Arama sonuçları: *

1. W

İlk defa araba alacak birisine öneriler

t-roc yerine taigo daha hoş duruyor bence. Cherry önermememin sebebi malzeme kalitesi çok iyi değil direksiyonda soyulmalar ve multimedyada hatalar oluyor. Böyle bir şeyle karşılasınca da bayağı bir bekletiyorlar servis ağı çok geniş değil.
  2. W

Asus 4060 Coil Whine Sorunu ve Garanti Koşulları

hiç bir şey yapamazlar ama satın aldığın yere başvurabilirsin asusa onlar gönderirler. Ama coil whine bir sorun değil değişim yapmazlar
  3. W

Asus 4060 Coil Whine Sorunu ve Garanti Koşulları

aynı model olması yeterli olur. Ama zaten o toplama pc lerde par.a parça garanti oluyor diye biliyorum
  4. W

İlk defa araba alacak birisine öneriler

cherry tavsiye etmiyorum. Bu bütçeye gözüm kapalı superb alırdım. Ama biraz da güçlü olsun istiyorsan 182hp civic alabilirsin. Gayet güzel araçlar.
  5. W

Çözüldü✓ Epomaker Klavye Gümrükte Sorun Çıkarır mı?

valla ben geçen birine çok sinirlendim huur evladı yazdım 3000 mesajı olan 5 yıllık hesabım banlandı. Yine olsa yine yazarım haketmişti.
  6. W

ben bir sürü şey aldım ne hesapladıysam o geldi. Bazı O.E gümrük çalışanları ürün fatura bedeli düşürülmüş diye düşünüp kafasına göre yazıyor. Yasak ve yasal olmamalı.
  7. W

aynısının mavi switchine 200 lira vergi ödedim. Nasıl oluyor **
  8. W

ne bu öfke nazar etme ne olur çalış senin de olur
  9. W

Yardım Parayla altyapı gelir mi?

paraya gerek yok twitterdan yusuf kıraça yaz düzgünce 1734039835 benim eve vdsl i o getirdi
  10. W

Yardım IPhone Aldım Başıma Bela Aldım! Lüften Yardımcı Olun

normal ürün olarak. Kusurlu ürün olduğunu servise göndersen bile orada sorun çıkartmaz ve anlayamazlar. Uğraşma hiç gönder yenisini al
  11. W

bende de benzer durum oldu satıcı amazondu diret iade edip aynısından bir tane daha aldım.
  12. W

direkt hatasını belirtmeden iade etme hakkın var gönder gitsin 1734035886 sorunu belirtirsen servis raporu felan isterler
  13. W

Gitar amfim bozuldu 😭

Ankaradaysan da ben halledebilirim.
  14. W

Gitar amfim bozuldu 😭

şuan o jakı karta zarar vermeden tellerini kırsa sorunu çözülür kulaklık kullanmayacağı müddet değişmesine gerek yok hocam.
  15. W

Gitar amfim bozuldu 😭

hayır kesinlikle o sokette birbirine değen iki pinden kaynaklı ses gelmeme sorunu yaşıyorsun. Çünkü kulaklığını taktığını kısa devre olarak anlar sistem birbirine değen iki farklı tel varsa ayır geçici olarak kullanırsın ama çok basit bir çözümü var. jak portu değişecek gayet ucuz bir şey
  16. W

Gitar amfim bozuldu 😭

götürüyorsun en yakın elektrikçiye 50 liralık işi var o jak değişecek kartta bir zarar yok 1733779811 amfiden ses alamamanın sebebi de en erkadaki iki tel büküldüğü için birbirine değiyor. onları ayırırsan ses alabilirsin. 1733779854 tam olarak bu kısım
  17. W

Fatura kullanıma bağlımı kesilir Gün olarakmı

eğer bir paketin internetini yada konuşmasının tamamını bitririrsen tam paket ücreti ödersin ama bitirmezsen gün bazlı olur ödeyeceğin ücret
  18. W

Herhangi bir ps4ü crackleyebilir miyim ?

takipteyim
  19. W

THH lehime karar verdi. (Düzenleme: Kazandım ama satıcı kabul etmeden ürünü geri yolladı)

bu tüketici hakem heyeti bilir kişi olayını nasıl şikayet edebilirim. Geçen sene bir ayakkabı thh ye verdim. Kaymakamlığa gittim. Adam sen çık ben inceleyeceğim dedi ayakkabıyı inceledi ve red kararı verdi. Dedim sen bilir kişi misin ? Cevap vermedi. Daha sonra kaymakamlığı arayıp şikayet etmeye...
  20. W

200mbs fiber ethernet kablosu ile 100mbs üstünü göremiyorum

ethernet kartının modelinden anlayabilirsin
Top Bottom