Arama sonuçları: *

1. Muti

Oyunlarda son 1 dakikamı veya 30 saniyemi nasıl klip alabilirim?

Merhaba arkadaşlar fps düşürmeden tak diye son 1 dakikayı falan nasıl klip alabilirim? Fps düşürmemesi benim için önemli. Şimdiden teşekkürler
  2. Muti

Yardım steam cs 1.6 açılmıyor

ilk başta klasik açılış ekranı gözüküyor sonra ekran sipsiyah kalıyor çözümünü bilen var mı
  3. Muti

Yardım csgo sesim karşı tarafa gitmiyor!!!

doğru tuşa basmama rağmen sesim takım arkadaşlarıma gitmiyor çözümünü bilen var mı?
  4. Muti

Valorantın iade sistemi nasıl?

bayadır marketime güzel skin bekliyorum ama gelmiyor şimdi marketimde gösterişli operatör var alsam kaç gün içinde iade hakkım var? İade ettiğim gibi vpler hesabıma geri yüklenir mi? Teşekkürler şimdiden
  5. Muti

Valorant Jett ultisi havadayken nasıl kullanılmalı?

Mesela q basıyorum havaya çıkıyorum sıkıntı yok ama nişangah nasıl olmalı? Direk Kafasına mı koymalıyım crosshairi yoksa herhangi bir sağa sola gitme durumu oluyor mu bıçakların. Q bastıktan sonra boşluğa basılı tutarak süzülüyorum bu arada
  6. Muti

Half life oyununu nerden indirebilirim?

Şimdiden söyleyeyim korsan yasak ööö diye atlamayın lütfen konuya oyunun bu versiyonunu oynamak istiyorum steamde var mı? Yoksa da nerden indirmeliyim?
  7. Muti

forza horizon 4 kontrollerde direksiyon seçeneğinin olmaması sorunu

demosunu indirdiğimde direksiyon ile oynayabiliyordum ama steam versiyonunda direksiyon seçeneği gözükmüyor ne yapmalıyım? @5x_d4emon
  8. Muti

ets2 oyununda para hilesi yapamıyorum

, uset g_console "0"- uset g_developer "0" yazdığını göreceksiniz; 0 olan değerleri 1 olarak değiştirin bu adımı yapıp dosyayı kaydetmeme rağmen oyuna girince konsola cheat money yazıyorum ve unknown command hatası alıyorum. Acaba sorun kod ile mi alakalı diyerek başka kod yazdım aynı hatayı...
  9. Muti

ETS 2 oyununda bir türlü online oynayamıyorum

hem truckersmp hem de world of trucks adlı sitelere kaydoldum hatta truckers mpden bir dosya indirdim şimdi bu dosyayı ne yapmalıyım
  10. Muti

pes 2021de hangi editionu almalıyım(21 TL'ye)

https://www.playstore.com/kampanya/pes-2021-bahar-indirimi hangisini tercih etmeliyim sizce, hangi kadro daha güçlü. Aklımda Barça edition var ama bir danışayım dedim bir de bu sürümlerin normal sürümlerden farkı ne bilen varsa söylerse sevinirim
  11. Muti

Forza horizon 4ü denemek için xbox game pass mi yoksa FH4 demo mu?

Direksiyin ile oynayacağım ama zevk verir mi bilemedim seversem steamden satın alırım direk ama sevdim diyelim 30 tl gamepasse boşuna para gidicek gamepass üzerinden başka oyun oynamayacağım bu arada demo indirmek istesem de 80 gb sanırım 8 download ile ne zamana iner Allah bilir siz olsanız ne...
  12. Muti

Valorant battle pass alsam bitirebilir miyim(günde 2 saat)

38 gün kalmış pazartesi alsam bitirebilir miyim şu anda 30. Aşama bitmiş durumda son 20 asama biter mi 2 3 saat oynama ile?
  13. Muti

Valorantta Radyanit puani ne işe yarar?

Buraya yazmak yerine internete bak diyecekler gelmeden söyleyeyim internete baktım ama Pek anlamadım karakter silah geliştirmek için falan diyor ne diyor anlayamadım yani zuladaki gibi silah geliştirme falan mı var ben yok diye biliyorum ama ne yapılır bu Radyanit puanı ile
  14. Muti

Yardım Zup f oyununda 5 kart olmasi gerekirken 3 kart kazandim daha da kazanamıyorum

Başlık açıklayıcı olmadı pek farkındayım olay şu İdle daddy yardımı ile zup f oyununda 3 kart kazandim ve steam üzerinde de uygulama üzerinde de kart kazanma hakkın kalmadı diyor demek ki tüm kartları kazanmışım ama steamde bu oyunda toplam 5 kart var gözüküyor. Sonuç olarak da ben bu kartları...
  15. Muti

Yardım cod warzone hesabı oluşturamıyorum

onaylıyorum ama kabul etmiyor ne yapabilirim
  16. Muti

40 tl oyun önerisi(ps-pc crossplay olursa daha iyi olur

Steam 5$ sınırlandırmasını kaldırmak için oyun almayı düşünüyorum aklımda rdr online vardı ama arkadaş yok oynayacak sarmaz denildi. Pc ps crossplay olmayan ama kesinlikle oynamalısın dediginiz oyun öneriniz varsa onları da alabilirim @isikt11 @borauysalcan @Doğukan Fidan max 50 TL'ye çıkabilirim...
  17. Muti

20 tl oyun önerisi epic&steam

Laptopu yeni aldım her oyunu kaldırır herhalde max 20 tl oyun önerisi yapar mısınız epicte 60 tllik kuponum var kullanmak istiyorum hic bir hikayeli oyunu bitirmedim desem yeridir 7 8 sene önce sadece gta sa bitirdim grafikleri iyi sıkılmadığınız adamları parçaladıktan sonra noldu lan dedirtecek...
  18. Muti

Watch dogs 2 online giremiyorum

Online girip araba falan sürmek istedim ama giremedim daha oyunun başlarındayım oyunda biraz ilerlemem mı gerekiyo
  19. Muti

Ucuza fifa 20 veya 21 bulabilir miyim

Abimle oynamak için fifa almak istiyorum ama o kadar bütçem yok pc için fifa 20 ya da 21 bulabilir miyim fifa 21 cracklenmiş sanırım indirirsem ne gibi bir problemle karşılaşırım
Top Bottom