Arama sonuçları: *

1. Ahmet Çolak

Türkiye'de din dersi adından neden sadece İslam anlatılıyor?

Haklısın ülkemizin resmi bir dini yok çoğunluk olarak islam dini ülkemizde yaygın olduğundan buna mutavellik din dersinde islam dini anlatıldığını düşünüyorum.
  2. Ahmet Çolak

İphone 7s Şarz hızlı bitiyor.

Tamam Sağolun Bataryayı değiştiriceğim
  3. Ahmet Çolak

İphone 7s Şarz hızlı bitiyor.

İphone 7s 32 gb kullanıcısıyım pil ömrü %71 olmuş şarz olurkende çok hızlı şarz oluyor,şarzda çok hızlı gidiyor sadece ekran parlaklıgını %25 te iken desteklerinizi bekliyorum
  4. Ahmet Çolak

Orta düzey Sisteme Edit Programı

TEŞEKK TEŞEKKÜRLER
  5. Ahmet Çolak

AE Tam adını yazarsanız sevinirim
  6. Ahmet Çolak

Edit ve montajlara başlamak istiyorum sistemimde orta düzey başlangıç seviyesi edit programları önerirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler. SİSTEM:Sapphire Rx570 4GB OVERCLOCK 4GB RAM Amd Ryzen 3 1300 Gigabayt B450 Gaming Anakart Adata 120 GB SSD 1TB HAFIZA
  7. Ahmet Çolak

RX570 sistemde CS:GO'da anlık FPS düşüşleri ve anlık takılmalar

2 yıldır Sapphire rx570 4gb oc kullanıyorum ryzen 3 1300 126 gb ssd 4 gb ram ile fps em 200 ün altına düşmedi tüm driverları güncel tutmaya çalışıyorum trojan yediğim zaman bile böyle bi sorunla karşılaşmadım teknik servise internetten ulaş derim iyi akşamlar
  8. Ahmet Çolak

900 derece direksiyon seti önerisi

Bu fiyata logitech driving force gt halk arası tabirle dfgt O fiyatlara bulabilirsin diye umuyorum
  9. Ahmet Çolak

Max 350 tl klavye tavsiyesi

Selamlar Gamepower OGRE Rgb Red Switch bilek desteğide mevcut Önerebilirim Buda...
Top Bottom