 GB fark var bu neden oluyor ?
hazır sistem gibi çoklu seçili sistemlerde eğer stokta olmayan parça varsa ve siz özelleştirme yaparsanız fiyatını düşüyor örneğin 2060 ekran kartı stokta yok iken ssd değiştirsen kasanın fiyatı bir anda düşer
Arkadaşlar bu iki ürün arasında kaldım fiyat farkı 140 tl civarı. Sorum şu aradaki fiyat farkına aoc değer mi ya da bir şey fark etmez asusu al der misiniz?
asus
aoc
Normal şartlarda hiç umrumda olmaz 2 hafta 1 ay da beklerim ama biraz aciliyeti var bu sefer :)
1591811781
Geçen gün psu ile ilgili olumsuz yorumlar görmüştüm burada ama bilemedim
arkadaşlar merhaba itopya mağazısını açmadığı için biraz çaresiz kaldım. 7000tl Civarına 2060 süper içeren bir kasa arıyorum istanbul içi gidip mağazasından teslim alabileceğim.
Örneğin vatan computerda şöyle bir kasa var ama stokta yok galiba net bir şey yazmıyor...
GameGaraj Kasası diğerlerine kıyasla daha pahalı oluyor ama
Bu değişimi yaptığımda bile diğer tüm kasalardan yine de ucuz oluyor. Fakat itopya açılır mı bu hafta?
Arkadaşlar merhaba 2060 super içeren ekran kartlı bir sistem alıcam. İtopya'ya bu hafta mağazanın açılıp açılmayacağını sorduğumda hiç net evet demediler o yüzden açılmazsa eğer başka ihtimalleri değerlendiriyorum paylaşıcağım kasalar hakkında yorum yapabilir misiniz? Eğer varsa önerilerinizi...
Merhabalar yakın zamanda 144HZ monitör almak istiyorum bir kaç monitöre baktım bütçem 1500 tl civarları
Monitör konusunda çok bilgili değilim IPS ekran kullandım daha önce diğerleri ile farkını pek bilmiyorum...