Arama sonuçları: *

1. Bulkyapanobez

Öneri 3000tl mouse önerisi

Genişlik nedir ?
  2. Bulkyapanobez

El ölçün nedir hocam kime göre büyük eliniz ?
  3. Bulkyapanobez

Hocam bu model pilli ve ağır o yüzden aynısından almak istemiyorum
  4. Bulkyapanobez

Valla hocam palm kullanıyorum. Şu anki mousem razer bassillisk x hyperspeed wireless bu tam elime uygun oluyor baş parmağı tutamağı falan ile
  5. Bulkyapanobez

El ölçülerim 20x10 hocam ve parmak yapım biraz kalın. Boyut olarak uyar mı peki ?
  6. Bulkyapanobez

Hocam sensör muhabbeti vs nasıl acaba ? Veya şu dongle
  7. Bulkyapanobez

❌İndirim Bitti! 7.699 TL ViewSonic VX2758A-2K-PRO-3 27" 240Hz QHD IPS 1ms HDR10 Gaming Monitör

https://www.itopya.com/philips-evnia-27m2n5500-27-180hz-05ms-hdmi-dp-usb-32-adaptive-sync-pivot-hdr400-qhd-ips-gaming-mo_u26278?srsltid=AfmBOopTGFVO0bCmjfav4HHP9DmkKoYaucHR5cnp-lmqCp3j6JdYirmz Aoc ile bu monitör arasında kalmıştım bunu tercih ettim çok memnunum,aklında olan bir şey varsa...
  8. Bulkyapanobez

50k bütçe ile toplama sistem tavsiyesi

Başka öneri yoksa bunu ay sonu alayım hocam. Fakat PSU modeli hakkında bilgi var mı nedir ne değildir? + Olarak açıkçası bu kadar bütçe verdikten sonra anakartin M-Atx değil de ATX olmasını isterim ( gözüme hoş geliyor ) ve malzemelerin beyaz olması taraftarı değilim. Bütçe 50 olmak zorunda...
  9. Bulkyapanobez

Hocam PC toplamadan yana sorunum yok ayrı ayrı alırım yer şeyi. Fakat DDR5 sistemleri tam bilmediğim için tavsiye istiyorum.
  10. Bulkyapanobez

Peki hocam bütçeyi arttırıp 50'e çıksam ne alabilirim ? 9070xt gibi bir şey dizer miyiz parça parça veya hazır sistem
  11. Bulkyapanobez

Kesin alınır mı hocam? Ram'i 2x8 yapıp satın alayım
  12. Bulkyapanobez

İyi günler, bilgisayar arayışındayım ve bütçem aşağı yukarı 30k. Bu bütçeye ne almalıyım ?
  13. Bulkyapanobez

Öneri 2k IPS ekran monitör önerisi

14. Bulkyapanobez

Hocam şuan viewsonic kullanıyorum 24 inch versiyonunu,bunu o kadar beğenmedim ki markadan soğudum m
  15. Bulkyapanobez

Hocam 10'a kadar çıkamayabilirim 1739795178 Hocam Mart ayında alacağım o zamana kadar indirim kalır mı bilmiyorum
  16. Bulkyapanobez

İyi forumlar, 2k IPS ekran monitör arıyorum inch çok önemli değil. Pivot özelliği olmasa vs olur bütçem ortalama 9 civarı https://app.hb.biz/pCcF85cHL7El https://app.hb.biz/fPCIvEyx6g88
  17. Bulkyapanobez

Öneri 280mm sıvı soğutma önerisi

Hocam yanlışlıkla 240mm almışım :) iade etmeye de uğraşmadım açıkçası, belki kasa değişirim 280mm desteklemez diye.
  18. Bulkyapanobez

🔥İndirim 27" 2K 180HZ 1ms Monitör 🔥5.899 TL

Ne önerirsiniz hocam ips ekran 2k monitör arıyorum
  19. Bulkyapanobez

Hocam benimkinin aynısının 3 fanlisi ve RGB olmayan versiyonu 4698 TL e düşmüş. Sıvı soğutmayi ön tarafa takmayı hiç sevmiyorum. Üst taraf 360mm destekliyor olsa affetmezdim 1738684000 Eyvallah, birazdan siparişi veririm.
  20. Bulkyapanobez

İyi günler, aktif olarak thermalright phantom sprit kule tipi kullanıyorum. Fakat ram'ler büyük olduğu için fan cama değiyor. Görsel açıdan gözüme hoş gelmediği için arkadaşa satıp sıvı soğutma almayı planlıyorum. Kasamın( dark Guardian Pro) üst tarafi 280mm sıvı soğutucu destekliyor ve ben de...
Top Bottom