Arama sonuçları: *

1. A

Çözüldü✓ Bilgisayarda Bluetooth Simgesi Gözükmüyor.

bluetooth yok o yüzden açamıyorsunuz
  2. A

🔥İndirim FİYAT DÜŞTÜ ! EASYSMX X15 GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 779 TL

Çok tatlı duruyor siyahı da ayrı güzel duruyormuş onu fark ettim birisi fotoğrafını atmış. Senden rica etsem rgbleri açıkken de bi fotoğrafını atabilir misin?
  3. A

Çözüldü✓ Bilgisayarda Bluetooth Simgesi Gözükmüyor.

bilgisayarında bluetooth var mı?
  4. A

Sennheiser momentum 4 kafa üstü kulaklık 12.000tl

Tek temennim o. Umarım üzmezler
  5. A

Denemediğim şey kalmadı her seferinde aynı sorun oldu. Elimden artık bir şey gelmediği için garantiye gönderdim dönüş bekliyorum Bircom'dan
  6. A

Her ne yaptıysam düzeltemedim bağlandıktan 2 dakika sonra sol kulaktan anında white noise geliyor dayanamadım garantiye gönderdim. Günü kurtaracak bi ayar da yok artık, rüzgar sesi önleyicisini maksimuma getiriyordum düzeliyordu bir şekilde ama artık o da işe yaramaz oldu
  7. A

Bu kulaklığı aldığıma pişman oldum. Kronik sorunlu bir kulaklık. Belli bir kullanım süresinden sonra white noise sorunu oluşuyoe bilginiz olsun. Araştırmadan sennheiser almayın, evet aşırı güzel sesi var aşırı rahat çok iyi bir kulaklık ama kronik sorunlu işte...
  8. A

Yardım VDSL altyapı 100MBPS aşırı yükleme sorunu.

Kısmen doğru bizim bina maksimum 75 mbps destekliyor benim paketim 100 mbps ve ilk zamanlarda kopmalar yaşanıyordu. Paketi 75 olarak değiştirince sorun düzeldi
  9. A

AULA F75 IŞIK MODU DEĞİŞMİYOR

Klavyeyi windows moduna al fn + w ile daha sonrasında knob ışıkların parlaklığını kontrol ediyorsa knoba 3 saniye kadar basılı tut ses kontrol moduna geçsin. Daha sonrasında tekrar dene
  10. A

🔥İndirim Sony Playstation 5 Pro 39K (İthalatcı Garantili )

Öyle ne yazık ki. 10 yıldır ağlanacak haldeyiz ama elden bir şey gelmiyor maalesef. Alım gücünün tadına bakmak nasip olur umarım
  11. A

Samsung A25 mi yoksa poco x6 promu

babamda şu an poco x3 var annemde de f3 vardı iğrençti. x6 performanslı olabilir ama arayüz vs bana göre kullanışsız. samsung arayüzünü kesinlikle tercih ederim ikisinin arasında. eğer xiaomi poco tarzı olsa sorun olmaz diyorsan nothing phone tercih edebilirsin poco yerine. arada indirime...
  12. A

Samsung A25 mi yoksa poco x6 promu

Poco falan almak gibi bir hata yapma telefonun her yeri reklam, dosya yoneticisine giriyorum reklam, tarayicisini aciyorum reklam. Kapatiyorum yine geliyor asiri igrenc bir sey
  13. A

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

son 1 tane stok gözüküyor
  14. A

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

beyaz için stok gelmiş yumulun
  15. A

❌İndirim Bitti! EasySMX X20 53 Dolar(1800-2000TL)

O namussuzlara ayrı kıl oluyorum zaten. Ayrıca gümrükte 30 euro sınırı var ürünün geçme olasılığı biraz düşük
  16. A

❌İndirim Bitti! EasySMX X20 53 Dolar(1800-2000TL)

Bi tık pahalı geldi bana
  17. A

beyaz aldım ya siyah hoşuma gitmedi beyazı çok daha güzel duruyordu
  18. A

🔥İndirim Sony Playstation 5 Pro 39K (İthalatcı Garantili )

Baya pahalı bu. Geçen hafta japonyadaydım ps5 13000, pro vergisiz 26300e falan geliyodu yodobashi akiba'da. Eğer tanıdığınız falan varsa ona aldırın çok daha ucuza gelir. Eğer yoksa da 30 bin civarına satan varsa onu değerlendirin
  19. A

225tl kupon + 110tl kredi ile yanına bir tane figür aldım 1300e geldi ikisi toplam. Figür bedava, gamepad 100 lira indirimli olmuş oldu
Top Bottom