Arama sonuçları: *

1. corveX

Rockstar Games otomatik giriş hatası

birde oyuna çok geç giriyor eskiden böyle değildi ve oyuna gırınce oturum açılamadı hatası veriyor hatayı verdıkten 5 saniye sonra felan giriş yapıyor
  2. corveX

Rockstar Games otomatik giriş hatası

rdr2 girerken her seferinde rockstar games launcher ında otomatik giriş yapılamadı hatası alıyorum bi daha kendım yazıp maile gelen kodu yazıyorum eskıden olmuodu ama bu aralar hep yaşıyorum bir çözümü varmı acaba
  3. corveX

Cs2 silah sekmesi animasyonu nasıl kapatılır

ne yazıkkı deil istediğim şey silah sallanma animasyonunu kapama ama ne yazıkki cs2 de bu özellik yok galıba
  4. corveX

bunlar csgo
  5. corveX

yardımcı olursan sevınırım tabıkıde tessekur ederım
  6. corveX

dostum bılmeden konusuosun ve argo kelıme edıosun csgo da bunun kodu vardı kod yazarak yapılodu uslubun hıc ıyı deıl
  7. corveX

cs2 de silahın sekme animasyonunu kaldırma ve ekran sarsıntısını kaldırmanın bı yolu varmı ya mermiler yine aynı sekicek ama animasyon olmıcak
  8. corveX

İ5 14400F E EKRAN KARTI ÖNERİSİ ?

%30 darboğaz https://pc-builds.com/tr/bottleneck-calculator/result/1w9174/1/general-tasks/1920x1080/
  9. corveX

Yardım Protein tozu ile ilgili yardımcı olur musunuz?

işte ucuz olma sebebi o. yani durumlar kotu oluncada mecbur bunu kullanıoz napalım :D
  10. corveX

dostum istersen sana oranlarını atabılırım gerçekten besın ogelerı dogru fıyatının ucuz olma sebebı AMİNOSPİKE olmasıdır (yabancı marka)
  11. corveX

F/P 2x16 Ram Önerisi

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-kingston-fury-beast-32-gb-2x16-3600-mhz-ddr4-cl18-kf436c18bbk2-32-fiyati,173414045.html
  12. corveX

Display port no signal hatası

hocam ram gb tınıza tekrar bakın derım dusmus olabılır belkı (toplam ram bellegi)
  13. corveX

F/P 2x16 Ram Önerisi

ddr4 mü 5 mi?
  14. corveX

Yüksek Performans ekleyemiyorum

plan ayarlarını değiştire tikla herhangi bir planın ondan sonra cıkan yerde gelişmiş güç ayarlarına tıkla orda işlemci güç yönetimi var onun artı sına tıkla sonra sayıları 100 ile değiştir
  15. corveX

Ekran kartından gelen cızırtının sebebi nedir

hocam haklı olabilir oyun oynarken ses geldığınde ekran kartı derecenıze bakıp ona gore değerlendirin derim
  16. corveX

Yardım Playstation 5 Amazon Gümrük Hakkında

neden takılsınki 1729446833 sim kart takılma gibi bi durumu yok ithalat ücret lerini odedikten sonra geçer bence
  17. corveX

500-600tl mouse önerisi?

1.6 diyorum :D . yani pek bilmiyorum ama markaya bakıcaksak pek tavsıye etmem acıkcası (hz yükseldikçe ms düşer)
  18. corveX

yani yabancı bir marka olduğu için türkiyede bilen yok ama ben bunu kullanıyorum ve gayet memnunum
  19. corveX

RDR2 ye girerken hata veriyor.

en kısa yoldan dosyaları doğrulamayı deneyebılırsın belkı
  20. corveX

500-600tl mouse önerisi?

her seyde ms oldugu gıbı (gecıkme suresı) mouse dada var mesala monıtorlerdekı 1 ms 0.5 ms tarzı. 1000hz=1ms dir boyle acıklayabılırım
Top Bottom