Arama sonuçları: *

1. E

🔥İndirim Lenovo Legion R25f-30 240hz 0.5 ms Monitör 4.999 tl

Berbat falan sallamayın. Ben kullanıyorum bu fiyata 240hz yok zaten.
  2. E

🔥İndirim Lenovo Legion R25f-30 240hz 0.5ms 24.5" Monitör 4.999 tl 🔥

Monitörü kullanıyorum. Gayet güzel monitör ölü piksel gelmedi. İPS kalitesi beklenmezse bu fiyata bedava.
  3. E

Bu iPhone 11 Alınır Mı?

Ben bu cihazı 7500 artı 530tl param güvende payı ödeyerek 8030TL'ye satın aldım. İade edersem 530TL Yanacak etmeli miyim? 1736783159 Ürün kargoda yarın elime ulaşıcak.
  4. E

Bu iPhone 11 Alınır Mı?

Kasa bu şekilde.
  5. E

Bu iPhone 11 Alınır Mı?

Ne alabilirim bu bütçeye?
  6. E

Bu iPhone 11 Alınır Mı?

Merhabalar. Kutulu Faturalı iPhone 11 Beyaz Ekran Değişen (Face İD Off) Arka Cam Çatlak Pil Değişmiş (Realpower) Bu telefon 8000'e alınır mı TR Cihaz
  7. E

Güvenilir Telefon tamircisi nasıl bulabilirim?

Telefon tamircisi tanıdığı olan var mı 12 ön cam değişimi ihtiyacım var
  8. E

IPhone 12 YD Alınır Mı?

Nereden alabilirim peki güvenilir bir yd telefon
  9. E

IPhone 12 YD Alınır Mı?

Bende öyle biliyorum da adam imei attık tek sim 8 ay dedi
  10. E

IPhone 12 YD Alınır Mı?

Arkadaşlar yd telefon olayı nedir beni aydınlatabilecek birisi var mı? Ben yd telefonu 4 ay tek sim 4 ay tek sim 8 ay kullanım hakkı var zannediyordum. Bugün bir telefoncudan telefon alıcaktım içine imei attık falan dedi hiç bir şey anlamadım. Aydınlatabilecek var mı? YD Telefonu nereden alabilirim?
  11. E

Ipad 8. nesil alınır mı 2025'de

11600TL lik tablet ve 4000tl lik tableti kıyaslamasak iyi olur ya.
  12. E

Ipad 8. nesil alınır mı 2025'de

Arkadaşlar sadece ders çalışmak için alıcam 4000tl ye buldum ekranı 1 kere değişmiş beni çok etkilemiyor sadece yks çalışmak için kullanıcam sizce alınır mı? 1733859386 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-tablet-ipad-8-nesil-32-gb-1214719559/detay İlan bu
  13. E

Arkadaşlar Yardımcı Olabilir misiniz?A

Balıkesirdeyim hocam çok teşekkür ederim yardımlarınız için
  14. E

Evet konu eksiğim var maalesefki yattım 9 10 da
  15. E

Hocam şuanlık düşüncem tyt matematik tyt geometri tyt türkçe sence fazla mı olur ortalama 3 saat yapıyor
  16. E

Peki türkçe için kamp veya video kanalı önerebilir misin?
  17. E

Arkadaşlar 11. sınıfım 12'ye geçiş yapacağım. Bu yaz 70 günde tyt matematik kampını uygulamayı düşünüyorum tyt biraz zayıf. TYT matematik harici başka ne yapabilirim arkadaşlar Eşit ağırlık öğrencisiyim.
  18. E

Yenilenmiş Telefon Alınır Mı?

64gb olucak başka yerlerden alırsam buranın F/P değeri güzel
  19. E

Yenilenmiş Telefon Alınır Mı?

Yenilenmiş Iphone 11 Buldum. Fiyatı Cazip Geldi Açıkcası. Bütçem çok yok bu civarda 2. el de çalıntı çıkması tarzı durumlardan dolayı başım ağrımasın istiyorum. Bundan dolayı yenilenmişe yönelmek istedim. Hbbilişim güvenilir midir alışveriş yapan olduysa yardımcı olabilirse çok sevinirim...
  20. E

Çözüldü✓ KAILH GM 8.0+Wraith skatez ve armor gripli g pro x superlight vs Razer Viper V2 pro

Enayiler :QWEQWEQWEWEQWEQWEQWEQWE sen öyle sanmaya devam et dostum GPX şuanda 1K Hz de dünyanın en iyi oyun mousesidir. Sen viper V2 Proya devam. 1686463861 Daha clickleri düzeltemeyen razer aynen en iyisidir.
Top Bottom