Arama sonuçları: *

1. E

2.El olarak sattığım iPhone 13

Ben test ettim. Sıkıntısı yoktu. Wifi çekmiyor dedi arkadaş. Ben test ettim bendeyken çekiyordu
  2. E

Aldığım arkadaş ekran orijinal demişti sahibindenden almıştım.
  3. E

Hayır sahibindenden aldım
  4. E

Düşmedim abiler teşekkür ederim sıkıntı başıma gelirse sizleri etiketleyip yardım isterim
  5. E

bende deliller var dedi gözümü ondan korkuttu. Cihaz açılıp kapanıyor dedi.
  6. E

Telefoncuya göstermiş de öyle dedi bana. 1741037642 Hocam ben sorunsuz sattığıma eminim cihaz zaten bendeydi bir süre de
  7. E

İbandan gönderdi. Whatsapp mesajları duruyor kanıtlayabilir bence
  8. E

Hayır. Herhangi bir sözleşme imzalanmadı
  9. E

Elden sattım hocam
  10. E

Arkadaşlar merhaba 13 yd sattım 13 Şubat günü arkadaş bugün bana ulaşıp ürün toplama olduğunu belirtti. Bende ona test ederek aldığını belirttim arkadaş polise vericem diyor. Ne yapmam gerekli. 1741037321 1 yıl iade hakkım var diyor. Elden sattım arkadaşa
  11. E

Orijinal Çakma Ayakkabı nasıl anlaşılır?

Orijinal gibi kokuyor. Başka bir arkadaşımdaki dunk ile karşılaştırdım sıkıntı yok gi i 1740686804 Bakalım ya kullanıp test edicem zaten 650Tl replikaysa da yapacak bir şey yok üretim tarihi 2021 yazıyor etikette
  12. E

Kontrol ettiğim kadarıyla orijinal gibi ya.
  13. E

Kanka sıfır bir ayakkabı değil. Ayrıca seni bu kadar geren mevzu ne?
  14. E

Arkadaşlar dolaptan 650tl ye nike dunk high panda aldım. Orijinal olarak söylendi. Nasıl anlayabilirim farkları nelerdir?
  15. E

2. el aldığım iPhone 11 hakkında bir sorum var.

Telefon yenilenmiş cihaz imeiden sorguladım. Easycep kutusuyla geldi. @Mustafa Zahid
  16. E

2. el aldığım iPhone 11 hakkında bir sorum var.

Aldığım kişi pil değişen dedi pil yüzdesi 99 görünüyor. Bildiğim kadarıyla orijinal olmayınca göstermiyor pil yüzdesi doğru mu?
  17. E

IPhone 11 Arka Cam Tamiri

Kırık arka camı olan iPhone 11'im var. Ben bunu nerede tamir ettirebilirim. Çarşıda 1000TL ücret aldım ama güvenemedim. Var mı güvenilir servis? Kasa değişim ücreti 4k olunca arka cam yaptırmam gerekli
  18. E

🔥İndirim Lenovo Legion R25f-30 240hz 0.5 ms Monitör 4.999 tl

Berbat falan sallamayın. Ben kullanıyorum bu fiyata 240hz yok zaten.
  19. E

🔥İndirim Lenovo Legion R25f-30 240hz 0.5ms 24.5" Monitör 4.999 tl 🔥

Monitörü kullanıyorum. Gayet güzel monitör ölü piksel gelmedi. İPS kalitesi beklenmezse bu fiyata bedava.
  20. E

Bu iPhone 11 Alınır Mı?

Ben bu cihazı 7500 artı 530tl param güvende payı ödeyerek 8030TL'ye satın aldım. İade edersem 530TL Yanacak etmeli miyim? 1736783159 Ürün kargoda yarın elime ulaşıcak.
Top Bottom