Arama sonuçları: *

1. A

Bilgisayarımda Bluetooth yok

Aga teşekkür ederim anakartı keşke yükseltseymişim zarara girdim valla hazır sistemi alırken
  2. A

Bilgisayarımda Bluetooth yok

Anakartım gigbayt h610 v-2 Bluetooth drive kurmama rağmen Bluetooth bağlantısı gözükmüyor ve çalışmıyor İnternetten birkaç çözüm yolu aradım olmadı yardımcı olur musunuz Windows 10 kullanıyorum
  3. A

Yeni Sistem Aldım WiFi Görünmüyor

Peki bana kablosuz wifi sağlıyıcak apartta önericeğiniz bir model var mı kablolu yapamıyorum çünkü modem kablosu salonda odama çekemiyorum
  4. A

Anakartım gigabayt h610 v-2
  5. A

Yeni pc aldım hazır sistem itopyadan Herşeyi kurdum ama wifi yok gözükmüyor kablosuz bağlıyamıyormuyuz windows 10 deneme sürümü var illa kablolu wifi mi lazım İnterneti kullanamıyorum lütfen yardım edin teşekkür ederim şimdiden
  6. A

Toplam 1000-1100 tl klavye mouse

Aga klavyeyi aldım mouse rampage aldım yorumları güzelde forumlardada iyi deniyordu Bütün sistem şuan hazır kulaklığı haftaya alabilicem maaşı alınca monitörde iyi değil biliyorum ama her şey beyazken onu siyah almak istemedim yine varsa bir önerin 3k bandına beyaz bir monitör teşekkür ederim...
  7. A

Yardım Arkadaşlar küçük klavyede F1 nasıl basacağim.

Bildiğim kadarıyla fn tuşuyla olabilir bir deneyin bende tam hatırlamıyorum ama bir denemekten zarar gelmez
  8. A

Toplam 1000-1100 tl klavye mouse

merhabalar kasa beyaz (rampage) Monitörde 3000tlye beyaz bir monitör buldum gamebossterın Geriye tek mouse ve klavye kaldı onlar içinde bin tl gibi kısıtlı bir bütçem kaldı öyle aman aman bir şey istemiyorum olabilirse rgb olmazsada hiç sorun olmaz ben buldum birkaç model lakin bu forumdaki...
  9. A

Maks 2.5k monitör önerisi

Hocam hayatımda ilk defa bir bilgisayar aldım 23 sene sonra oda itopyadan planet minor diye kasayı değiştirmeyede bütçe yetmedi onun psu kötüymüş öyle diyor bazı kişiler forumlarda bazıları sorun olmaz diyor monitördede ikinci ele girip bir başka sorun yaşamak istemiyorum hevesim zaten...
  10. A

Hocam sizce ikisinden hangisi daha iyi
  11. A

Arkadaşlar öyle pek bir şey istemiyorum parada koyamam üstüne en fazla bütçeyi zorluyarak 2.5k para ayarlayabilirim 24 inç monitör önerir misiniz?
  12. A

Maksimum 3.5k monitör

Öncelikle cevapladıpınız için çok teşekkür ederim maksimum 3.5k bütçem var daha fazla yok cidden yok arttır diyenler olucaktır ama çıkamam malesef bana f/p monitör önerir misiniz?
  13. A

İtopyadan bu sistem alınır mı

Aga şuan ben parayı ayarladım lakin powerı ve ram seçilemiyor bu yüzdende sepete eklenemiyor bu bir tek bende mi oluyor böyle
  14. A

Aga sistem çok iyi ram stoğu bitmiş ama ya 1800 tl ekstrası var yarına kadar bakalım ayarlarsam para alırım inşallah ya çok teşekkür ederim varmı başka hiç bu ayarda bildiğin ben baktım bulamıyorum
  15. A

Neden aga
  16. A

Sistem nasıl peki aga çok ikilemde kaldım alıyı mı
  17. A

Varmı aga peki tavsiye edebileceğin bir sistem 1689869731 Alırsam o kasadan alırım aga 1k fazla ama hayatımda ilk defa pc alıcam bütçeyi doğru yerlere harcamak ve en azından 3-5 sene rahat rahat orta sınıf oyunları oynıyabileceğim bir sistem istiyorum
  18. A

Yanlış yazmışım aga 😅
  19. A

Öncelikle merhabalar Bu sistemi dün yine forumda önermişlerdi bana Bende tekrar size sorayım birkaç kişinin daha fikrini alıyım istedim. Cevapladığınız için 🙏 Yoksa biraz daha para koyup 2-3k daha ekleyip daha iyi sistemler mi alıyım? https://www.itopya.com/planet-minor_h23769
  20. A

Hayatımın ilk defa pc sahibi olucam parçalar nasıl yardımcı olur musunuz

Yazdıklarınızı okudum tekrardan teşekkür ederim şuan komple sistem(monitör klavye mouse) için 13k biriktirebilmiştim konuyu kapat mıyım bilmiyorum zaten nasıl kapatılır kapatılıyor mu onuda bilmiyorum gerçi ben biraz daha para biriktiriyim pek sistem felan anlamıyorum zaten işten geldikten sonra...
Top Bottom