Arama sonuçları: *

1. LURKER

hyper x cloud 2 kulaklık cızırtı sorunu {mikrofon değil}

video izledigimde arkadan geliyor 1 saat önce gelmiyordu şimdi başladı nedense hiçbirşeyde ypmadım bu arada
  2. LURKER

sürücü hatası hyper x ???

1598283999 nasıl çözerim
  3. LURKER

hyperx cloud 2 cızırtı

kulaklıktan bir şey dinlerken cızırtı geliyor mikrofondanda geliyor bazen nden olabilir mikrofona çok az dondurma geldi nasıl çözerim
  4. LURKER

bu kulaklık alınır mı?

Philips Shl3175Wt https://www.teknosa.com/philips-shl3175wt-mikrofonlu-kablolu-kulak-ustu-kulaklik-beyaz-p-110263065 1592841944 kendim için almıyorum oyun beklentisi yok sesleri güzel versin mikrofonu iyi midir?.
  5. LURKER

800 1000 tl kulaklık önerisi

bütçe böyle kablosuz olursa iyi olur güzel ses kasacagım mikrofonlu kulaklık istiyorum cloud alpha s nasıldır mavi itopyada 1000 tl
  6. LURKER

hyperx cloud 2 vs hs 70

arkadaşlar hs70 kablosuz 50 60 tl daha pahalı sizce cloud 2 mi alınır hs70mi kablosuz bir + dır ikisininde verecegi ses kasma aynıysa hs70 alıcam
  7. LURKER

beyaz hyperx cloud kırmızı hyper x cloud 2 ye eşitmidir

aralarında sadece renk farkımı var arkadaşlar ucuz olanı alıcam
  8. LURKER

150 lira civarı kız kulaklık

arkadaşlar kardeşim 150 lira civarı kulakiçi olmayacak pembe olursa iyi olur içinde mikrofonu olcak ışıklı olursa iyi olur tilki kulak boynuz vs olursa iyi olur
  9. LURKER

void elite vs cloud 2

aradaki fiyat farkına değermi void elitein yapısını ve kulaklıgın üstündeki mute tusunu baya sevdim cloud 2 de de ses kasılır diyorlar
  10. LURKER

hyper x cloud 2 vs void pro

hyper x 100 tl daha fazla void prodan vermeğe değermidir ?
  11. LURKER

800 tl değerinde gaming kulaklık

arkadaslar 800 tl bütce ile en iyi kulaklık hangisidir
  12. LURKER

hyperx cloud 2 ye kafa tutan kulaklık varmıdır

arkadaşlar bu kulaklıga kafa tutan daha iyisi varmıdır
  13. LURKER

rampage drop plus airdrop hediyesi varmıdır

biraz saçma olcak ama videoda airdrop vardı o hediyemi yoksa süs olsun diye kendimi koymuştu drop plus alırsak geliyormu bize
  14. LURKER

efsane ses kasılan kulaklık önerisi

arkadaslar bütçe 200-399 arası bu bütceyle gaming kulaklık mikrofonlu ve güzel ses kastıran sesi iyi ileten mikrofonlu kulaklık önerilerini bekliyorum
Top Bottom