Arama sonuçları: *

1. nihatcebi

🔥İndirim JUMBUM 29 EKİM İNDİRİMLERİ !!

Geçen sene nisan ayında Arctic Liquid Freezer III 360mm almıştım jumbumdan, sorunsuz gelmişti. Güvenilir bir site, alışveriş yapılabilir. Arada güzel indirimler de oluyor.
  2. nihatcebi

🔥İndirim GETİR 350TL GETİR PARA

Güvenilir ve en az komisyonla razer gold pinini nerden satabilirim? Bu taktiği kullanmak istiyorum ben de.
  3. nihatcebi

Masa kolisi nerden bulabilirim?

Teşekkürler hocam
  4. nihatcebi

Evet hocam
  5. nihatcebi

Arkadaşlar masamı kargolayacağım fakat 160cm uzunluğunda olduğu için boş masa kolisini nerden bulabilirim yardımcı olabilir misiniz?
  6. nihatcebi

Yardım ARCTIC Liquid Freezer III 360 Alınır mı?

Dostum ben de TD500 Mesh kasa ve Arctic Liquid Freezer III 360mm var, kasaya uyar mı diye soruyorsan evet uyuyor. Üst kısmına taktım, ön kısmına da takılıyor. Sıcaklık değerleri de gayet iyi soğutuyor. Alınır bence fiyatına değiyor. Arctic bu soğutma işinde uzman ve marka zaten, hiç şüphen...
  7. nihatcebi

🔴 MEHMET ŞİMŞEK: 300 MÜDÜRLÜĞÜ KAPATIYORUZ!

Türkiye'nin ekonomisinin iyi olduğu zamanlar bu adam vardı başta. Sonrasında trajedik bir cümleyle "İngiliz Uşağı" diye kovuldu :D Kovulmasa belki ekonomi bu halde olmazdı. Tekrar başa geldiği zaman da hemen ilk olarak 1milyar$ yatırım aldığını söylemişti. Ben bu bakandan hâlâ ümitliyim. Bundan...
  8. nihatcebi

Çok kızgınım, çok söylenecek söz var ama işte elden de gelen bir şey yok maalesef :(
  9. nihatcebi

En azından bazı hamleler sayesinde enflasyona karşı biraz daha dirençli olucak ekonomi. Yapılması gereken geç hamleler şimdi yapılıyor, neyse bakalım sonumuz ne olacak. Mehmet Şimşek'in 2026 da enflasyon tek haneye düşecek sözü bakalım tutacak mı. Hamleler gün geçtikçe artıyor, umarım sonunda...
  10. nihatcebi

S23 Ultra server kayıt'da hangi telefonun IMEI'ni vermeliyim?

Türkiye'de 5G olmadığı için şu an sadece 4.5G yi açabilirsiniz diye biliyorum ben hocam. Ama 5G'yi açmayı deneyin açılırsa açılır zaten açılmazsa 4.5G volteyi açarsınız.
  11. nihatcebi

S23 Ultra server kayıt'da hangi telefonun IMEI'ni vermeliyim?

Hocam sim kartını Türkiye garantili bir telefona takın, mesela iPhone, Samsung, Xiaomi veya Huawei Türkiye'den alınmış yurtdışı olmayan telefona sim kartınızı takın. Sonra Türkiye kayıtlı telefona Türk Telekom mobili indirin. Uygulamadan volteyi aktif edin. Sonra sim kartını çıkartıp kendi...
  12. nihatcebi

🔥İndirim 🔥🔥Arctic Liquid Freezer III - 360mm 4449 TL🔥🔥

ARGB olan modelini mi sipariş vermiştiniz hocam?
  13. nihatcebi

🔥İndirim 🔥🔥Arctic Liquid Freezer III - 360mm 4449 TL🔥🔥

Ne zaman sipariş vermiştiniz hocam? Bende 15'inde verdim tedarik sürecinde yazıyor.
  14. nihatcebi

TürkNet saha personeliyim sorularınızı alayım

Hocam merhabalar benim Türk Telekom fiber altyapım var, 200mbps destekliyor. Bir arkadaşa cevap olarak yazmışsınız fiber varsa kolay kutu koyarlar diye, bu koydukları kutuyla 1000mbps gigafiber alabilir miyiz? Ve bu altyapı ekibine nasıl ulaşabiliriz yardımcı olursan çok makbule geçer.
  15. nihatcebi

Casper Excalibur 23.8" 200HZ / 1MS / Fast IPS Panel Testi🔥

GameBooster GB-2428FF 280hz monitörün incelemesini de bekliyorum abi. :) @Abdullah Hacıgül
  16. nihatcebi

Ev İnterneti konusunda yardıma ihtiyacım var

Netspeed'i de düşün derim. Türknette müşteri hizmetlerini bulamazsın ama netspeed de bulabilirsin hocam.
  17. nihatcebi

Dualsense PC için USB Bluetooth Adaptör Önerisi

Selamlar dostlar başlıkta belirttiğim gibi ps5 dualsense gamepadim var fakat masaüstü bilgisayardan bir süreden sonra type-c ile uzaktan oynamak zor olduğu için bluetooth adaptör almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz bluetooth 5.0 ve üstü bir model var mı? ve menzili biraz uzun olursa çok iyi olur.
  18. nihatcebi

❌İndirim Bitti! ASUS PRIME B550M-K ARGB Amazon 3460 ₺ SON STOK

B550M-K kullanıcısı olarak kesinlikle katılıyorum bu yoruma. Zamanında bir port koymak çok zor olmasa gerek.
  19. nihatcebi

Android S23 Ultra - Server kayıt için GÖRÜŞME YAPTIM!

Beğenir misiniz takipçisi olmak istiyorum bu konunun.
  20. nihatcebi

🔥İndirim GETİR YEMEK 50TL İNDİRİM GÜNCEL

Bu kodlar bi tek bende olmuyo galiba. Eklendi diyor kod kısmında gözüken bir şey yok. Komik bir durum.
Top Bottom