Arama sonuçları: *

1. Ömer 34242432

Rapor alırsam sınava girmezmiyim?

Zaten telafi sinavlarini soylerler merak etme, numarasi varsa hocanin wpden yaz.
  2. Ömer 34242432

Rapor alırsam sınava girmezmiyim?

Raporun varsa hocalar telafi sinavi yapmak zorundalar zaten, ki raporlu bir cok ogrenci vardir. Hocana telafi sinavinin ne zaman olacagini sor.
  3. Ömer 34242432

Galatasaray Avrupa kupasını alır mı?

Galatasaray gibi vasat bir takim alamaz, iyi aksamlar.
  4. Ömer 34242432

Notlar çok düşük geldi

Takma bu kadar, 9-10-11. sinifta tek yapman gereken duzenli 1 saat ders calismak. Sonraki sinavlarda duzeltirsin 12. sinifa kadar eglenmene bak
  5. Ömer 34242432

Kilo vermem çok yavaşladı

Oncelikle 1000 kalori bir insan icin yeterli degil, kilo vermenin yavaslamasinin 2 sebebi var: Metabolizman uzun suredir 1000 kalori aldigin icin kendini "hayatta kalma" moduna almis denilebilir bu yuzden gunde normalde harcaman gerekenden cok az kalori harciyorsun, normalde 100 kilo bir insan...
  6. Ömer 34242432

Reçetesiz antidepresan satılırmı?

Rapor almak istemiyorum derken :D? Multivitamin hapi degil bunlar. Dogrudan beyin kimyaniza etki ediyor. Ne yasadiginizi bilemem ama geri donusu olmayan bir ise girismeyin. once en azindan guvenilir bir doktora gorunun.
  7. Ömer 34242432

Steam oyun önerisi yapın lütfen

Metro exodus epicte 39TL, oynamadiysaniz bir bakin derim.
  8. Ömer 34242432

Priz patladi fakat hala calisiyor.

Bir tarafini indirdim zaten. Priz harbiden baya tozluydu .d
  9. Ömer 34242432

Kullanmaya devam etmemde bir sakinca var mi?
  10. Ömer 34242432

Hocam oyle olsa ikinci seferde de atmasi gerekmez miydi? Tamamen bilmedigimden soruyorum.
  11. Ömer 34242432

Bugun odamdaki 3'lu priz yetersiz oldugu icin evde hali hazirda bulunan 10'lu bir prizi taktim, 5-5 ayrildigi icin bir tarafini ustundeki dugme ile kapattiktan sonra once lamba sonrasinda monitoru taktim, en son pcnin kablosunu takarken bir anda prizden pat diye bir ses geldi ve bizim dairenin...
  12. Ömer 34242432

Diyette haftada bir gün yemekten kısıp tatlı yiyebilir miyim?

500 kalori tatliya ayirsan tamam da 1500 kalori tatli cok fazla onun yerine her gun bir tane cola zero icebilirsin ben oyle yapiyordum zamaninda
  13. Ömer 34242432

Bir uykudan alınabilecek en iyi verim nasıl alınır?

Herkes su saatlerde vs. uyu demis ama sorunun ne kadar veya ne aralikta uyudugun oldugunu dusunmuyorum, 9 saat uyku uyuduktan sonra bile yorgun kalkmak normal degil, doktora gidip kan degerlerine baktir. Yatmadan 1-2 saat once bir sey tuketme ve yatmadan onceki 1 saat icinde ekrana bakma.
  14. Ömer 34242432

IEM(Kulak Ici) Kulaklik Onerisi

500-600TL Civari bir butcem var, Muzik dinlemek icin kullanacagim icin mikrofonu onemli degil. Aliexpress gibi sitelerden de alabilirim.
  15. Ömer 34242432

TKL veya yon tusu iceren klavye onerisi

Ekran klavyesi ile yaziyorum, hayat zor. Belirttigim butce araliginda TKL klavye istiyorum, eger TKL olmazsa yon tuslari olan bir klavye de olabilir.
  16. Ömer 34242432

Uygun fiyata bulabileceğim oversize sweatshirt arıyorum.

https://www.shout.com.tr/collections/oversize-ti%C5%9F%C3%B6rt Cogu 200TL, artik zaten 100-150 TL arasinda guzel t-shirt bulmak imkansiz gerci su sitede fena degil, 2 tane aldim suanlik iyi gibi https://mountebianca.com/collections/t-shirt
  17. Ömer 34242432

11.Sınıf sayısal Kitap Önerisi

Mat icin; karekok pek onermiyorum, yani kotu ogrenci olur da bu kadar da degildir herhalde. Bilgi Sarmali, Puan, Endemik(zor kaynaktir)
  18. Ömer 34242432

Yazılm Öğrenmek İstiyorum Nereden Nasıl Başlamalıyım

Temelleri ogrenmek icin kurs ben pek onermiyorum acikcasi, boyle daha iyi ogrenecekseniz kurs alin tabii fakat kursu sadece izlemeyin kendiniz de projeler yapin.
  19. Ömer 34242432

Yazılm Öğrenmek İstiyorum Nereden Nasıl Başlamalıyım

Of en sevidigim konu, 2-3 yildir ugrasiyorum bu isle sayisiz kurs denedim ama en efektif ogrenme metodu benim icin dokuman+pratik oldu. Ogrenmek istedigin dili sec (python oneririm, syntax'i basit kaynak bol, kurulumu kolay) daha sonra istedigin dilin dokumanlarini bul (python dokumani icin...
  20. Ömer 34242432

Öneri MAKSIMUM 1100TL Kulak Ustu Kulaklik Onerisi

Spor icin kullanacagim, wireless olmasi ve sabit durmasi onemli.
Top Bottom