konuyu tamamıyla okumadım ama imamhatipler le bunun alakası yok okuyanlar bilirki şuan düz meslek liseleri ve imam hatipler arasında hiçbir fark yok bu bence dine sallamak amacıyla ortaya çıkarılmış düz evet imam hatipdelerde dediğiniz gibi ama aynısı düz anadolu liselerindede var eğitimin...
Bence şuan en mantıklı Türknet ben bakıyorum Türk Telekom çok pahalı direk ele Vodafone var oda fiyat iyi ama evde internet konusunda pek iyi olmadıkları için internet yükleme hızı iyi olsada oyunlarda yüksek ping alıyorum
sonra bakacağım hocam saolun siz bu yukarıdakilerden hangisini seçerdiniz https://store.steampowered.com/points/shop/c/backgrounds/cluster/1/reward/336407 şu çerçevemle uygun gibi geldi bana profilim ile iyi olurmu sence
yasak olabilir ben ön bilgi almak için açmıştım zaten konuyu az çok anladım şuan satıcak bir şey yok eğer sorum olursa dm den yazmak isterim size sıkıntı olurmu
Arkadaşlar seçkin aldım artık kasa vs geliyor bilğiniz gibi ben bunları açmak yerine satmak istiyorum skin kasa vs. satma işlemini steamden yapıyoruz galiba öyle biliyorum sonrasında bunu nasıl kendime atıcam önceden bynogame den vs. mi ne yapılıyormuş hem anlamadım hemde artık olmuyormuç oradan.
Ts iyide hocam son çıkan güncelleme ole ingilizce Türkçe olsa kullanırdım eski sürümlerde zaten sadece sesli cheat var sadece yayın açma vsm bulunmuyor
Modem ayarları ile vs. Alakalı olabilir bende paket yenilemeden önce girebiliyordum sadece pc den farklı pakete geçtim artık giremiyorum dc flan açılmadı yani