Arama sonuçları: *

1. E

Transporter için kışlık lastik önerisi

Hocam peki bu lastikde XL varmı
  2. E

Tamamdır hocam 1732686342 Kumho alacağız hocam 1732686620 Hocam Bizim arabanın tekerinde 205/65r/16c 107/105t 70 ps yazıyor https://kolayoto.com/products/kumho-portran-cw51-205-65r16c-107-105t-m-s-8pr?variant=44093168877765&ref=akakce&v=1.21.7 Bu siteden bu lastiği akça uyar demi
  3. E

patinaj durumlarında zorda bırakmaz yani hankok takılı zaten şuan arabada bayiden çıkarken ben petlas filan beklerken hankoku görünce şaşımıştım 1732652319 mal kaliteli diyorsunuz yani peki diğer markalarda kıyasladığmızda nasıl kaucuk miktarı vs
  4. E

https://kolayoto.com/products/kumho-portran-cw51-205-65r16c-107-105t-m-s-8pr?variant=44093168877765&ref=akakce&v=1.21.7 1732647998 Amcam bunu tavsiye ediyor ama ismini ilk defa duydum nasıl bir marka ben memnun kaldım tereddüt etmeden alın diyo
  5. E

peki knk
  6. E

petlas lassa hankok mıchealin pirelli continental hangisi kış lastiğinde kendisini kanıtlamıştır hocam tavsiyeleriniz ne olur
  7. E

fiyatıda güzel kanka 4 tanesi 20k yapıyor pirelli alsak 14k oluyor ama işte dediğim gibi yukardaki şartlar önemli
  8. E

Aslında kısmen doğru kısmen yanlış cümlenin sonunda seri derken bende Michelin serisini kast etmiştim ama neyse önemli değil Başka marka da olsa Michelin da olsa cideen kaliteli olması lazım çünkü çok köylere gidip geliyoruz patinaja filan düştüğünde kalkması lazım
  9. E

Hocam ben Michelin dedim ama
  10. E

Merhabalar iyi günleriniz olsun Biz köylere çok gidip geliyoruz ve malım kardan dolayı araba çok patinaja sarıyor ve lastiklerimizin de iyi olması lazım servisi aradım bana 4 mevsim lastik değilde direk kışlık lastik almamı önerdi marka olarak da Michelin önerdi arabanın Kendi jantı 16 inç bana...
  11. E

40 bin mahlık powerbank önerisi

20 lik alcaz zaten 1730203357 Kaliteli olsa kâfi
  12. E

Ngl uygulamasından Kart silme

Etmiyor
  13. E

Ngl uygulamasından Kart silme

Merhabalar bir haftalık ngl üyeliği aldım ama iptal etmek istiyorum daha başka haftalar çekmesin yardımcı olur musunuz
  14. E

Hocam ulufone power 18t telefon iş telefonu 1730100472 Yani hocan 9600mah ı 2 sefer fullesede yeter 1730100511 Hocam sizi bana önerin ben onların indirimini kovalayım 1730100600 Ve bu telefonun kendi ağırlığı zaten yanlış hatırlamıyorsam 450 gram yani cidden ağır ama zamanla alışıyorsunuz...
  15. E

Beyler selam babamın telefonu 9600 mah ama ben 5000 bin mah gibi seziyorum çok çabuk bitiyor şarjı bunu nasıl öğrenebilirim ve de bu telefona powerbank arıyoruz ince ve uzun süre kullanabileceği sağlam bir powerbank olsun bütçe de sizin atacağınız ürünlere göre değerlendircez
  16. E

Bulunduğum şartlarda nasıl arkadaş edinebilirim

merhabalarrr yaşım 16 kanka zaten ben yeni tanıştığımız birine hadi 1 2 sefer birşeyler alırım ama yok herşeyi bana kakalıyorsa bende umursamam onu zaten kanka ben bakımıma dikkat ederim merak etme elim ayağım düzgün çok şükür yani bakmımı yapıyorum güzel giyinmeye dikkat ederim hatta genelde...
  17. E

Bulunduğum şartlarda nasıl arkadaş edinebilirim

Merhabalar Ben okulu bırakmış çıraklık eğitim merkezi ne giden haftanın 6 günü çalışan gencim ve küçük bir ilçede yaşıyorum daha sineması bile yok Benim dedem yaklaşık bir ay önce vefat etti ondan dolayı ve elimden olmayan birkaç sebep den babaannemle kalıyorum ve babaannemin evi bulunduğumuz...
  18. E

2.0 Panther dizel motor nasıl bir motor

Yok motor direk arabanın motoru
  19. E

2.0 Panther dizel motor nasıl bir motor

Selam millet! Biz 2024 Ford transit custom almak istiyoruz ama bu araba 2.0 Panther dizel motor kullanıyormuş ve bu motorun kayışı yağ içinde çalıştığı için de zamanla hem kayış yumuşuyor kopma yapıyor ya da bu yumuşayıp kopan parçalar yağ enjektörün zarar veriyor yani işin sonucunda motor...
  20. E

Transit araba bakıyoruz önerisi olan Ford transit customnasıldır

Hocam şerit takibi nasıl koyayım tabela okumayı bir ton masraf 1727718322 Hem 1500 transporterı satıp 1300 e sıfır Ford almak var 1727898158 hocam bi bakabilirmisiniz
Top Bottom