Arama sonuçları: *

1. BlueLabels

55K BÜTÇE İLE SİSTEM DİZMEK !!!

Aktif olarak nerede belirtmiş 16 gb ram değil de 32 gb ram gerektiğini veya sen ilk postun neresine yazmışsın 32gb istediğini :D Ben sana ufakta laf vurmuyorum direkt suratına söylüyorum idrak edebil diye. Zaten sana söylemişim söylediğim ana kartta 4 tane ram slot yeri var 16lık istiyorsan 4x8...
  2. BlueLabels

Atar mısın merak ettim 32 ramli sistemini
  3. BlueLabels

dostum 8 gb ram var ama 2 ADET koyuyorsun 2*8den 16 yapıyor 4 işlem matematik yok heralde
  4. BlueLabels

1x16 değil 2x8 yapıyor çift kanal ramler zaten belirttiğim ana kartta 4 tane ram slot yeri var 4x8 yapabilir isterse
  5. BlueLabels

8gb ram yok hacı nereye bakıyorsun merak ettim valla 1740521595 amd sistemlerde var vatanda onlara da bakabilirsin
  6. BlueLabels

Ekstra olarak bu sistem 46k filan tutuyo 8-9-10k civarlarına 2k monitör çek tertemiz bütçeni de yormak istemiyorsan bence hepsini taksitli al enflasyona yedirirsin elindeki parayıda başka yere yatırırsın bu şekilde iyi olur gibi.
  7. BlueLabels

nasıl yok attım işte sistem hacı
  8. BlueLabels

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx-4070-super-oc-12g-h610m-h-500gb-ssd-16gb-ram.html şöyle bir şey bakabilirsin çift ssdli anakartı var gigabyte güzel ekran kartı kendimde kullanıyorum bu sistemi de bir kaç gün önce sipariş verdim değiştirdiğim özelliklerlemi atıyo linki...
  9. BlueLabels

Sizce hala metin2 oynanır mı ?

PVP oynanır Orjinal oyun asla oynanmaz
  10. BlueLabels

🔥İndirim PSN PLUS 12 AY ÜYELİK İNDİRİMİ

0 dan hesap açsam öyle alsam olur mu ki
  11. BlueLabels

🔥İndirim 6 tane cornetto 55₺

Kod patlamış sanırım
  12. BlueLabels

❌İndirim Bitti! Dominos 250₺ bakiye Kodu🔥🔥🔥

Valla site patladı ya keşke görseydim tüh 1739104990 kodu nerden gördün?
  13. BlueLabels

🔥İndirim 70mai M310 2K Araç Kamerası 1650 ₺

Kullanan var mı memnun musunuz?
  14. BlueLabels

Yardım Beyler acil yardım ( RAT VİRSÜSÜ )

Nasıl bir cmd açıldı görmek lazım bazı oyunlarda oluyor o arkada çalışmak için
  15. BlueLabels

Amazon veya Disney'den Dizi Önerileri

Primeda İnfaz Listesi - Fena diziydi Gayribeyefendi Savaş Dairesi - Baya eğlenceli bir filmdi Cross - Bu da iyiydi sardı Mentalist - GOAT Citadel Diana - İzlenir Düğüm (Türk yapımı ve gerçekten çok iyiydi) Happy Death Day - Çerez No Hard Feelings - İyi filmdi güldürdü
  16. BlueLabels

🔥İndirim Two Trees Bluer Plus 3D Yazıcı 6167 TL

Konuya rez alayım merak ettim benimde aklımda var bu 3D bayadır
  17. BlueLabels

Amazon kulaklık iadesi alıyor mu?

neden iade ediyon
  18. BlueLabels

ALIRKEN DİKKAT ETMENİZ GEREKEN SUPPLEMENT MARKALARI

Bakıcam teşekkürler
  19. BlueLabels

Temu ürünümün transfer sürecinde bu kadar beklemesi normal mi?

ben 3-4 kere sipariş verdim benide 1 kere uzun beklettiler sonra geldi sıkıntı çıkmaz merak etme
Top Bottom