Arama sonuçları: *

1. UzunKing

Uncharted pc ve spiderman remastered aile paylaşımı özelliğine sahip mi?

bu iki oyunu alacağım ama arkadaşım da bu oyunları oynamak istiyor ona aile paylaşımı açacağım fakat bu iki oyunun aile paylaşımı destekleyip desteklemediğinden emin değilim hiç bir yerde de yazmıyor.
  2. UzunKing

RDR 2 Ultimate 70 tl ye alınır mı?

70 tl ye alabilirim alınır mı?
  3. UzunKing

Sniper Elite 3 alınır mı?

25 TL gibi bir bütçem var sniper elite 3 almayı düşünüyorum alınır mı? Başka oyun önerileriniz varsa söylerseniz sevinirim.
  4. UzunKing

Yardım Forza horizon 5 başlarken hata veriyor.

Gamepassten yükledim oyunu açarken böyle bir hata veriyor. Ekran kartım güncel değildi son sürüme güncelledim hala böyle.
  5. UzunKing

MGS5 için ücretsiz türkçe yama önerisi.

Arkadaşlar MGS 5 oynayacağım da türkçe yama istiyorum bedava bulamadım, buldum da güvenilirliğinden emin değilim.
  6. UzunKing

Cities Skylines epic te var ama steamden alınır mı?

Arkadaşlar cities skylines epic gamesimde var fakat steamden almayı düşünüyorum sebebi DLC ler falan olması. Sizce alınır mı?
  7. UzunKing

Hesap olarak oyun almayı tercih ediyor musunuz?

Oyunların fiyatı arttı. Hesap olarak satılan oyunlar ucuza gelebiliyor. Siz hesap olarak oyun almayı tercih ediyor musunuz? Ben şahsen tercih ediyorum.
  8. UzunKing

Horizon zero dawn ekran kartı değerleri nasıl?

Bu yüksek ayarlar (ultranın bir düşüğü) Bu da ultra ayarlar.
  9. UzunKing

Horizon Zero Dawn medium da kaç fps alırım?

arkadaşlar 1660s i5 9400f 16 gb ram var. youtube a bakabilirdim ama oyuna güncelleme geldi diye fps farklı olabilir diye buraya soruyorum.
  10. UzunKing

Assetto Corsa gamepad ile sarar mı?

Direksiyonum var ama assettoya bir türlü yapamadım. Sizden sadece şunun cevabını istiyorum gamepad ile sarar mı sizce?
  11. UzunKing

Forza horizon 4 gelecek var mı?

Öylesine takılmalık gelecek var mı? Gelecek varsa, Xbox Live, UzunKing Steam, UzunKing
  12. UzunKing

Yardım ETS 2 AYNALAR ÇALIŞMIYOR!!!

Arkadaşlar aynalar çalışmıyor sağ ve sol üstte gördüğünüz gibi. Bunu nasıl düzeltebilirim?
  13. UzunKing

BeamNG 40 tl ye değer mi?

Sizce indirim mi bekleyeyim yoksa 40 tl ye değecek bir oyun olduğu için alayım mı?
  14. UzunKing

Araç bilgisi olmadan car mechanic s. oynanır mı?

Çok fazla bir bilgim yok. 0'a yakın bir bilgim var. Car Mechanic Simulator 2021 oynamak istiyorum oynayabilir miyim? Oyunda öğretir mi bana?
  15. UzunKing

Öneri 47 TL ye BF1 alınır mı?

Key olarak buldum. Alınır mı?
  16. UzunKing

Scott Cawthon emekli olmuş 😥

Çok sevdiğim bir seriydi FNAF, ama dün öğrendim emekli olmuş. Yıllardır oynadığım bir serinin yenisi çıkmayacak olması çok üzdü. Emekli olma nedeni, Scott, Donald Trump'u tutuyormuş yani LGBT yi desteklemiyormuş. LGBT yi destekleyenler ise onu linç etmiş. Scott ta buna katlanamayıp istifa etmiş...
  17. UzunKing

Minecraft Dungeons alınır mı?

Fiyatı 56.75, alınır mı?
  18. UzunKing

Game Satış sitesine T.C vermek ne kadar güvenli olur?

T.C kimlik istiyor alışveriş yapmak için. Başıma bir şey gelir mi?
  19. UzunKing

Var mı benle R6S girecek?

Arkadaş arıyorum. Beraber renown kasacağım beraber ranked gireceğim bir arkadaş. Rank fark etmez
  20. UzunKing

Raft alınır mı? Fiyatına değer mi.

Soru basit, alınır mı? Bir de arkadaşla oynamasam bile sarar mı.
Top Bottom