Arama sonuçları: *

1. YasinKrk0

600-700 bandında modem önerisi

Aile evinde yaşadığım için aşırı fazla bir ping sorunum vardı bende sadece bilgisayarımın bağlı olacağı bi internet aldım ama modem ne almalıyım bilmiyorum. Ekstra olarak hat çektirmem gerekiyor bana bu durum masraf açar mı? 15mb adsl internetim var.
  2. YasinKrk0

Türk telekom aboneliğim devam ederken türknet aboneliği başlattım

fazla araştırmadım benim asıl arama nedenim evdeki herkes internete girince pingim olmasın diye kendime özel bi internet istemiştim. Türk telekomdan 15mb alıyorum türknetten de 35mb verebilceklerini söylediler bende direkt iptal etmek istedim. Şuan korktuğum nokta da iptal işlemi olursa ordan...
  3. YasinKrk0

abonelik babamın üzerine olduğu için bana bunun cevabını vermiyolar. Akşam babamın telefonundan arayıp yine sorucam ama bu işlerden anlamadığım için fazla masraf çıkar diye aşırı strese girdim. Burdan da bi fikir almak istedim.
  4. YasinKrk0

Öncelikle Selamlar, Aile evinde yaşıyorum ve ailem türk telekom abonesi bende kendi adıma türknet aboneliği başlattım. Bugün telekomdan ekip geldi ve türknet için altyapı hazırlığı yaptılar bana da telekom iptal mi diye sordular bende evet dedim. Fakat iptal sorusuna evet derken aklıma cayma...
  5. YasinKrk0

aynı pc den 2 tane kablosuz gamepad çalıştırabilir miyim?

kral teşekkür ederim yardımın için 1721158225 sana da yardımların için teşekkürler kral. Senin önerdiğin modelin siparişini verdim.
  6. YasinKrk0

ekstra bi ayar yapılması gerekir mi direk bağla kullan mı yapmalıyım?
  7. YasinKrk0

Öncelikle selamlar. Yeğenlerim için 2 tane gamepad almak istiyorum fakat çok bütçem yok. https://ty.gl/pype3lwdgx linkteki gamepadden almayı düşünüyorum. Kafama takılan bir diğer soru ise iki kolu da aynı anda tek 1 pc den kullanabilir miyiz?
  8. YasinKrk0

stardew valley modlu oynama

Öncelikle selamlar, arkadaşlarımla stardew valley başlamak istiyoruz. Fakat bende oyunun oynanışına etki etmeyen bazı modlar var ama arkadaşlarımda herhangi bir mod yok. Bu şekilde beraber oynayabilir miyiz yoksa aynı modları onlarında mı kurması gerekir?
  9. YasinKrk0

Monitör Standı Önerisi

tamamdır tekrardan teşekkür ederim yardımların için
  10. YasinKrk0

Monitör Standı Önerisi

birinci görsel aoc nin bilgileri ikinci görsel asusun bilgileri fakat standı alırken bu 100x100 mm detayına çok dikkat etmem gerekir mi?
  11. YasinKrk0

Monitör Standı Önerisi

teşekkür ederim kral
  12. YasinKrk0

Monitör Standı Önerisi

kral vesa desteği nedir acaba?
  13. YasinKrk0

Monitör Standı Önerisi

ikili monitör standı almak istiyorum fakat kalite ve fiyat aralığını bilmediğim için kararsız kaldım ana monitörüm AOC 24G2ZE 23.8'' yan ekranım ise ASUS VA32AQ 32'' ikinci ekranı dik şekilde kullanıcam. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden.
  14. YasinKrk0

microsoft office programlarını ücretsiz olarak nerden bulabilirim

3 ay ve 6 ay kullanım süresini farkettim yine de teşekkür ederim 1707080958 bilgilendirme için teşekkür ederim değerlendiricem
  15. YasinKrk0

microsoft office programlarını ücretsiz olarak nerden bulabilirim

Microsoft office programlarını ücretsiz bi şekilde nereden bulabilirim? Bi arkadaş torrent üzerinden ücretsiz olarak link attı ama torrent e bulaşmak istemediğim için indirmedim araştırırkende https://www.saglamlisans.com/urun/office-365-lisans-hesabi-satin-al/ bu siteye denk geldim alsam...
  16. YasinKrk0

Çözüldü✓ gamepad alıcam ama çelişkideyim

https://www.pazarama.com/konsol-plus-xbox-9-nesil-kablosuz-gamepad-beyaz-24g-pcandroidios-p-5511768001840?magaza=konsol-plus&utm_source=price_comp&utm_medium=Akakce_cpc&utm_campaign=Akakce-fiyat-karsilastirma&v=1.50 pazaramadan böyle bi link buldum ama güvenilir bir site midir? dolandırılma...
  17. YasinKrk0

ikinci elden elektronik ürün almaya pek sıcak bakmıyorum 1706524029 düşünmedim değil hocam pek bilgim olmadığı için arkadaşlardan aldığım öneriler bunlar
  18. YasinKrk0

çok pahalı kral
  19. YasinKrk0

Öneri 1500 TL civarı gamepad tavsiyesi

kral üründen memnun musun her hangi bir görmeme olayı var mıdır?
  20. YasinKrk0

https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-msi-gg-force-gc20-v2-beyaz-pc-ve-android-uyumlu-fiyati,1724514345.html?g=385213626 bu gamepadi almayı düşünüyorum fakat arkadaşım çok fazla ekstra yazılım indirmen lazım indirmezsen her oyunda görmeyebilir diyo çelişkiye düştüm yardımcı olur musunuz? Eğer...
Top Bottom