Arama sonuçları: *

1. G

Çözüldü✓ PC kapalıyekn mouse sarj olmuyor

Şuna benzettim konuyu. Masa üstü kapalıyken klavye yada ışıklı bir cihazın ışığı yanmaya devam etmesi gibi. Bunu YouTube da bakmıştım. Sizde de ışıklı cihazınız ışığı yanmıyor ise biosta kapalıdır . O yüzden şarj olmuyordur
  2. G

🔥İndirim MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot 7.700 tl

27M2N5500/01 modelini aldım. Yeni yeni kullanıyorum. Ölü piksel felan çıkmadı. 13 kasım da itopyadan sipariş ettim. Fiyat 5999 tl ye . Tam olarak deneyimleyemedim ama gayet kaliteli. Bide hoparlör olsaymış tadından yenmez miş.
  3. G

Parçaları toplama sıram nasıl olmalıdır?

Ben kendim daha önce aldığım parçaları da ekledim. Çünkü öyle olması gerek . Ben bu şekikde bana daha pahalı oluyor . Bende demek istediğim parayı beletip öyle alman. Tabi normal altın vb. Şekilde. Bu şekilde direkt nakit alırsın
  4. G

Valla tercih meselesi . Ben kendim hesaplıyayım dedim. 7500f , 4070 süper, viper 2x16 ram , msi gaming anakart ,1 tb ssd , en düşük kasa ve psu ( psu msi 1500tl , kasa 1000tl) bana ediyor 43000 tl . Şimdi ben bunu hazır sistemden alsam en az 3k kârdayım. 1732550547 Ama tabi gidipte fırsat...
  5. G

Bu arada b550 değil. Ya a620 yada b650 olması lazım. Belki yanlışta yazmış olabilirsin
  6. G

Benim tavsiyem para biriktirmen zor oluyorsa 2 yada 3 yada daha fazla sürecek ise altın , dolar yada euro yap. 4 yada 5 ay sonra F/p bir sistem bulursan bozup direkt sistemi alırsın. Hem paranın değeri çok fazla kayıp olmaz
  7. G

Çözüldü✓ SON KARARIMI VERECEM HANGİSİ?

Mesela bu sistem gibi mi
  8. G

Bu fiyata bu sistem alınır mı?

1732380034 Kesin alcak isen bu sistem çok iyi 1732380092 Tek tek toplama ile arasında 5500 tl fark var
  9. G

24bin TL bütçe monitör ve kasa önerin

İlk başta kendim kullanmak için aldım . Sistemi daha alamadığım için kutusunu açmadım. Sonra dedim butçemi zorlayıp 1440p geçip geçmemekte kararsız kaldım. Böyle bir kaç ay geçti. Ondan sonra dedim bunu elden çıkarıp 2k bir monitör alayım
  10. G

Knk bunu alcağına 5600 lü sistemi al daha iyi
  11. G

Eğer İstanbul da isen elimde Lenovo legion r25i-30 var. Kapalı kutu fiyat 4bin
  12. G

Çözüldü✓ 1080 p yada 2k IPS monitör önerir misiniz?

Elimde Lenovo legion r25i-30 ( kapalı kutu)
  13. G

Link atamıyorum nedense
  14. G

Elimde Lenovo legion r25i-30 var.
  15. Lenovo Legion R25İ-30

İstanbul Lenovo Legion R25İ-30

Açılmamış kutu. 24,5 inch 165hz (180hz ) FHD , İPS , FreeSync , G-Sync mevcut , dahili hoparlör ve Pivot 360 dönebiliyor. Donanım Arşivi Instagram kanalından da reels şeklinde videosu var ordan da hızlıca izleyebilirsiniz. Bagcılar / Parseller de oturuyorum. buluşma olarak Bağcılar meydan...
  16. G

Playstation 5 Slim Dijital

Arasında çok bir fark yok FPS olarak da. Zaten genellikle 60 fps ikisi de aynı performansı veriyor hemen hemen
  17. G

ARKADAŞLAR YENİ SİSTEM İÇİN TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM

Ne kadarlık bir çek ( sadece meraktan) bide satıcısı hepsiburada mı olmak zorunda
  18. G

Rekabetçi Oyunlar için Oyuncu Monitörü

Elimde Lenovo legion r25i-30 var. Sıfır. Donaım arşivi önerdi diye almıştım. Kutusu açılmamış. 1080p İPS 180hz 0,5ms G-sync 24,5 inch monitör. Ekstra olarak pivot ve dahili hoparlör ü de var . Fiyat 4000
  19. G

4k Bütçem var Monitör arıyorum

Knk elimde Lenovo legion r25i-30 var. Sıfır. Kutusu açılmamış. 1080p İPS 180hz 0,5ms G-sync 24,5 inch monitör. Ekstra olarak pivot ve dahili hoparlör ü de var . Fiyat 4000
Top Bottom