Arama sonuçları: *

1. R

Gigabyte B450M USB Soketi arızalı çalışıyor

18mm mdf var hocam başka bir şey yok
  2. R

Wukong mu Jax mı ormanda daha güçlü?

jung rammus alıyosun tfde ulti ile gir bas w takımın kessin milleti
  3. R

Gigabyte B450M USB Soketi arızalı çalışıyor

Arkadaşlar selamlar. Gigabyte B450M anakartım var. Kablosuz klavye mouse aldım. Mouse donuyor. Peki anakarttan kaynaklı olması nereden aklına geldi diye soracak olursanız, Bluetooth hoparlörüm var. Onun USB parçasını anakart üstündeki sokete takınca kopmalar oluyor, ses gidiyor falan fakat...
  4. R

Adobe Programları için Laptop Önerisi

Arkadaşlar selamlar. Kardeşim grafik programlarını öğrenmek istiyor. Adobe programları için önebileceğiniz laptop var mı ?
  5. R

Bilgisayarım ne kadar eder ?

Arkadaşlar 2021 mayısta almıştım itopyadan. Anakart: Gigabyte b450m-h İşlemci: Ryzen 5 3600 Ram: 2x8gb 3200mhz Ekran kartı: Gigabyte rtx 3060 3 fanlı Kasa: NZHT H510B PSU: 750W Cooler Master Monitör: LG 27" 75hz 1ms Mart nisan gibi gemiye işe gideceğim fiyatı varsa satabilirim diye...
  6. R

4K TV'de TV+ 4K'ya ayarlanmıyor

benim tvde 4k dostum netflix 4k vermiyor emby üzerinden 4k plus içerik açıp izliyorum tvnin ayarlarından çözünürlüğü 4k ya alırmısın
  7. R

Google TV 4K ve Botech WZone

Arkadaşlar selamlar. Evimde 2 cihaz var şuan yeni aldım. Biri Google Chromecast TV 4K Diğeri Botech Wzone özellikleri baya benzer zaten. Sorum şu hangisini kullanayım ? Hangisini iade edeyim. Botech'de usb 3, ethernet girişleri felan var. Google'da hiç bir giriş yok. Wifiden bağlı ikiside...
  8. R

Uygun Modem Tavsiyesi

çöp modemdir
  9. R

Format Atmadan Tradingview PRO

Arkadaşlar selamlar sizlere ufak bir sorum var. Sadece alarm için tradingview proya ihtiyacım var. Normalde format attığım zaman pcye deneme sürümü yapıyordum kullanıyordum 2 hafta full alarm premium üyelik. Sonra yeniden deneme açtığımda daha önce bu pcde tradingview pro deneme sürümü...
  10. R

Bluetooth Ses Kopmaları

Arkadaşlar selamlar. Masaüstü pcde uzun süredir yaklaşık 10 aydır bluetooth adaptör kullanıyorum. TP-Link marka anakart gigabyte 450m-h bu aralar sık sık bluetooth kulaklığımda ve hoparlörümde kopmalar cızırtılar yaşıyorum bunun sebebi neyden kaynaklı olabilir ? kulaklık ve hoparlör...
  11. R

VDSL Modem önerisi alabilirmiyim ?

arkadaşlar son sorum bütçeme göre şuan 2 modem var gözüme çarpan 1- tplink archer vr300 2- keenetic omni dsl hangisini alayım cevaplara göre siparişi çekicem birazdan evdeki modemi çalıştığım şirketten ödünç aldım getir gari diyolarda :D 1647807289 2.el hiç bir ürün almam hocam :(
  12. R

https://www.amazon.com.tr/Keenetic-Whole-Wi-Fi-Kablosuz-Router/dp/B07WWFWRVN/ref=sr_1_3?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=OTM00HT4SJNU&keywords=keenetic&qid=1647805949&sprefix=keenetic+%2Caps%2C433&sr=8-3 bu ürün modem mi router mı anlamadım şimdi
  13. R

Arkadaşlar selam vdsl modem aldım asus dsl n16 ÇÖP. Garantiye verdim hiç bir şey yapmadan yolladılar. Sonra bir daha garantiye yolladım değişim için onayladılar aldığım firmada yokmuş para iadesi yaptılar. ASUS harici önerebileceğiniz vdsl modem arıyorum.
  14. R

Ekonomiyi öğrenebileceğim kitaplar?

daron acemoğlu mahfi eğilmez
  15. R

Sakal Serumu Kullanan ?

arkadaşlar sakal serumu kullanan varmı hiç varsada etkisi oldumu ? benim bıyık pala fakat sakallar bıyık kadar gür değil vikinglerdeki elemanlar gibi salayım diyorumda sakallar bir süre sonra hiç uzamıyor gibi geliyor bana bi denemek istiyorum da varmı kullanan ve önerisi olan
  16. R

Android Poco X3 NFC ALMAYIN!

poco x3 ten sonra bir daha xiaomi alanın....
  17. R

POCO X3 NFC Wifi Sorunu

Arkadaşlar selam. POCO X3 NFC telefonum var. Wifi ağır kasıyor. Smart tv ile arasında 10 metre var onda sorun yok şakır şakır çalışıyor. Evde diğer telefon olarak iphone ve general mobile var onlarda da sorun yok. Benim telefon wifi geçince çok kasıyor internet gidip duruyor. Evde mobil veri...
  18. R

streamlabs kayıt anında elektrik kesintisi

arkadaşlar selamlar online eğitimi kayıt ederken sigorta attı pcyi yeniden açtım kayıt etmiş fakat açılmıyor Soldaki elektrik kesintisi sebebiyle yarım kalan yayın sağdaki pcyi açınca kayıda devam ettim onda sorun yok açılıyor soldaki dosyayı kurtarabilirmiyiz ?
  19. R

ASUS DSL-N16 Wifi Sorunu

hocam o ayarı bulamıyorum 1641753612 güncelleme yaptım 1641753676 sorunum youtube da şimdi speedtest yaptım 53 çıktı acaba youtube vanced mı sorunlu diyeceğim mobil veriye geçiyorum şakır şakır gidiyor
  20. R

ASUS DSL-N16 Wifi Sorunu

Arkadaşlar selam. Asus dsl-n16 model modem kullanıyorum. Wifi çöp ötesi çöp. Modem ile telefon arasında 60 cm yok. Wifi bu kadar berbat nasıl olabilir. Kabloluda 0 sıkıntı 100mbit. Wifi berbat. Youtube video donuyor. Sebebi neler olabilir ? 1641751008 çözdüm telefonda sıkıntı iphone 55mbit...
Top Bottom