Arama sonuçları: *

1. Z

Masaüstü bilgisayara ram güncellemesi

Hocam bu ramden nereden anlayabilirim Cl ve MHz değerini ? Yardımcı olursanız çok sevinirim
  2. Z

Masaüstü bilgisayara ram güncellemesi

Hazır kasa masaüstü PC de bu 2x bu ramden takılı. 2 adet 8gb ram takmayi düşünüyorum. Birebir aynısının 8gb olanını bulamadım. Hangi Rami takarsam sorun yaşamam, önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden
  3. Z

25-30 arası moba oyunlar için telefon önerisi

Moba oyunlar oynarken canlı yayında yapabileceğim telefon tavsiyelerinizi bekliyorum. (Aklımda POCO F5 PRO var.)
  4. Z

1920x1080 monitörüm 1024x768 gözüküyor

[ ] bu aygıtın sürücü yazılımlarını sil. diye bir seçenek çıktı. onaylayayım mı ?
  5. Z

maalesef olmadı hocam. bu arada ünlemin nedeni bu sanırım
  6. Z

güncelledim fakat durum aynı. ayrıca işaretlediğim alanda bir ünlem var bir sorun olduğu aşikar fakat çözemiyorum
  7. Z

Arkadaşlar Asus'un 1920x1080 monitörüne sahibim. Bilgisayarım win7 32 bit idi, wind7 64 bit e çevirttim. Aynı gün kasayı aldım eve geldim bağladım monitör max. 1024x768 destekliyor gözüküyor. Ayrıca monitörün özelliklerine bakayım dedim, benim monitörle alakası olmayan şeyler yazıyor. bunun...
  8. Z

Çözüldü✓ MASAÜSTÜ HAZIR SİSTEME SSD ÖNERİSİ

Bu bilgisayara takabileceğim, 200-300 gb arası sorunsuz bir ssd önerir misiniz ?
  9. Z

Çözüldü✓ HAZIR SİSTEME RAM ÖNERİSİ

Teşekkürler
  10. Z

Çözüldü✓ HAZIR SİSTEME RAM ÖNERİSİ

arkadaşlar hazır sistemde bulunan bu ram i çıkarmadan, yanına ekleyebileceğim 8gb ram önerisinde bulunur musunuz ? (bilgisayar parçalarından vs. hiç anlamıyorum. birebir aynısı yazınca da bir şey bulamadım)
  11. Z

Çözüldü✓ hazır sistem hp kasasını, oyuncu bilgisayarına çevirmek

hp'nin, elitedesk 800 G1 twr adlı kasasi var. bu kasaya ssd, ekran kartı ve ram ekleyerek mütevazı bir oyun bilgisayarına dönüştürmeyi düşünüyorum. görüş ve önerilerinizi rica ediyorum. kasayla ilgili her şey ektedir.
Top Bottom