Arama sonuçları: *

1. İ

Ekran Kartımın kullanımı çok hızlı degişiyor

Selamlar dostlar ben zamanında 2600X ve 2060lı bir sistem topladım dünde sistemime i7 10700K Aldım her şey iyi güzel ama masa üstünde ekran kartı bi %100 bi %10 bi %87 gibi yükselip duruyor normalmi?
  2. İ

EBA Canlı Dersi MACOS a indirme

İzledim adamda ''başlat'' diye seçenek var ta videonun başında ama bende yok. 1598968752 Arkadaşlar bir saate kadar dersim var yardım edin.
  3. İ

EBA Canlı Dersi MACOS a indirme

Dostlar elimde MacBook PRO var ve canlı derse girmem lazım MACOS için link bulamadım sitesinde olanı imdirdim ama açılmıyor ne yapacagımı bilen varmı?İzledigim videoda falan sesi artırmaya çalışırken siteden atıyor falan demişler yorumlarda bende bulamadım şimdiden teşekkür ederim.
  4. İ

Sinerji mi itopya mı

İtopyada zaten öncedende çok şikayet vardı.
  5. İ

Uzaktan Eğitim HK.

Dostlar yazılanların tamamını okumadım sorupda cevaplanan varmı bilmiyorum kusura bakmayın ama derslerde kamera ve mikrofon açmak zorunlumu? Ebada.
  6. İ

İngilizce ögrenmek istiyorum

Teşekkür ederim.
  7. İ

Tamam.
  8. İ

Yani nasıl konuşacagımı çok bilmiyorum Özne + Yüklem + Nesne bu kadar biliyorum ve yanlış konuşursam cümleyi yanlış kurarsam diye korkuyorum. 1598901526 Aslında kendime çok güvenemiyorum diyebilirim.
  9. İ

Çogunu biliyorum.
  10. İ

Selam dostlar oynadıgım oyunlarda genelde karşıma yabancı insanlar geliyor konuşuyorlar ve yarım yamalak anlıyorum artık bu duruma canım sıkılıyor ve ingilizcemi ileriye taşımak istiyorum mesela dogru söyledigim bir cümleyi bile acaba dogrumu diye önce bir çeviriden tercüme ediyorum sonra...
  11. İ

Ryzen 5 3600,RTX2060 Super,Monitör , Mouse ve kulaklık dahil sistem toplama

Daha ne kadar oncelik vericem? Drop plus ve viper mini alıyorum toplam 600tl zaten.
  12. İ

Hocam ramlar 3200mhz olmasa ne kadar FPS farkı olur?
  13. İ

Sinirlenmedim sadece monitör,mouse ve kulaklık dahil degilmiş gibi yazmış arkadaş o biraz garibime gitti peki nasıl fazla tutmuş? zaten monitörü ve ekipmanları çıkarınca 7600TL tutuyor.
  14. İ

Hocam zaten mouse 250TL kulaklık 500TL yüksek tutmadım olmazsa Rampage Drop Plus alacagım yani monitörü ve mouse yi düşüremem. 1593883081 Sistem kötümü? ''pahalı, o fiyata şu şu toplanır'' demeden önce bu fiyatın içinde monitör,mouse ve kulaklık dahil onu bilerek söyleyin.
  15. İ

Hocam bu forumda gördüm almak isteyen bir kaç kişi kimse öyle dememişti. 1593882701 Ama monitör,kulaklık ve mouse dahil + hazır sistem olması lazım yoksa bende biliyorum.
  16. İ

*Dostlar pahalı demeden önce bu fiyatın içinde neler dahil ona bakıpda söylerseniz mutlu olurum* Dostlar bir sistem topladım kulaklık,monitör ve mouse dahil 10200TL di ve 10200TL tuttu burası. Özellikleri şöyle: -Gigabyte RTX2060 Super Windforce (AMD Önermeyin) -AMD Ryzen 5 3600. -B450M S2H...
  17. İ

10.600TL e sistem toplama

Hocam o +200TL bütcemi aşıyor high Power 750W 80+ Bronze alabiliyorum kötümüdür?
  18. İ

10.600TL e sistem toplama

Dostlar X1.5 sistemin PSU nu degiştirecegim sizce ne yapayım? Ben High Power 750W 80+ Bronze yaptım iyi midir??
Top Bottom