Arama sonuçları: *

1. S

Epic Games Bahar İndirimleri Oyun Önerisi

arkadaşlar arkaaşımla onlıne oyun aryoruz bu indirimlerde ne alabiliriz bf2042 ve bf V var aklımızda ikisi arasında izce hangisi ve başka ne önerirsiniz
  2. S

Epic gamer indirimleri öneri

Arkadaşlar arkadaşınla oynamak için online oyunlar soylermisiniz epic de indirimler var blazing sail sariyor mesala arma3 tarzı oyun varsa onuda söyleyebilirsiniz arada görmek lik online yada kesin al dediğiniz oyunları soylermisiniz?
  3. S

Epic hangi oyunları almalıyım 370Tl

arkadaşlar 370tl param var epicden oyun alacağım hikayeli oyunları seviyorum fakat sadece bir tane alabilirim bunun yerine birden fazla oyun almak istiyorum uncharted alsam goda param yetmiyecek oyüzden şuan aklımda sifu var baya duyuyorum bu aralar days gone var sizce alınır mı? başka ne...
  4. S

Voidu indirimlerinden ne almalıyım

Arkadaşlar aklımda odssey vahalla origins vardı ama vahalla ve odsdeyin stoku yok ama odseyyin 77 liralık deluxe paketi var ona para degermi arada 15 tl fark var yada ne önerirsiniz
  5. S

Epic games indirimlerinden ne almalıyım bütçe 280

Arkadaşlar epic games indirimlerinden bannerlord aldım 280 tl param olucak yarın days gone düşünüyorum başka yanına ne alabilirim sizce kalan para ile
  6. S

Csgo seçkin almalımıyım?

Arkadaşlar Csgo seçkin alınırmi sizce indirime flan girermi ne bilim 300tl olsa eyw da 400 tl veresim gelmiyor normalde bu parayı katlarım gun içinde 15saat oyun oynayan bir insanım ama okulum başladı günde 4 saat pc başında olabiliyorum artık ondada RP oynuyorum zaman kalmaz ama seneye okul...
  7. S

Tom Clancy's Rainbow Six Siege Alınır mı?

Arkadaşlar bu oyunu bayadır görüyor dum Alıcam bi kenarda dursun online la beraber mi geliyor 91 tl galiba deluxe farkı nedir oda115 tl
  8. S

FIFA 23 Steam 174 tl hayla alınır mı?

arkadaşlar steamde fıfa 23 174 tl hayla oynanıyormu sizce alınır mı?
  9. S

Ets2 Euro Truck Simulator 2 - Road to the Black Sea alınır mı??

arkadaşlar türkiye haritası var diye alacağım sizce alınır mı?
  10. S

Epic yaz indirimlerinden ne alınır

arkadaşlar 200t l param var ne alabilirim bu indirimlerden uzun süreli oyun olarak fifa alasım vardı ama 24 çıkınca oynanmaz diye pek alasım yok steamden zaten çoğu oyunu alddım steame göre daha çok indirime giren oyunlar olarak neler var
  11. S

Ucuz uzun süreli gidecek oyunlar

Arkadaşlar ucuz uzun sure gidecek oyun lar arıyorum örnek internet cafe smilator 2 -raft probnigt stardew walley brawhalla gibi oyunlar ucuz Online veye offline Online olsa daha iyi olur arada girmelik uzun sure oyannacak oyunlar
  12. S

DEAD BY DAYLIGHT oynanırmı oyananıyormu?

arkadaşlar sorum başlıkta başka önerinizniz varsa ve bu oyunla ilgili fikirlerinizi söylerseniz sevinirim
  13. S

forza 4 alınır mı? ?

arkadaşlar başlıkta yazıyor ve online eğlenceli oyunlar önerir misiniz? mesala propnight aldım ucuzdu saklambaş oyunu galiba illa saklambaç olmasına gerek yok günümüz teknolojisine uygun fiyatı ucuz onlıne oyun önerisi
  14. S

160 tl oyun önerisi yaz inirimleri

arkadaşlar 160 tl var bir oyu alıp bırakayımmı yoksa raft forza 4 the forest internet cafe smilatür 2 gibi küçük ama tatlı oyunlarımı alsam sizde bunlara önerir misiniz? ve aklımdaki oyunlar uzun soluklu oynyabileceğim oyunlar
  15. S

Asasain origins ve odisey alınır mı?

Arkadaşlar başlıkta yaziyor bunlara ekstradan raft left 4 dead 2 forza 4 eklemek istiyorum sizce uzun soluklu gitcek oyunlar ne olabilir
  16. S

Steam yaz indirimleri öneri?

Arkadaşlar yaz indirimleri için oyun önerisi bekliyorum sürekli oynayabileceğim oyunlar olsun 200 tl yi gecmesin sizce forza 4 alınır mı? ve asasin odsey almak istiyorum falat hikayeli oyunları da alaşım yok bitince dahada oynanmıyor
  17. S

Steam yaz indirimlerini ne almalıyım

Arkadaşlar bu indirimlerde ne almalıyım sizde hikayeli oyun istemiyorum bi god var zaten oynanıp bırakıyorum sonra aklımda FIFA var sürekli oynayabilecegim oyun istiyorum forza 4 var left4 var başka ne ler var yardımcı olurmusunuzuz
  18. S

130 tl var steam indirimlerinden ne almalıyım?

rkadaşlar 130 Tlm var Steam'den ne almalıyım uzun süre gidecek oyun lazım Assetto Corsa aldım 6 TL'ye oyunlar çok eski olmasın günümüz grafiklerine uygun olsun 2D vs. de olmasın lütfen
  19. S

Steam Indirimleri 25 Tl Ne Alınır?

arakdaşlar 25tl param var bana güzel uzun gidecek bir oyun lazım şuan arkam knıgt var ama sizin başka önereceğiniz oyun varsa yazarmısınız 2d olmassın saçma sapan da olmasın günümüze uygun bir oyun olsun
Top Bottom