Arama sonuçları: *

1. R

Öneri Epic Gameste çok uygun fiyata alabileceğiniz oyunlar

The Last of Us Part 1 Alacaktım vazgeçtim forza 4 ü merak ediyordum.Steamda forza 4 indirimde alın bence tavsiye ederim. The Last of Us Part 1 i sonra almayı planlıyorum sıkılınca.
  2. R

Forza 4(ultimate edition)208- Forza 5(standart edition)522

ben forza 4 aldım tavsiye ederim çok zevkli forza 5 de iyidir onuda almayı planlıyorum ama forza 4 e yeni başladım şuanlık.
  3. R

Asus Tuf Gaming B660M-E D4 Anakartında Bluetooth desteği var mı?

Hiç bilmiyorum denemedim tplink markasını asus tercih ederim uzun vadeli.Ama tp link uygun fiyatlı. rica ederim.
  4. R

Asus Tuf Gaming B660M-E D4 Anakartında Bluetooth desteği var mı?

yok aleykum selam kendi sitesinden baktım. 1733151671 https://www.n11.com/urun/asus-usb-bt500-bluetooth-50-usb-adaptor-26852155?magaza=makgavm&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bundan tavsiye ederim.
  5. R

STEAM VEYA EPİC GAMES ÜZERİNDEN ALABİLECEK İNDİRİMLİ OYUNLAR

güzel iyi oyunlar Detroit: Become Human aldım bende indirimde idi.Epic Gamesde.
  6. R

VİDEO: 🟠 "SAÇMA SAPAN HAZIR SİSTEMLERDEN BIKTIM!"

iyiki hazır sistem almadım am5 sistem topladım çok memmunum şuan :)
  7. R

Çözüldü✓ ASUS TUF B650M-PLUS ile Sıvı Soğutucu Yerleştirme Yardımı

Bilen birisi ile düzelttik sonra windows kurulumu yaptım çözüldü şuan yeni sistemimdeyim :) teşekkürler. 1732960883 windows 11 kurdum.
  8. R

Teşekkürler yardımcı oldugun için Soğutucu da kullanım kılavuz u yoktu biraz ondan zorlandım.
  9. R

sistem montajını yapmaya çalıştım ancak özellikle güç kaynağı bağlantılarında zorlandım. Ayrıca sıvı soğutucuyu doğru şekilde takıp takmadığımdan emin değilim. Kontrol edip sistemi tamamlamamda yardımcı olabilir misiniz?
  10. R

Çözülmedi yarın bilen birisine baktıracağım :)
  11. R

Merhaba, Yeni sistem kurulumum sırasında sıvı soğutucu takmayı başardım ve gerekli bağlantıları gerçekleştirdim. Ancak sıvı soğutucuyu kasa içine nasıl yerleştireceğim konusunda kafam karıştı. Anakartım ASUS TUF B650M-PLUS ve işlemcim AMD Ryzen 5 7500F. Yaptığım bağlantılar şunlar: Pompa...
  12. R

Çözüldü✓ İşlemcimi değiştirdim görüntü gelmiyor!

Bios güncellemelerini kontrol edebilirsin.Güç bağlantılarınıda kontrol edebilirsin.
  13. R

Yeni sistem aldım yorumlarınızı merak ediyorum. Genellikle Valorant oynuyorum.

Güzel sistem güç kaynağı asus olsaymış iyiymiş. Hayırlı olsun bende sistem topladım :)
  14. R

Millenicomdan geçebileceğim servis sağlayıcısı önerisi

Superonline olabilir 450 TL 25mbps. tavsiye ederim.
  15. R

🔥İndirim Gülümseten Kasım Amazon Prime Fırsatlar Donanım,Bilgisayar Bileşenleri Konusu (Güncellendi)

MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO CPU Sıvı Soğutucu bunun indirimi iyiymiş bence msı hatta.
  16. R

Öneri 20-30k Telefon Önerisi

Merhaba ben Samsung A35 Kullanıyorum çok memmunum tavsiye ederim 120hz 256 gb olandan.Sadece sosyal medya için kullanıyorum.
Top Bottom