Arama sonuçları: *

1. yinemikısır

Assasins creed mirage için yama

iyi oyunlar kral
  2. yinemikısır

şuan oynayabiliyorsun demi
  3. yinemikısır

ben de çalışıyor. bi sıkıntı olmalı
  4. yinemikısır

ben de çalışıyor. bi sıkıntı olmalı
  5. yinemikısır

yamayı sil ardından bu yamayı kur https://forumchess.com.tr/resources/mc-yama-yukleyici-indir-makine-cevirisi-yamalara-erisin.84/
  6. yinemikısır

oyun açılmaz çünkü yama sürümü eski.. çözümü gene de var öncelikle mirage dlc unlocker yazıp dodi repack sitesine giriyoruz ardından DLC Unlocker yazan kısımdan linke tıklayıp setup indirip kuruyoruz. ve tamamdır. tabi oyun orijinal ise bu yöntem ile oyun cracklenmiş olacak.
  7. yinemikısır

Bilgisayarım sıkıntılı olmaya başladı

yani bir sorun yok.belki buna sebep olan virüstür kaspersky ile sistemi derinlemesine taratır mısın?
  8. yinemikısır

Fan sesi duymadığım işlemci uçmaya başladı 23h2

Windows 11'mi ?
  9. yinemikısır

Laptop a mönitör bağlamak

evet alırsın ama bağlamadan önce Hz düşürmekte fayda var.
  10. yinemikısır

Işlemci fazla ısınıyor

sorunu bildirip servise verin. umarım faydası olur ve umarım kronik bir sorun değildir.
  11. yinemikısır

PcKolik sistem kaç güne gelir?

eğer montaj ve test istediysen biraz beklemen lazım. tam bir süre veremem ama tahmin yürütecek olursam aşağı yukarı 1 hafta.
  12. yinemikısır

Ssd aldım fakat nasıl kuracağımı bilmiyorum

zaten bulunmaz. çünkü disk boş. USB'ye Rufus ile windows 10 ya da destekliyorsa 11 yazdıracaksın ardından bilgisayara kuracaksın.
  13. yinemikısır

Işlemci fazla ısınıyor

Termal macun kalitesiz olabilir, fanlar ya da havalandırma delikleri tıkalı olabilir, fanlar sessiz modda çalışıyor olabilir.. bunları kontrol ettirmelisin. çok büyük ihtimalle ısınma sorunun altında yatan sebepler bunlar. baktın ki bunlarda sorun yok Anakart üzerindeki VRM'ler kronik bir arıza...
  14. yinemikısır

Çocukluğunuzun bittiğini ne zaman nasıl anladınız?

kronik bir hastalık hiç beklemediğim bir anda yüzüme büyük bir sille vurunca..
  15. yinemikısır

Bilgisayarım sıkıntılı olmaya başladı

tüm uygulamaları kapat ardından görev yöneticinden kaynak kullanımı kısmını ekran görüntüsü olarak at CPU, bellek ve disk kullanımını atarsan bir değerlendirme yapabilirim. belki virüs bulaşmış bile olabilir.
  16. yinemikısır

Kulak üstü kulaklık saçta kepek yapar mı?

Selamlar. Normalde benim kepek sorunum yoktur, ancak kulak içi kulaklıktan kulak üstü kulaklığa geçiş yaptıktan 2 ay sonra saçta kepeklenme başladı. Normalde saçlarım tertemizdir. Asla kepek olmazdı; kullandığım şampuan zaten kepek oluşumunu engelleyen türden. Acaba saçımda ki kepeklerin sebebi...
  17. yinemikısır

KLAVYE MOUSE ÖNERİSİ

evet
  18. yinemikısır

17 Yaşındayım ve Ne Yapacağımı Bilmiyorum

Daha gençsin, hayatını yaşa. zamanı gelince ister istemez hayata atılacaksın zaten. .
  19. yinemikısır

KLAVYE MOUSE ÖNERİSİ

eğer tek oyunculu takılırım diyorsan pek problem olmayacaktır. ancak ben daha çok çevrimiçi oyunlar oynadığımdan ötürü ara ara ufak tefek gecikmeler yüzünden sıkıntılar yaşıyorum. 1732394735 tabi alacağın klavye & mouse'un kaliteli olması gerekiyor. dandik modellerden asla verim alamazsın.
Top Bottom