Arama sonuçları: *

1. grimlex

Aliexpress Parayı Aldı Sipariş İptal

Arkadaşlar ürün aldım siparişi site iptal etti aynı ip den farklı hesap veya kupon alakalıymış.150TL çekti siparişte iptal.Geri ödeme için siparişe bakınca çevirince şöyle çıkıyor : Kontrol edildiği gibi, bu sipariş kapsamında geri ödeme yapılmaz. Geri ödeme talebinde bulunmak için...
  2. grimlex

Aliexpress Satın Alırken Vergi Ödedikten Sonra Kapıda Vergi Çıkarmı ?

Arkadaşlar aliexpressten bir ürün alacağım ürün 100 tl 50 tlde vergisi var.Ben bunu ödedikten sonra ekstra kapıda vergi çıkar mı ? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  3. grimlex

Aliexpress Vergi Ücreti Sorunu

Arkadaşalr kes onudan saat almıştım akıllı.Geçmiş gümrükten 72tl vergi çıktı.Dandik bi saat gibi zaten 72 tl çok bunu itiraz edip falan azaltabilir miyim? Alamazsam almıyacağım kargoyu çünkü
  4. grimlex

Aliexpres Kargomu Başkası aldı

Arkadaşlar önceden bi konu açmıştım yüksek vergi çıktı diye falan ben yinede teslim alacaktım vergi 40 tl idi.Ürünü tr fiyatı 70-80 arası neyse konuya geleyim.Ürünü istanbulda biri teslim almış.Yen farkettim.Daha ptt'yi falan aramadım.Nasıl böyle bir şey olabiliyor.Ben Edirnedeyim adamlar...
  5. grimlex

Aliexpress Kargo Almazsak Ne Olur ?

Arkadaşlar çindnen bi ürün aldım indirim kuponuyla dandik bir üründü merak ettim aldım.Fakat tr ye girmiş baktım 50 tl vergi çıkmış.Ben bunu almak istemiyorum.50 tl çok para nasıl ben bunu almayabilirim.Getiren adama almak istemiyorum desem geri gidiyor diye ekstra para isterler mi lütfen...
  6. grimlex

Aliexprees Tahmini Ne Kadar Vergi Çıkar

Yeni kullanıcıya kupon veriyormuş verdi toplamda 64 tl değerinde ürün aldım 3 tl ye.Almanyada gelecek yazıyor.Bilgisi olan varsa tahmini ne kadar vergi çıkar.(almak isteyenler hesap oluşturan kişilere farklı kuponlar veriyor sizde alabilirsiniz)
  7. grimlex

Amazon.com Alışveriş Yardım

Selamlar arkadaşlar ben aşağıda resimde görünen mikrofonu almak istiyorum.Bir kaç araştırma yaptım.Vergi işi falan internetten ödeniyorumuş ve fiyatıda uygun geldi 350 küsür neyse konuya gelelim.Okuduğum bir konuda yurdışından alışveriş yapacaksanız satıcı kesinlikle amazon olsun...
Top Bottom