Arama sonuçları: *

1. MrCodeX

🔥İndirim ASUS DUAL RX 7900GRE 🔥25.649 TL (VADE FARKSIZ 6-9-12 TAKSİT)

Oyunları 1080p oynuyorsan vram önemli değil zaten. 2k ve 4k kullandıktan sonra vram'in önemli olduğu anlaşılıyor. mesela cod da 12gb vram en yüksek ayarlarda drop yaptırıyor vram kullanımı 15gb'a kadar çıkıyor nvidia amd fark etmeksizin. 1732891669 Bir kaç ay önce 7900gre 20k civarında...
  2. MrCodeX

🔥İndirim ASUS DUAL RX 7900GRE 🔥25.649 TL (VADE FARKSIZ 6-9-12 TAKSİT)

12gb vramli karta 25k küsür para verilmez
  3. MrCodeX

🔥İndirim Razer Barracuda 4499 TL

Kulaklığın dongle'ı bozuldu kablolu kullanıyorum arada bluetooth ile bağlıyorum ama mici sadece telde çalışıyor bunun da mic iyi değil kararsız kaldım
  4. MrCodeX

AMD ekran kartı mi Nvidia ekran kartı mi

Ucuz olanı al. 4070 giriş seviyesi bir kart ile 7800xt orta yada yüksek bir model aynı para ise amd al ama ikiside giriş seviyesi ise nvidia
  5. MrCodeX

Çözüldü✓ Bilgisayarımdan tam verim alamıyorum.

Ekran kartı driverı. Bu varsayılan olsun yani
  6. MrCodeX

Yardım AMD ekran kartı ile mangal keyfi...

benim kart mining çıkması bu kadar ısınmıyor 60 derece :D ver garantiye
  7. MrCodeX

Cbp işlemciyi turbo frekansına çıkarır bios güncelleyin ayar kapalı ise açın ve xmp'ye bakmış olursunuz. AMD driver da oyun modu da standart olsun
  8. MrCodeX

Biosta cbp ve xmp kapalı olabilir mi?
  9. MrCodeX

Yardım Temu Siparişim Güncelleme Almıyor

Güncelleme yapmamışlardır belki. 1 ay'a geliyor genelde bazen uzuyor 45 oluyor
  10. MrCodeX

35k-40k Arası dahili gpulu laptop

Daha iyisini atın o zaman sonra buna kötü diyebilirsin eksiksiz super bir laptop olacak ama... tabi öyle bir şey varsa
  11. MrCodeX

Profesyonel video edit mi yapmıyorsa hiç önemli değil
  12. MrCodeX

V15 olsa tamam da 16 serisi iyi redditte vs de güzel deniyor yani alınmaz değil kulaktan duyma bilgiler ile v serisi kötü denmez
  13. MrCodeX

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-v16-anv16-41-amd-r7-8845hs-32gb-1tb-ssd-rtx4060-8gb-dos-16-wuxga-165hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qruey-003-p-HBCV00006XYP7R?magaza=Teknorya
  14. MrCodeX

❌İndirim Bitti! Arctis Nova 7 Kablosuz Dragon Edition 6000Tl

Hocam istediğiniz kulaklık modellerini yazın Google'a Örnek Kulaklık 1 vs kulaklık 2 rtings Böyle açınca üstten istediğin kulaklık modellerini de bakabilirsin
  15. MrCodeX

Rtings sitesinde tr de satışı olan en iyi kulaklık Logitech G Pro x 2 lightspeed fiyatı 10-13k arası bir şey
  16. MrCodeX

Razer blackshark V2 hyperspeed de olabilir 5k fiyatı Rtings sitesinden karşılaştır puanları aynı neredeyse
  17. MrCodeX

Rehber Kaspersky Vpn İle SADECE Discord'a girme

Update.exe'yi de ekleyin. Discord.exe en son sürüm olarak ekleyin. Vpn'e bağlanırken en hızlı ülke değilde farklı bir ülke seçin dc açıldıktan sonra en hızlı ülkeyi seçin. Oyun konusunda da sorun oluyorsa ilk önce oyuna giriş yapın sonra VPN ve dc'yi açın
Top Bottom