Arama sonuçları: *

1. KYTECHNGAMING

❌İndirim Bitti! Huawei BE3 Wi-Fi 7 Router, BE3600 Mbps, Fiber Destekli Kuponla 1599TL

aynen onu yazacaktım da alacağımdan değil. kod bittiğini görünce atmıştım. 1732911466 O da bitti. GG
  2. KYTECHNGAMING

🔥İndirim Sapphire RX 7800 XT 16.999 TL 🔥🔥🔥

Hepsipay ekranıma girdim. Herhangi bir kredi kartım ile Para Yükle yaptım. Sonra sitede ödeme yaparken HepsiPay'de tanımlı olan kartın bilgilerini girip ödemeyi bitirdim. 30 Aralık'a kadar Hepsipara ile ödeme yapabileceğin her yerde harcarsın. Bakiyeyi kartına geri çekemezsin.
  3. KYTECHNGAMING

Hepsipara kazanımı geldi zaten. (25TL olan) Fakat orada Hepsipay kartın numarasını manuel giriş yaptım. Orada Hepsipay hesabına giriş yap butonu olsa daha az kafa karıştırır bu cümle, aksiyon ve gerisi. :)
  4. KYTECHNGAMING

Hepsipaye bakiye yükledim. Hepsipay kart bilgilerini manuel girererk ödeme yaptım. En risksiz yöntem bu değil mi?
  5. KYTECHNGAMING

400m2 Ev 500Mbps İnternet İçin Router - AP Önerisi

Ana cihaz %90 değiştirilir. Sağlayıcılar size dayatma yapmaktan başka bir şey yapmıyor. Alanınız büyük. 2-4 ' lü mesh sistemi kurmak gerekebilir. Keza ana cihaz yeride her zaman gördüğümüz mühendislik harikası şeklinde anlaşılan. Ayakkabı dolabı içi ankastre kutusu ve evin wifi yayması için en...
  6. KYTECHNGAMING

Modem-Router Önerisi

ISS cihazından farkılı bir cihaz size çok daha fazla sinyal yayacağı anlamına gelmiyor. ISS cihazından farklı cihazlarda daha özgür ayar imkanınız var en başta. Ülkemizde satılan tüm cihazların Avrupa yasal sınırları içerisinde olması gerekiyor. Kullanıcı adınıza sığınarak; Antalya'da iseniz...
  7. KYTECHNGAMING

Claw's 8K UHD DisplayPort v1.4 149₺

Olay tek kablo ile bir çok tipi kullanmaya dönecek gibi. Yani genel olarak bu da type-c standartı. dp.2.1 ile 10 sene kullanırım diyor. Hangi teknoloji artık 10 sene üst seviye olarak kalıyor. https://amzn.eu/d/it970r1
  8. KYTECHNGAMING

Claw's 8K UHD DisplayPort v1.4 149₺

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BXPT9LZX?psc=1 Şunu kullanıyorum ofis bilgisayarımda.
  9. KYTECHNGAMING

Cpu güç bağlantısı anakartta 8+4 ama psu da 8+8 var ne yapmalıyım

ayrılmıyorsa da doğru pin sırası yönünde takabilirsin.
  10. KYTECHNGAMING

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Sen bu mouse u gör gör, alma. :) Mal bitmiş kalmamış. 958. sayfada gördüm. :)) Değerli mal Avrupaya satış rakamına bak hele. https://www.amazon.de/-/tr/dp/B0D5CDN5ZP?nsdOptOutParam=true
  11. KYTECHNGAMING

🔥İndirim Thermal Grizzly Aeronaut 26gr 484 TL

+1 Benimki de ulaştı. Sorun görünmüyor.
  12. KYTECHNGAMING

AULA F75 AMA DÖRT RENK VE ÜÇ SWİTCH SEÇENEĞİ - VERGİSİZ 757 TL

Herhangi bir yorum göremedim...
  13. KYTECHNGAMING

Alınır diye ima etmek istemedim. Dikkat edin diye paylaştım.
  14. KYTECHNGAMING

Dükkanda 1554TL'ye 7500F var. Ekleme: Alınır diye ima etmek istemedim. Dikkat edin diye paylaştım.
  15. KYTECHNGAMING

FTTP altyapıda ISS'nin verdiği modemden kurtulmak için router önerisi

Dahili ont'li bir cihaz kullanıoyrsunuz. Ya onu köprüye almanız gerekir ya da ont 'yi iss den istemeniz gerekir. Harici olarak satılan ont lerin çalışıp çalışmaması ayırca bir konu. Mevcut HG'den lan to wan yapıp kullanırsınız. En basit bu olur size.
  16. KYTECHNGAMING

150 dolara kadar dediniz onun altında bir tutara pahalı dediniz. Size uygun olacağını düşündüğünüz modele bakın o zaman. Discord erişimim şu anda yok. Maalesef VPN bağlantılarımı yapamıyorum. Önce ISS'niz ile çözüme bakın. Sizin için daha yararlı olabilir.
  17. KYTECHNGAMING

Arayüzü görmeden biraz zor yönlendirmem. :) Ezber zor.
  18. KYTECHNGAMING

Fakat senin öncelikle mevcut cihazında dahili ONT'nin sadece köprü moduna alınabiliyor mu onu öğrenmen lazım.
Top Bottom