Arama sonuçları: *

1. Ahmet Kocar

Japon bir kullanıcı balık beyninden 128 GB SSD Yaptığını iddaa ediyor

Bilmiyorum valla Twitter'da anasayfama düştü paylaşayım dedim yüksek ihtimal fakedir ya. Canlı balık olsa bir nebze inanırımda ölü bir organizmadan verim alınamaz.
  2. Ahmet Kocar

Japon bir kullanıcı balık beyninden 128 GB SSD Yaptığını iddaa ediyor

1732683364 Aynı kullanıcı 1 yıl öncede her balığın yaklaşık 32 GB beyin kapasitesine sahip olduğunu belirtmiş bunlardan flash bellek yapmış.
  3. Ahmet Kocar

Indirimden alınacak oyunlar neler

Sherlock Holmes chapter öne deluxe sürüm almanızı öneririm
  4. Ahmet Kocar

🔥İndirim Epic Games İndirimleri

Hikaye farklı zamanlarda geçiyor aslında bir bağlantısı yok.
  5. Ahmet Kocar

Steam indirme hızım düşüyor

CMD açın İpconfig/flushdns yazın bazen düzeliyor
  6. Ahmet Kocar

Yardım Casper'dan Dava Yedim

Amazon 1 dolara telefon satmıştı 😁
  7. Ahmet Kocar

Windows 24h2 renk sorunları

Sanırım otomatik gece modu açık
  8. Ahmet Kocar

Yardım W11 ekran kayması oyunlarda donma meydana gelmeye başladı

Yeni kullanıcı açar mısın PC de bakalım bu kullanıcıda oyunlar açılacak mı? Yerel kullanıcıdaki dosyalarında olan bir sorunsa büyük ihtimal yeni kullanıcıda sorun olmayacaktır.
  9. Ahmet Kocar

Steam indirme hızım düşüyor

Modem 3 lü prize takılıysa diğer tüm prizlerde yüksek güç tüketen cihazlar varsa bazen modem reset atıyor kendine o esnada kopup gelen bağlantıyı Steam algılayamıyor. 1732405708 Ben modemi farklı güç ile besleyerek çözdüm. 3 lü prizimde masaüstü PC, monitör ve modem takılıydı. Masaüstü PC...
  10. Ahmet Kocar

TV ye takınca aslında bozulmaması gerekir acaba hdmı soketi arıza yapıp anakarta voltaj falan mı verdi. Ama bu çok düşük olasılık. En iyisi driver sil kur yapın. Bide son günlerde windows güncelleme falan yaptınız mı?
  11. Ahmet Kocar

DDU ile ekran kartı driverini silin tekrar kurun.
  12. Ahmet Kocar

GTA 5 tekrar 370 tl ye düşermi

GTA 5 devri geçiyor değmez çok meraklıysan 10 liraya internetten hesap al hevesin geçene kadar oyna
  13. Ahmet Kocar

5000 serisi bekleyim mi?

Bekleyebilirsin ama bence 40k dan aşağı 5060 ddr5 güzel işlemcili sistemi zor dizersin. Birde bakalim videolar çeksin millet direk karta hücum etmemek lazım. Kas gücü olarak 4070 le eş degerse 5060 A gecmeni gerektirecek bir durum olmaz. Ayrıca oyunlar rtx 5060 ile ne kadar optime çalışacak bu...
  14. Ahmet Kocar

PHİLİPS MONİTÖR ALINIR MI

Aoc öneririm ama yetkili servis olaraktan Philips daha yaygın. Aoc 1 tane firmadan ibaret sadece techpro diye bı kurum.
  15. Ahmet Kocar

LG 23.8 24GS60F-B 180 Hz IPS monitör 3.600 TL

İyi monitör dür
  16. Ahmet Kocar

Gotham Knights 83TL

Keyi giriyorsun kütüphane ye geliyor
  17. Ahmet Kocar

Ssd almak istiyorum tavsiye

Longline güzel markadır Amazon'un satması daha bir iyi sorun çıkarsa muhattap bulursunuz 2 yıl içinde SSD bozulursa vs her türlü para iadesi alabilirsin.
  18. Ahmet Kocar

Forza 4 İNDİRİM.....

1 ay gamepass al doya doya oyna günde 5 saat oynayarak 2 günde biten bir oyun.
  19. Ahmet Kocar

Forza 4 İNDİRİM.....

Forza 4 oynayanların yüzde 80 i boş dünyada öylesine sürüyor etkinliklere, turnuvalara katılmıyor bu da oyunu boş sanmanıza sebep oluyor.
  20. Ahmet Kocar

20 tl ye aldığım lisansı win 11'e yükseltirsem ne olur

Verilere bişey olmaz sürüm yükselir sadece.
Top Bottom