Arama sonuçları: *

1. Bulkyapanobez

Öneri 2k IPS ekran monitör önerisi

Hocam şuan viewsonic kullanıyorum 24 inch versiyonunu,bunu o kadar beğenmedim ki markadan soğudum m
  2. Bulkyapanobez

Hocam 10'a kadar çıkamayabilirim 1739795178 Hocam Mart ayında alacağım o zamana kadar indirim kalır mı bilmiyorum
  3. Bulkyapanobez

İyi forumlar, 2k IPS ekran monitör arıyorum inch çok önemli değil. Pivot özelliği olmasa vs olur bütçem ortalama 9 civarı https://app.hb.biz/pCcF85cHL7El https://app.hb.biz/fPCIvEyx6g88
  4. Bulkyapanobez

Öneri 280mm sıvı soğutma önerisi

Hocam yanlışlıkla 240mm almışım :) iade etmeye de uğraşmadım açıkçası, belki kasa değişirim 280mm desteklemez diye.
  5. Bulkyapanobez

🔥İndirim 27" 2K 180HZ 1ms Monitör 🔥5.899 TL

Ne önerirsiniz hocam ips ekran 2k monitör arıyorum
  6. Bulkyapanobez

Hocam benimkinin aynısının 3 fanlisi ve RGB olmayan versiyonu 4698 TL e düşmüş. Sıvı soğutmayi ön tarafa takmayı hiç sevmiyorum. Üst taraf 360mm destekliyor olsa affetmezdim 1738684000 Eyvallah, birazdan siparişi veririm.
  7. Bulkyapanobez

İyi günler, aktif olarak thermalright phantom sprit kule tipi kullanıyorum. Fakat ram'ler büyük olduğu için fan cama değiyor. Görsel açıdan gözüme hoş gelmediği için arkadaşa satıp sıvı soğutma almayı planlıyorum. Kasamın( dark Guardian Pro) üst tarafi 280mm sıvı soğutucu destekliyor ve ben de...
  8. Bulkyapanobez

🔥İndirim GÜNCEL! Wraith Esports Yeni İndirimi BBLvsTL

https://wraithesports.com/products/atk-z1-pro-max-wireless-mouse?srsltid=AfmBOoq5neNhxYzn1dOidt8pFcWglx0G5IK7lnM_wkHWdGHfy_R8SwEZ Bunu bekliyordum bakalım indirime girersen alırım
  9. Bulkyapanobez

Kablosuz mouse önerisi lütfen

Bayağı güzelmiş kral eyvallah
  10. Bulkyapanobez

Palm grip hocam el ölçülerini bilmiyorum ama bakayım 2 dk 1737443440 20x10 hocam
  11. Bulkyapanobez

Ben de mouse arıyorum hocam aynı şekilde bütçe bilmiyorum çıkarım 2-2,5'a kadar ne alabilirim
  12. Bulkyapanobez

Discordu Nasıl Açabilirim

Cloudflare warp kullanıyorum 1.1.1.1 modunda ne internet hızını düşürüyor ne de bir sorun yaşatıyor
  13. Bulkyapanobez

🔥İndirim MSI MAG275QF 27" 0.5 ms 2K IPS 180 Hz Monitör 6799 TL

3-4 gün sonra olsa ne güzel olurdu tam aradığım cihaz
  14. Bulkyapanobez

Öneri FPS oyunları için mouse önerisi

4 yıl önce forumdan birinin önerisi üzerine razer basilisk x hyperspeed mouse almıştım. mouse artık bayağı aşındı ve bu da rahatsız etmeye başladı. FPS oyunları oynuyorum ve buna uygun bir mouse arıyorum, kablosuz olması benim için çok iyi olur kablolu olsa da çok farketmez ( Pilli olmasını...
  15. Bulkyapanobez

Rehber Hangi Supplament Ne İşe Yarar ?

Enerji için düşünüyor isen vitamin ve pre workout bakabilirsin kral. Ülke ekonomisinden dolayı şahsen; Bal,maden suyu,limon,tuz karışımı yapıp gidiyorum
  16. Bulkyapanobez

Rehber Hangi Supplament Ne İşe Yarar ?

Supplamente göre günlük alım miktarı değişiyor. Genellikle paket arkasında günlük porsiyon miktarı yazar hocam ama her gün alıyorsun 1736143186 Hocam ben şahsen protein tozuna sıcak bakmıyorum, ülkedeki son fiyatlarından sonra o paraya temel yemekleri almak daha mantıklı geliyor.
  17. Bulkyapanobez

CS 2'de eldiven çıktı

Hocam İstanbulkart sanal atıyorlar 1570 TL mi ne güncel abonman parası ( normal abonman ) yılan kasası
  18. Bulkyapanobez

CS 2'de eldiven çıktı

Hocam bizim iş yerinde yol parası İstanbul kart üzerinden yatıyor bu sefer dedim kasa açayım. 10 kasa aldım arkadaş 10 tane baş dedi ilk kasada çıktı 1736007309 Zaten ilk baştaki attığım linkde bıçağın çıkış videosu ve benim haykırışım var
  19. Bulkyapanobez

CS 2'de eldiven çıktı

Hocam şuan csfloat csmoney ve bir fane daha vardı da unuttum bunların arasında geziniyorum bu akşam adam akıllı bakacam
Top Bottom