Arama sonuçları: *

1. T

Black ops 2 serverları dolu mu?

Arkadaşlar malum Cod oyunlarinda indirim var şuanda bende black ops 2 almayı düşünüyorum ancak serverları dolu mu? Diğer Cod oyunlarından şuan en çok oyuncusu bulunan oyunu hangisi Warzone harici bilgisi olan yazabilir mi?
  2. T

2.el mi yoksa 1. elmi bütçek 3 k

Yanılmıyorsam geçen hafta teknoboyotik te sıfır 750ti sistem 3400 TL'ye vardı ancak fiyatı değişmiş olabilir, 2. Eldede fiyatlar uçtuğu için bu tarz kampanyaları takip et hocam.
  3. T

Gtx 1650 Düşük Fps Sorunu

Sıkma canını herkeste aynı durum olduğunu düşünüyorum, diğer oyunlarda FPS değerlerin nasıl onlarada bir bak. Bende diğer oyunlarda bir FPS kaybı gözükmüyor.
  4. T

Gtx 1650 Düşük Fps Sorunu

Hocam bende de 1650 s mevcut aynı durumu ayni oyunda bende yaşadım. Muhtemelen Windows güncellemesi ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
  5. T

5 k ya GTX 1650 li sistem

Arkadaşlar gaming gen de gördüm, fiyatı bu döneme göre uygun olduğu için konusunu açayım dedim, sistem parçaları ile ilgili net yorumu bilen arkadaşlar yapar. https://www.gaming.gen.tr/urun/36309/mantis-1650-amd-ryzen-3-1200-asus-tuf-gtx-1650-oc-p-4gb-8gb-ram-240gb-ssd-gaming-bilgisayar/
  6. T

Çözüldü✓ Phoenix 1650 süper ısınma durumu normal mi?

Açıkçası rahatsız etmiyor ancak ekran kartına çok zarar verir mi? Günlük 3-4 saat oynuyorum
  7. T

Çözüldü✓ Phoenix 1650 süper ısınma durumu normal mi?

Arkadaşlar selam, Mevcut hazır sistemimde asus Phoenix 1650super mevcut, Battlefield 5 ve r6s oynarken sıcaklık değeri 77de sabit kalıyor normal mi?
  8. T

Battlefield 5 bu fiyata alınır mı?

Eyvallah hocam, açıkçası biraz araştırma yaptım ek paket ile skil tarzı özellikler geliyormuş benim için mühim değil maksat haritalardan kısmasınlar.
  9. T

Aldım arkadaşlar yanıtlarınız için teşekkürler.
  10. T

Originde standart edition olarak mevcut
  11. T

Arkadaşlar 105 TL'ye Battlefield 5 alınır mı? originde gördüm şimdi.
  12. T

5500 TL İ5 10400+RTX 2060 SİSTEM Ardanizz Case V1

İlan eski, konuyu geçen sene açmalıydınız.
  13. T

A320MK Anakarta RTX3060 ekran kartı takılır mı?

Arkadaşlar yakın zamanda aldığım bir hazır sistemde a320mk anakart bulunmakta. Bu anakarta 3060 uyumlu mu yada max takılabilecek ekran kartı nedir?
  14. T

Cod Warzone Oyun Boyutu Nedir?

Belirttiğiniz boyut güncelleme sonrası mı yoksa önceki hali olan boyut mu? İnternette 175 GB okumuştum umarım yanlıştır
  15. T

Cod Warzone Oyun Boyutu Nedir?

Arkadaşlar bu oyunu indirmeyi düşünüyorum net oyun boyutu nedir, bugün güncelleme ile düşürülecegi belirtilmiş, bilen arkadaşlar bilgi verebilir mi?
  16. T

Yardım: Bilgisayar Kapalıyken Yanan Işıklar Hk.

Arkadaşlar merhaba, Mevcut bilgisayarımı kapattığımda mouse RGB ışığı yanmaya devam ediyor. ( Aynı zamanda anakart ve ekran kartı ledi yanıyor) Bende araştırma yaptım güç seçeneklerinden hızlı başlatma kapatılmalı şeklinde ancak okuduğum yorumlarda kapatmanın doğru olmadığını yazanlarda...
  17. T

Çözüldü✓ Aldığım Hazır Sistem Hk.

Hocam iş ortamında çokça mailleşiyoruz alışkanlık olmuş sonuna best regards yazsam şaşırmam 😂😂
  18. T

Teşekkürler cevabınız için :) 1616222202 Teşekkürler cevabınız için:)
  19. T

Hocam çok teşekkür ederim, kafama takıldı dünden beri.
  20. T

Arkadaşlar merhaba, İki gün önce elime ulaşan cyber 1650 s sistem ile ilgili ürünlerin işlemci dışında tamamının kutusu ve Garanti belgesi içindeydi, ancak işlemci için sadece siyah bir kutu ve üzerinde seri no yazıyor muhtemelen fan kutusuydu. Bende firmayı aradım, yetkili İnternet üzerinden...
Top Bottom