Arama sonuçları: *

1. Ertug Karakas

Yardım SSD Aldım Eski HDD'den Windows Nasıl Silerim ?

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar. Bu konu hakkında farklı başlıklar da açılmış ama tatmin etmedi pek ben detaylı olarak sorularımı sorup garantiye almak istiyorum işimi. 1- Yeni SSD'ye Windows kurduktan sonra eski HDD'yi masaüstü sistemime direkt taktığımda içindeki windowsu görür mü, sistem...
  2. Ertug Karakas

Yardım SSD Alacağım Öneriniz Var Mı ?

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar. SSD Alacağım bütçem max 400-500 tl yüksek hafıza ve ortalama hız olursa iyi olur. En önemli kriter yüksek hafıza olması, pc açılırken hızlı olması genelinde birbirine yakın diye biliyorum zaten. Önerilere açığım beyler top sizde (LAPTOP İÇİN ALACAĞIZ M2...
  3. Ertug Karakas

Yardım HDD ve SSD Mining Olayı Fiyatları Arttırır Mı ?

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar. Başlıkta da gördüğünüz üzere soru gayet açık, yakın zamanda HDD almayı düşünüyorum ama mining haberinden sonra size de danışayım dedim.
  4. Ertug Karakas

Yardım Yeni Sisteme Windows Kuramıyorum SSD Görmüyor

ASUS B450 M DRAGON 4400 Mhz işlemcim var ama windows kuramıyorum usb ile herhangi bir aygıt görünemedi diyor. 1605021368 Böyle bir hata alıyorum arkadaşlar ekte dosya var bakabilirsiniz
  5. Ertug Karakas

Çözüldü✓ Yanlışlıkla Çok Önemli Bir Dosyayı Sildim Lütfen Yardım Edin

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar hayati bir öneme sahip dosyamı sildim lütfen yardım edin ağlamak üzereyim
  6. Ertug Karakas

Yardım 2. El Harddisk Alınır Mı

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar. İkinci el harddisk alınır mı yardımcı olur musnuz. Seagate Barracuda 1 TB 7200 Rpm Almayı dusunuyorum
  7. Ertug Karakas

Yardım Format Sonrası HDD Hafızam Azaldı Yardım

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar format sonrası 1 TB HDD Belleğim 650 GB'a düştü nasıl düzelticem yardımcı olur musunuz ?
  8. Ertug Karakas

Yardım 500 GB HDD Önerir Misiniz ?

Selamlar arkadaşlar iyi forumlar. 500 GB HDD arıyorum uygun fiyatlı fiyat performans ürünü (Fiyat olarak bir sınırım bulunmuyor) (Lütfen SSD veya 1 TB vb önermeyiniz 500 gb yetiyor) Bazı satıcıların kullanılmış açık ürün gönderdiği söyleniyor, sıfır paketli garantili ürün arıyorum. Teşekkürler...
  9. Ertug Karakas

Yardım 1 TB HDD Arıyorum Önerileriniz Var Mı ?

Arkadaşlar selam 1 TB HDD Arıyorum sistemim için ama hangisini almalıyım bilemedim, yardımcı olur musunuz.
  10. Ertug Karakas

Yardım Dolu HDD'ye Windows Yüklenir Mi ?

Arkadaşlar selam dolu hdd var elimde laptoptaki ssdyi yeni aldığım sisteme takıcam ona da hddyi takayım diyorum ama formatlamak istemiyorum içinde önemli belgeler var. Dolu HDD'ye Windows yüklenir mi
  11. Ertug Karakas

Yardım Dolu HDD'ye Windows Yüklenir Mi ?

Arkadaşlar selamlar benim bir sorum var içi dolu hddye (sistemimde D olarak kullanıyordum) windows yüklenir mi, ama içindeki dosyalar önemli onların gitmemesi lazım.
  12. Ertug Karakas

250 TL - F/P SSD öneriniz var mı?

Arkadaşlar selamlar uygun fiyatlı performans ürünü ssd öneriniz var mı ? max bütçe 250
Top Bottom