Arama sonuçları: *

1. Alielyürek

Laptop tornavidanın ucundan elektrik aldı

Ram değiştirmek için bataryanın kablosunu söküyordum üstünde küçük siyah bi bant vardı onu sökerken elektrik aldı anakart laptop açılıyor fakat şarj olmuyor fotoğraflarda işaretledim ne olmuş olabilir
  2. Alielyürek

Acer RAM yükseltmek garantiyi bozarmı

kendim yapamasam da bilgisayarcıya götürürüm sorun olmayacaksa günlerce beklemektense
  3. Alielyürek

Acer RAM yükseltmek garantiyi bozarmı

Arkadaşlar selamın aleyküm acer nitro 5 laptopum var ram yükseltmek istiyorum Crucial 16gb Kit (2x8gb) Ddr5 4800 Sodımm Cl40 bu ramleri aldım ve ssd MSI SPATIUM M371 NVMe M.2 500GB SSD bunu aldım bunları kendim veya bilgisayarcıda taktırırsam garantiden çıkıcağı söyleniyor acer i aradığımda da...
  4. Alielyürek

Takviye RAM alıcam ne alamam lazım

haklısın belki bu şekilde anlayan arkadaşlar vardır olmuyorsa mecbur öyle yapıcam 1738786946 teşekkür ederim
  5. Alielyürek

Takviye RAM alıcam ne alamam lazım

marka model öğrenemiyorum laptop olduğu için +8 gb daha takviye yapmak istiyorum ama uyumsuzluk sorunu yaşamamak adına bilen birisi ne almam gerektiğini söylerse çok memnun olurum.
  6. Alielyürek

30 35 K ARASI LEPTOP ÖENERİSİ

acer v15 fiyat olarak da sistem olarak da daha iyi bunu almak daha mantıklı sanırım öneriniz için teşekkür ederim.
  7. Alielyürek

hocam bir sürü modeli çıkıyor aralarından seçmem gerekiyor bende çok fazla anlamadığım için hangisi seçmem gerektiğinde kararsız kalıyorum nokta atışı marka model yazma imkanın var mı ?
  8. Alielyürek

merhaba arkadaşlar 30 35 k arası parasına değecek leptop almak istiyorum önerilerinizi almak istedim yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
  9. Alielyürek

Rampage SMX-R79 X-RUNNER Driver Sorunu

Rampage SMX-R79 X-RUNNER drıver ı kuruyorum ama açılmıyor Psd Unmatch hatası sonra da Device is disconnected. hatası veriyor yardım edebilicek var mı ?
  10. Alielyürek

Ez debug ışıgı yanıyor sonra kapanıyor

Sorun çözüldü gibi şuanlık işe geldim yarın tam test edicem en son 30 dk oynadım kapanmadı bakalım
  11. Alielyürek

Sanırım sorunum çözüldü 30 dakikadır oynuyorum kapandı genelde ilk 5 dk da kapanıyordu amd ekran kartı ayarlarından oc ayarlarını mauel yaptım sadece fanın dönüşünü manuel olarak ayarladım şuan da bi problem görünmüyor 1685732254 bu video da anlatıyor arkadaş belki başkalarınında işine yarar.
  12. Alielyürek

teşekkür ederim ne yapıcam bende bilmiyorum gördügüm herşeyi deniyorum şuan
  13. Alielyürek

sıcaklıklar ekran kartında 50 55 derece oluyor işlemci ise 55 60 oralar da Kernel-Power 41 hatası alıyorum
  14. Alielyürek

daha yeni topladım 2. el ama parcalar tek tek denedim ve hepsi sorunsuz calısıyor işlemci ryzen 3 3100 anakart msi b350m gaming pro kafayı yicem az kaldı 3 tane psu degiştim
  15. Alielyürek

ya kardeşim kafayı yicegim gittim aerocool kcas 800 w 80 p psu aldım yine olmuyor bu hata görüntüleyicide bir ton hata var bakma şansı var mı dc den felan hiç bir şey anlamıyorum işlemci cekirdegi vs yazıyor
  16. Alielyürek

kanka bu ışıkları yaktıgı esnada ben oyun oynuyorum zaten sonra kendını resetliyor fanlar durmadan pc geri acılıyor
  17. Alielyürek

sıcaklıklar felan her şey cok normal 50 55 derecede calısıyor bios güncelledim ama beta sürümü diyor msi b350 gaming pro ryzen 3 3100 var başka bios bakıcam
  18. Alielyürek

yok sürekli degil kapanıcagı zaman yakıyor cpu ışıgı yanıyor sanırım oyun oynarken 10 dk sonra bu şekilde kapanıyor ekran kartı başka pc de denedim sorunsuz calısıyor psu yu da degiştim anakartla işlemci kaldı bilemiyorum artık
  19. Alielyürek

oyun oynuyordum oyle kapandı 1685614888 1685615002 1685615028 1685615058
Top Bottom