Arama sonuçları: *

1. Mr. Edri

Bence DA Forumun ana sayfasında Donanımarsivi.com için özel bağlantı olmalı

Üyelerin siteye rahatça girebilmesi için olmalı bence @Mehmet Yılmaz
  2. Mr. Edri

Çözüldü✓ Profil mesajlarında takibi bırakmak gibi bir seçenek olmalı bence, sizce?

Kimi zamanlarda bir mesaja bir kere yazdığımız için 20 30 tane bildirim gelebiliyor, yapılabiliyorsa konulardaki takibi bırakma gibi bir seçenek olsa çok iyi olabilir, sizce? @Mehmet Yılmaz
  3. Mr. Edri

6 ay geçen konular otomatik kilitlense nasıl olur?

Bazı konular gereksiz yere hortlatılıyor ve listede bir süre yer kaplıyor, bunun için 6 ay geçen konular otomatik kilitlenmeli bence, siz ne düşünüyorsunuz? (Rehberler ve incelemeler hariç)
  4. Mr. Edri

Userbenchmark, Bottleneck calculator gibi siteler yasaklansın

Bu tip siteler bazı kişilerin yanlış bilgi vermesine ve insanların yanlış bilgiyi öğrenmesine sebep oluyor, bence yasaklanmalılar. Şu anda sık sık onları gördüğümden sadece onları dedim ama daha var böyle siteler. @Mehmet Yılmaz
  5. Mr. Edri

Konu yükseltme limiti genişletilse nasıl olur?

Bence artırılmalı Neden artmalı peki onu anlatıyım: 1-Birileri sorun yaşayabiliyor ve bu sorun herkesin bildiği türden olmayabiliyor, benim 1-2 tane öyle sorunum olmuştu mesela. 2-Her saat yükseltilmesine rağmen cevap alınamaması. Eğer bu limit genişletilirse sadece bana göre çözülmemiş teknik...
  6. Mr. Edri

Çözüldü✓ Bu siteye Microsoft Edge tarayıcısından girince sorun yaşıyorum

Google'den girince bir sorun kalmıyor, Edge'deki sorunu nasıl çözebilirim. @Mehmet Yılmaz @crazyreign Taracımı sıfırladım, sorun çözüldü.
Top Bottom