Arama sonuçları: *

1. hasancandogru

🔥İndirim MLD M500 Ultra 1TB 7000-4700MB 1800 TL

İyi bir markamıdır bu bunda dram oldugunu nerden anlıyorsunuz şimdi ? Ps5 e takacağım bana uzun ömürlü bişey lazım. Kc3000 3200 tl şuan mesela hangisini tavsiye edersiniz.
  2. hasancandogru

🔥İndirim MLD M500 Ultra 1TB 7000-4700MB 1800 TL

Dram olmamasının önemi nedir ? Alıp ps5 de kulanmayı düşünüyorum okuma hızı yeterli duruyor. Ne dersiniz ?
  3. hasancandogru

🔥İndirim Cajun Corner 100₺

Bunlarında tarım bakanlığının yayınladığı listede adı vardı bilginiz olsun.
  4. hasancandogru

🔥İndirim Xbox Black Friday indirimleri başladı!

Ps de ne zaman başlıcak bilen var mı ?
  5. hasancandogru

🔥İndirim TCL 75 Inch 4K TV 33 Bin TL

Çok güzel phlipsin hue lu tc si var 57 inç fiyatı beni bile cezbetti. Kendimi zor tutuyorum alıp odaya yatak ayak ucuma koymak için :)) Dev ekranda yatarken keyif valla.
  6. hasancandogru

❌İndirim Bitti! Sony Playstation 5 Slim 18.499 TL 🔥

Ben dün gece gördüm bu indirimi aldım. Yurt dışında şuan 11-12 bin tl ler kalmadı arkadaşlar kampanya vardı media markt da o inidirmde bitti yurt dışında. Şuan almanyada 16500 tl ye geliyor yakınım aracılığı ile getirmek istedim kendimde baktım sitelere gerçekten fiyatlar hep öyle. En ucuz...
  7. hasancandogru

Yardım Temu alışverişim gümrükten geçer mi

30 euro 1100 tl ye kadar sıkıntı yok
  8. hasancandogru

🔥İndirim 🔥 Xbox Wireless Controller Beyaz 9. Nesil 2518.90TL🔥

Xbox 8. nesil kolu yaklaşık 4 yıl kullandım. 9 nesile bende senin gibi düşünerek para vermeyip gidip arkadaşın altta atıgı gibi gamesir marka aldım. Xbox kontroller ozaman 900 tl idi ben 600 tl ye gamesir aldım. Öyle dandik bir modelde almadım. 6 ay olmadan usb adabtörü bozuldu. Neyse kablo ile...
  9. hasancandogru

20.000 TL kahve makinesi önerisi.

Merhaba arkadaşlar. 20.000 TL ye kadar kahve makinesi önerilerinizi bekliyorum.
  10. hasancandogru

🔥İndirim Toshiba 55" 4K Android TV 14.999₺🔥👈

Üreticisi vestel zaten eski toshiba yok maalesef. Vestelin alt ürünü olarak düşünün artık toshibayı. Vestele kullanmadığı dandik parçaları arta kalanları bunlarda kullanıyorlar. Servisi zaten rezalet ötesi. Arkadaşımın tv si 2 aydır serviste mahkemeye verdik hala onlarla uğraşıyoruz düşün...
  11. hasancandogru

🔥İndirim 20000TL----Saeco GranAroma Deluxe SM6685/00 Tam Otomatik Espresso Makinesi

Evet alacağım hala ancak phlipsin 5447 sinden daha mı iyi bu o bi kararsız bıraktı beni.
  12. hasancandogru

🔥İndirim 20000TL----Saeco GranAroma Deluxe SM6685/00 Tam Otomatik Espresso Makinesi

48 bin tl görünüyor tamda kahve makiensi ihtiyacım vardı o fiyata alacaktım sevinimştim
  13. hasancandogru

🔥İndirim Silen Kağıt Havlu 12'li Ultra 99₺🔥😱😇

1717752098 Valla silen i görünce direk yazdım fark etmedim kusura bakmayın :)
  14. hasancandogru

🔥İndirim Silen Kağıt Havlu 12'li Ultra 99₺🔥😱😇

Almayın valla ben geçen ay 3 tane aldım 40 lı bitirmeden değiştiresim var o derece. 4 kat yapıyon daha silmeye götürmeden parçalanıyor bukadar ince olamaz arkadaş. Ve diğer markalara göre rulolarda daha ince. Boşuna para vermeyin yazıktır.
  15. hasancandogru

🔥İndirim Migros'ta alkolde indirim

Hala devam ediyor mu indirim
  16. hasancandogru

Androidin berbat olması hakkında?

Hacı yanlış anlama ama çoğu şeyi İphone dada yaşadım. Ki hatunda iphone 13 var bende de 12 vardı 12 yi satıp ben honor aldım. Emin ol benden daha az memnun. Sadece bazı şeyleri orada göz ardı edebiliyorsun. Özellikle 3. parti uygulamalarda çokta iyi olmayan programlarda yani mesela tcl-tapo-ya...
  17. hasancandogru

Yeni Rs200 neden arıza lambası yakar

Benzin aldın mı ? Normal bayiden çıkarken ki benzin mi ?
  18. hasancandogru

🔥İndirim RAYBAN POLARIZE GOZLUK 2577 TL(YENIDEN INDIRIMDE)pesin fiyatina 3taksit

Bende yazmıyorum. Çin malı ürününüz ile başarılar. 1711716483 Atasunda da mı madein italy yazısını gördüğünüzde atmadınız acaba neyse uzatmıyorum tamam tamam. 😂 1711716602 Fiyattan satmayı bende isterim neden istemeyim daha çok ürün satarım 1 tane satana kadar 10 tanr satarım. Sana ürünün...
  19. hasancandogru

🔥İndirim RAYBAN POLARIZE GOZLUK 2577 TL(YENIDEN INDIRIMDE)pesin fiyatina 3taksit

Kardeş bende aynı şeyi anlatıyorum işte sana. Bendeki ürün bak İtalya üretimi avrupaya dağıtalın ürün bu. Türkiyeye lüxottika çin üretimi ürün sokmuyor. Gönderdiği garanti belgesi ne Lüxottika türkiye sözde demi ? E nasıl oluyor peki çin ? 1711713102 Ne dedim sana benden fazla alan en fazla %10...
Top Bottom