Arama sonuçları: *

1. A

Bütçe sınırı yok AM5 anakart tavsiyesi ?

hocam am4 te ne yazıkki böyle sorunlar vardı.x570 tuf var bende. sıklıkla bluuetooth bağlantısı kesiliyordu. x870 ler de driverler ile düzeltebilirler ileride . ama yinede godlike modeli çok uçuk bir anakart ve bayağı pahalı.ben şahsen o kadar para vermezdim. tabi ne için kullanacağınada bağlı...
  2. A

R5 3600 için tower fan önerisi ( asus b450m K II)

https://www.gaming.gen.tr/urun/566644/thermalright-burst-assassin-120-se-tl-c12c-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ yeter de artar hocam
  3. A

Üst seviye Beyaz sistem toplama

1-2 kişi daha beyaz sistem arıyor kaç gündür karıştırmış olabilirsin. beyaz psu arayan bile var :D
  4. A

Yardım BEYAZ SİSTEM İÇİN HANGİ KASA ?

lancool a arctic radyatörü sığıyor hocam ama haklısınız bence o işlemciye 420 lik soğutmaya gerek yok
  5. A

lancool 3 e oluyor hocam
  6. A

hocam 420 lik soğutma her kasaya olmuyor. https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=15839&srsltid=AfmBOooBV-YpMmHwrLBhbHuQ8S7WU3_fiSCwVYUyWtDbDd6CcbmujbA- bu kasa 420 yi destekliyor diye hatırlıyorum yoksa lancool III öneririm
  7. A

❌İndirim Bitti! KARACA Biogranit Sare 13 Parça Tencere Seti 1565 TL

sağolasın reis annemin doğum günü geliyordu iyi oldu
  8. A

Yardım PCIe 5.0 Anakart Önerisi

en az b850 e lere bakmanız gerek diye düşünüyorum hocam.
  9. A

Hangi işlemci soğutucu daha iyi

5600 e attığım hayli hayli yeter.
  10. A

Hangi işlemci soğutucu daha iyi

alttaki psu hocam.bir işlemciniz nedir? 1739558697 https://www.gaming.gen.tr/urun/566644/thermalright-burst-assassin-120-se-tl-c12c-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bunu öneririm attığıınz soğutucuya nazaran 6 borulu
  11. A

Hangi sıvı soğutmayı önerirsiniz? Acil!!

arctic alırdım ben.ama arcticin radyatörleri bayağı kalın her kasa anakarta uymuyor.
  12. A

Musleradan daha kötü bir kaleci bulmaya çalışıyoruz

valla muslera salarsa yönetim önlemini alacak hocam.muslera sezon başından beri kötü.
  13. A

Musleradan daha kötü bir kaleci bulmaya çalışıyoruz

bu adamın yerine yeni kaleci almayan yönetimi suçlayın.adam gelmiş 37 38 yaşına normal böyle şeyler(fenerliyim)
  14. A

RTX 4070 İÇİN İŞLEMCİ ÖNERİSİ

oda olur hocam ama am5 sistem dizin
  15. A

RTX 4070 İÇİN İŞLEMCİ ÖNERİSİ

bu devirde intel toplamanın dezavantajı işte. uzun ömürlü değil ne yazıkki her sene soket değişiyor. bütçeniz varsa 7500f am5 sistem dizin ileriye dönük olur.
  16. A

Rdr2 ilk başlarda çok sıkıcı geliyor

evet ilk 3 saat sıkıcı. ama ben kovboy temasının hastası olduğu için dayandım.karlı bölümden sonra oyun açılıyor.
  17. A

İstanbulda gidilebilecek en iyi bit pazarları hangileri?

tuzla içmeler de bir tane daha vardı eskiden iş yerine servisle giderken görürdüm hala duruyormu bilmiyorum ama.
  18. A

Bu alacağım kasa fanı kaç pin?

kutu üzerinde yazıyor 5 volt 3 pin
  19. A

KLAVYE BİLEK DESTEĞİ ÖNERİSİ

sağolun hocam.ama temudan gelmesi uzun sürer en yakın zamanda bana lazım.glorious un hangi ölçüsünü seçmeliyim sizce?
  20. A

KLAVYE BİLEK DESTEĞİ ÖNERİSİ

hayırlı akşamlar var.elimde corsair k55 rgb klavye var. bilek desteği kırıldı.zaten plastik ince bir şeydi rahatta değildi.bu klavye boyutune uygun mümkünse pad bilek desteği önerebilir misiniz.rahatlık önemli.
Top Bottom