Arama sonuçları: *

1. I

RX 6500XT EN İYİ DRİVER SÜRÜMÜ HANGİSİ?

en gunceldeyim hocam
  2. I

hocam denemedım ama denemyede korkuyorum wattman benzeri bi hata vardı yenı psu aldım düzeldi tekrar oynamak ıstemıyorum cok sorun olur mu
  3. I

lol oynarken ornegın boyle fps 250lerde ama kasıyor gıbı yanı anlamadım bende sıcaklık değerler ekran kartı 47 derecede islemci derecesine nasıl bakabilirim 1732904725 bu sorun olmadan once bılgısayar dondu yanı işlem yapamadım anlık donmalar yaşadım reset attım sonra oldu bu sorun
  4. I

https://donanimarsivi.com/sigma-rules-toplama-oyuncu-bilgisayari-incelemesi/ sistem bu sadece psu değişti 500w
  5. I

ekran kartı ve işlemcinin kullanımı aniden düşüp iniyor sürekli
  6. I

En stabil ve en iyi sürümü hangisidir?
  7. I

Garantiden gelen sistemin sorunu düzeltilmemiş haklarım nelerdir?

Hocam sorun düzelmisti ancak tekrar yaşanmaya başladı hicbir sey değiştirmedim ancak aniden tekrar olmaya başladı ne yapabilirim? Yardımcı olabilir misiniz? @Emre Zengin
  8. I

HDMI NO SIGNAL HATASI NASIL ÇÖZÜLÜR

hocam kendi kendine cozulmustu tekrar basladı cozebildiniz mi?
  9. I

Bilgisayarın ekranı gidip reset atınca ekran kartı devre dışı bırakılıyor

hocam hdmi kablosuna kadar değiştirdim ddu ile silip deneyebilecegim surumleri denedim win ctrl shift b ile restartta attım ancak işe yaramadı
  10. I

Bilgisayarın ekranı gidip reset atınca ekran kartı devre dışı bırakılıyor

Merhaba, bunu birkaç kez yaşadım. Bilgisayarın ekranı bir anda gidiyor ekranda HDMI NO SIGNAL yazıyor ancak bilgisayar çalışmaya devam ediyor. Reset düğmesine basıp tekrar açıyorum ve aygıt yöneticisine baktığımda ekran kartının devre dışı bırakıldığını görüyorum. Etkinleştir diyorum düzelmiyor...
  11. I

Sistem HDMI no signal hatası veriyor ve yeniden başlatmadan düzelmiyor

Bir şeyler izlerken, oyun oynarken veya normal takılırken bile 2 ekranımda birden gidiyor HDMI no signal yazıyor ve geri gelmiyor. Ancak bilgisayar çalışmaya devam ediyor. Bu olayın sonunda reset atmadan bilgisayar düzelmiyor reset attıktan sonra ekran kartı devre dışı kalmış oluyor aygıt...
  12. I

Rust oynarken ani FPS düşmeleri meydana geliyor

Rust oynuyorum ancak saga sola donunce falan FPS aniden dusuyor, drop yiyor. Ayarı düşürmeyi arttırmayı falan denedım ancak hepsinde aynı sorun, nasıl çözebilirim? Sistemim https://donanimarsivi.com/sigma-rules-toplama-oyuncu-bilgisayari-incelemesi/
  13. I

Steam Trade URL hatası

Bu hatayı alıyorum ancak her şeyi doğru yaptım.
  14. I

20K Hazır Sistem önerisi

20k'ya önerebilir misiniz sistem
  15. I

20K Hazır Sistem önerisi

DDR4 değil mi hocam bu
  16. I

20K Hazır Sistem önerisi

Ne önerirsiniz DDR 5 olur mu bu fiyatA?
  17. I

Windows arama penceresi yüklenmiyor.

hocam internette sorun yok win 10 benim res atıp deneyecegım sımdı 1728153552 İşe yaramadı hocam.
  18. I

Windows arama penceresi yüklenmiyor.

Burada ne ararsam arayayım böyle kalıyor. Ekran kartımı güncelledim ve böyle oldu. AMD RX 6500 XT.
  19. I

Bu sisteme hangi ekran kartını alabilirim?

3060 Düşündüğümden pahalıymıs en iyisi bunu satıp hazır sistem almak maximum 25k düşünüyorum. Hazır sistem için.
Top Bottom