Arama sonuçları: *

1. S

İKTİDAR TARAFINDAN SAKLANAN EĞİTİM SİSTEMİNDE BÜYÜK SORUNLAR 🚨

konuyu tamamıyla okumadım ama imamhatipler le bunun alakası yok okuyanlar bilirki şuan düz meslek liseleri ve imam hatipler arasında hiçbir fark yok bu bence dine sallamak amacıyla ortaya çıkarılmış düz evet imam hatipdelerde dediğiniz gibi ama aynısı düz anadolu liselerindede var eğitimin...
  2. S

Yardım İSS önerisi, Türknet kullanmak artık pek mantıklı değil

Bence şuan en mantıklı Türknet ben bakıyorum Türk Telekom çok pahalı direk ele Vodafone var oda fiyat iyi ama evde internet konusunda pek iyi olmadıkları için internet yükleme hızı iyi olsada oyunlarda yüksek ping alıyorum
  3. S

Yardım Rx 6800 termal bakım yapmalımıyım

Bence değerler iyi gibi
  4. S

🔥İndirim 4 ADET (S) BOY TAVUK DÖNER DÜRÜM 225tl

tavuk yokki içinde sos basıyorlar sadece
  5. S

Steam hareketli arka plan önerisi

sonra bakacağım hocam saolun siz bu yukarıdakilerden hangisini seçerdiniz https://store.steampowered.com/points/shop/c/backgrounds/cluster/1/reward/336407 şu çerçevemle uygun gibi geldi bana profilim ile iyi olurmu sence
  6. S

bunu nerede buldunuz daha fazla seçenek varsa bakmak isterim.
  7. S

Yardım CS2 kasa skin vs. nasıl satılır ve bakiyeye çevrilir?

yasak olabilir ben ön bilgi almak için açmıştım zaten konuyu az çok anladım şuan satıcak bir şey yok eğer sorum olursa dm den yazmak isterim size sıkıntı olurmu
  8. S

peki ne kdar komisyon alıyor ve sanal parayı sonra nasıl tl ye çevirecğim sizide yoruyorum kusura bakmayın
  9. S

sanal para çektim diyelim sonra nasıl olucak ve bunları steamden sattıkran sonra yine skin alıp ondan sonra bu siteye başvuracağım demi
  10. S

katılıyorum 40 dolar topladam 40 yılda yarısını aldıktan sonra pek bir analmı yok instada vs. bu işler yapan birilerini bulamaya çalışacağım
  11. S

https://store.steampowered.com/points/shop/c/backgrounds/cluster/1/reward/336404 https://store.steampowered.com/points/shop/c/backgrounds/cluster/1/reward/336407 https://store.steampowered.com/points/shop/c/backgrounds/cluster/1/reward/216074...
  12. S

bir kaç kere instada görmüştüm illaki bu işleri yapan sağlam bir kaç kişi vardır bulamak lazım tabi
  13. S

Bu sistemi yükletmek mi, satıp yenisini almka mı?

bence ful satıp hazır sistem alamlısın amd ekran kartı intel işlemci pek olmamış
  14. S

Arkadaşlar seçkin aldım artık kasa vs geliyor bilğiniz gibi ben bunları açmak yerine satmak istiyorum skin kasa vs. satma işlemini steamden yapıyoruz galiba öyle biliyorum sonrasında bunu nasıl kendime atıcam önceden bynogame den vs. mi ne yapılıyormuş hem anlamadım hemde artık olmuyormuç oradan.
  15. S

Discord yerine ne kullanıyorsunuz

Ts iyide hocam son çıkan güncelleme ole ingilizce Türkçe olsa kullanırdım eski sürümlerde zaten sadece sesli cheat var sadece yayın açma vsm bulunmuyor
  16. S

Yatarak Valo Oynadım (Engelli Değilim)

Lan duvarla masanın rengi aynı olduğu için bir saattir kasaya bakıyorum kasa nasıl okadar büyük diyorum jsksnwjskakaaj masadaymis
  17. S

Açık olsa ben de gidrerdim hata vs. Oluyor açık olsa herkese açılır mantıken
  18. S

Discord bende açıldı sizde açıldımı?

Bence arada hata oluyor açık flan değil suan
  19. S

Modem ayarları ile vs. Alakalı olabilir bende paket yenilemeden önce girebiliyordum sadece pc den farklı pakete geçtim artık giremiyorum dc flan açılmadı yani
  20. S

Nasıl açıldı hocam google discord yazınca bile giremiyorum
Top Bottom