Arama sonuçları: *

1. W

Çözüldü✓ S20 FE şarjım yarim gün yetiyor?

Aklıma geldi sizin s20 fe ne kadar sürede şarj oluyor? 25W lik adaptör ile 1.45 saat yazdı yüzde 5 ten itibaren... Şarj süresi daha kısa olması gerekiyor idi sanırsam
  2. W

Çok teşekkür ediyorum öyle yapayım bencede... 1709930617 Çok teşekkür ediyorum öyle yapayım bencede... 1709930673 Benimde öyle idi, 2020 den beri bende, birden böyle oldu
  3. W

O zaman ben 1 hafta kullanıp ona göre adamların başına ekşiyeyim
  4. W

Benim durum donanımsal bir arıza bariz belli, demin 89 idi şarj, şimdi 86 ve hiç dokunmadım cihaza, başka telefonla yazıyorum..
  5. W

Ama cihazı ilk defa kullanmıyorum 2020 den beri bende, uyku halinde iken ve uçak modunda iken sabaha kadar şarjın yüzde 100 den 50 ye hiçbir zaman düşmedi veyahut sabah şarjdan çıkardıktan sonra öğleyi göremediğini hiç görmedim, 1 haftadır durum bu ve sıkıntım şarj almamakla başladı, çok hızlı...
  6. W

Himmm deneyeyim onu 1709928631 Evet
  7. W

Anakart mi değişmesi gerekiyor, yoksa entegre dediğiniz, anakartla birleşen diğer kartlardan mı?
  8. W

Problem çıkartırım hiç sıkıntı değil, sonradan rezil olmayayım da, batarya dışında herhangi bir parçası bu duruma neden olmaz dimi? Çünkü problemimiz ilk şarj olmamakla başladı, götürdüm düzeltti, sonra şarj hızlı bitmeye başladı, normal dedi, yine de bataryayi değiştirttim ama eski batarya ile...
  9. W

İstanbul Beylikdüzünde özel bir teknik serviste
  10. W

Çoktan bitti maalesef ki
  11. W

Aynısını yaptım ama batarya testi yok içinde, Samsung members ile batarya testi yaptım, işlem gerekli batarya zayıf uyarısı var (sıfır bataryaya)
  12. W

Batarya yi, adaptörü ve şarj kablosunu bugün değiştirdim ama yine aynı 1709927057 Size zahmet videoyu tekrar atar mısınız, arama linki çıkıyor sadece
  13. W

Size zahmet videoyu tekrar atar mısınız, arama linki çıkıyor sadece
  14. W

Normal kullanımda, gece şarja bağlar, sabah çıkartır, uyuyana kadar ucu ucuna yeterli gelip, uyumadan önce tekrar şarja bağlarım... Şimdi ise 6 saat sürmüyor yuzde yüzden, 5 e kadar... Ayarlar üzerinden bakmış idim, uygulamalar ekstra bir harcama yapmıyor, ki şuan fabrikasyon harici hiçbir şey...
  15. W

Durduğu yerde maalesef ki
  16. W

Arkadaşlar, s20fe telefonum var, 1 günde durduğu yerde, şarjım yarim gün yetiyor; cihazı formatladim, hat takmadim, uçak modunda yüzde yüz şarj ile gece bıraktım, sabah uyandım şarj %50' de... Bende gittim orjinal batarya değişimi ile orijinal adaptör ve kablo üçlüsünu aldım. Sonuç yine aynı...
Top Bottom