Arama sonuçları: *

1. Mertmax

Takipten çıkma bug'u artık çözülsün!

Selamlar! Boş laf yapmayacağım. Galiba ben bu olayı çözdüm dostlar. Bir kullanıcı rank atlayınca bir bug yüzünden bazı arkadaşlıklar siliniyor garip bir şekilde. Bugün @Garip Kont ile yaşadık mesela. Uzun zaman sonra fark etti çocuğum :D Bu durumu düzeltmenin bir yolu var mı sayın @Mehmet...
  2. Mertmax

Takip ederken neden takip ettiğimizi yazabilme özelliği gelse nasıl olurdu?

Selamlar! Başlık hiç açıklayıcı olmadı biliyorum. Olay kısaca şu: Playstation kullananlar bilecektir zaten. Takip etmek istediğin kullanıcıya özel bir mesaj ile neden takip etmek istediğini anlatırsın. Forum için gerekli mi? Hayır. Fakat güzel basit bir özellik olur eğer XenForo'da var ise.
  3. Mertmax

Neden ''jfif'' Fotoğraflarını yükleyemiyoruz?

Selamlar, cidden çok merak ettiğim bir konu bu. Mesela örnek olarak 10k ya 3060 sattım olan konuya ''stonks'' capsini atamıyorum canımı çok sıkıyor. :D Google görsellerde neden ise hep jfif fotoları var Xenforo'da bu tarz bir eklenti var ise yüklenmesini çok isterim.
  4. Mertmax

DADG yeniden uyansın!

Selamlar, eskiden beri donanimarsivimizah instagram sayfasını takip ediyorum. Cidden bir çok post kaliteliydi @Mehmet Yılmaz ne oldu neden öldü orası? Geri dönse çok güzel olur.
  5. Mertmax

Birleşen yorumlara 2 farklı emoji atılması

Selamlar. Başlık ne kadar açıklayıcı oldu bilemedim. Xenforo da var mı bilmiyorum ama iki farklı mesaja iki farklı emoji atılması çok daha iyi olur peki... NEDEN? Örnek olarak bir arkadaş üst kısımda güldürecek bir cümle kurdu, alt...
  6. Mertmax

KES ONU! diyenleri keseceğim!

Bu sefer selamlar yok. Lütfen bir düzenleme gelsin konu kirliliğini geçtim artık ana ekran içinde görmek istemiyorum. @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
  7. Mertmax

Aliexpress kes onu kampanyası hakkında.

Selamlar, çok fazla konu olamaya başladı forum içinde bu konu. Şahsen discord sunucusunda bir kanal oluşturulabilir.
  8. Mertmax

Discord için oyun arkadaşı arama

Selamlar, Donanım arşivi discord sunucusunda oyun arkadaşı arama konusu açılabilir veya forum içinde açılabilir ve böylece konu kirliliğinin önüne geçilmiş olunur. Ayrıca yeni dostlar kazanmış oluruz (lar) ;)
  9. Mertmax

Profile yorum sabitleme

Desteği var ise küçük ama güzel bir özellik olur şahsen.
  10. Mertmax

Ayın en aktif üyeleri gelse nasıl olurdu?

Selamlar, aklıma güzel bir fikir geldi her girişte ne kadar durduğumuz tutulsa nasıl olurdu sizce? ayın elemanı tarzında küçük ödüller olsa çok tatlı olurdu ha :D 10 kişilik bir tablo oluşturulup 1 ay boyunca aktif kullanıcı tagi gelse güzel olurdu şahsen. hem bu sayede aktiflik artmış olur...
  11. Mertmax

Ana konu bölümü gelmesi nasıl olur?

Selamlar, aklıma yine tuvalet esnasında çılgın bir fikir geldi :Dkurucular veya moderatörler ana konu konusu gelse kullanıcılar bu konuda konu açmak zorunda kalmaz. ÖRNEK: hepsiburada fırsatları indirim konusu veya playstation store indirimleri ana konusu tarzı konu bölümü açılsa çok kolay...
  12. Mertmax

Ana konu konusu gelse ne kadar iyi olurdu sizce?

Selamlar, aklıma yine tuvalet esnasında çılgın bir fikir geldi :Dkurucular veya moderatörler ana konu konusu gelse kullanıcılar bu konuda konu açmak zorunda kalmaz. ÖRNEK: hepsiburada fırsatları indirim konusu veya playstation store indirimleri ana konusu tarzı konu bölümü açılsa çok kolay...
  13. Mertmax

Forum içi 'emoji'lerin artması fikri

Selamlar, tuvalet e girdiğimde aklıma gelen bu fikri sizinle paylaşmak istedim :D D.A özel replikler veya memeler aynı whatsapp da olduğu gibi burada olabilir şahsen. Hatta bunun için güzel bir topluluk alanı oluşturulabilir beğenilen emojiler eklenebilir oylama sistemi ile.
  14. Mertmax

D.A FORUM mobil uygulaması ne zaman gelecek?

Selamlar, muhtemelen bu konu çoktan açılmıştır ama ben göremedim, konuya gelecek olursak eğer yakın zamanda gelirse tadından yenmez @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül ??
  15. Mertmax

GIF Profil Fotoğrafı Getirilmesi.

Selamlar, umarım uyarı yemem başlık yüzünden konu üsteki gibi, Şahsen gelmesi bizi diğer forumlardan ayrı kılar ve güzel gözükür.
  16. Mertmax

yeni gelen kullanıcılar için düzenleme getirilmeli

Selamlar, yeni gelen kullanıcılar kuralları okumuyor maalesef konu açınca ya küfür ediyorlar ya da caps lock ile başlıyorlar bence bir düzenleme gelmeli bu konuda. ( zaten kurallar var diyenler gelmeden yazıyı düzgün okumalarını öneririm.)
Top Bottom