Arama sonuçları: *

1. ensarxx

PDF Hakında bir şey sorucağım

https://apps.microsoft.com/store/detail/pdf-x-pdf-okuyucu-ve-pdf-d%C3%BCzenleyici/9P3CP9G025RM Bu uygulamayı deneyebilirsiniz.
  2. ensarxx

Diş teli taktırdım sorularım var yardımcı olurmusunuz?

Gazlı içecek içme, çekip kopararak yeme.
  3. ensarxx

Öneri Yazılım ve Oyun İçin Laptop Önerisi

Selamlar, taşınabilirliği yüksek, hafif ve zarif bir makine arıyorum, şarjının uzun süre gitmesi de çok iyi olur. Minimum 16 gb ram ve 512 gb ssd olmalı. 144hz IPS tercihimdir. 30k civarı bütçem var. Teşekkürler.
  4. ensarxx

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık Mıdır?

evet, tabii ki.
  5. ensarxx

Pythonda 8 harften oluşan bir dizi nasıl oluşturabilirim

Evet şu şekilde de olabilir örneğin, import random l1 = ['H','L'] l2 = [] for i in range(8): l2+=random.choice(l1) print(l2) 8 harf olduğu için kod verimi pek değişmedi :)
  6. ensarxx

Pythonda 8 harften oluşan bir dizi nasıl oluşturabilirim

yapmanın bir çok yolu var, örneğin şu şekilde olabilir en basit şekilde, import random l1 = ["H","L"] l2 = [random.choice(l1),random.choice(l1),random.choice(l1),random.choice(l1),random.choice(l1),random.choice(l1),random.choice(l1),random.choice(l1)] print(l2)
  7. ensarxx

TCL Android TV mi Google TV mi Hangisini Almalıyım

Anlıyorum fakat firmaların OS dağıtımlarında kısıtlamalar olabiliyor, Google TV'de var mı böyle şeyler. APK yüklemem vs mümkün değil mi ?
  8. ensarxx

hdmi port sayısı vs gibi farklılıklar var galiba da tam olarak modelin detaylı özellikleri TCL'in sitesinde de yok, bulamadım.
  9. ensarxx

yazıları okudum inceledim, yazanları biliyorum zaten, satıcılar aralarına fiyat farkı koymuş, onun sebebini ve donanımsal farklılıklar olup olmadığını soruyorum.
  10. ensarxx

Merhaba bu TV'yi almak istiyorum fakat tv için Google TV ve Android TV olmak üzere iki seçenek mevcut. Google TV'yi biraz araştırdım, çok fark göremedim, fiyat farkının sebebi nedir? Donanımda farklılık var mıdır Ram Bellek vs ? Bulamadım bir türlü. Hangisini Almalıyım ...
  11. ensarxx

Savaş VS Konulu Oyun Önerisi

This war of mine'a bakabilirsin çatışma oyunu değil ama yine savaş temalı. İlginç bir oyun. Farklı birşeyler arıyorsan ilgini çekebilir.
  12. ensarxx

Sandstorm oynuyorum fena değil ama açıkçası hemen sıkıyor beni. Gerçekçi çatışma hissi olarak insurgency serisi fena değil. Ama bf atmosferini daha çok seviyorum ben.
  13. ensarxx

Online olarak battlefield serisi.
  14. ensarxx

Bu Ekran Kartları Alınır Mı?

sence hulk gerçek olabilir mi
  15. ensarxx

3060ın ömrü ne kadar?

beklentine bağlı, bir parametre belirtmemişsin ki, ne oynayacaksın 2k da mı oynayacaksın vs vs. Direk hangisini alayım demişsin.
  16. ensarxx

3060ın ömrü ne kadar?

yahu birbirinin muadili iki farklı markanın kartı değil ki, biri diğerinin üst modeli. Tabii ki 3070 daha iyi olduğu için daha uzun süre yeni oyunları oynatır.
  17. ensarxx

Hepsiburada tıkla kazan aktif

10 tl çıktı şuan mesela, cüzdanda gözüküyor. 10 tl lik bynogame kodu almaya çalışıyorum. Nasıl kullanacağım ? Böyle bir seçenek göremiyorum. Sadece yukarıda bir hepsipay logosu var.
  18. ensarxx

Gerçekleri Konu Alan Belgesel

Ormanda yürüyodum önüme kahraman amerikan askerleri çıktı dedi ki hop kardeşim nereye, tuttu kolumda götürüyor. Bi hamle ile kurtardım kolu koşmaya başladım. Adamlar Fire! Fire! diye bağırmaya başladı, mermiler geçiyor sağımdan solumdan. O heyecanla koşaraken aniden durdum bi baktım önüm uçurum...
  19. ensarxx

Replika ayakkabı alınır mı?

Bir keresinde çakma ayakkabı kullanmıştım, yıllardır koku yapmayan ayağım kokmuştu. Bu ay ayakkabı aldım decathlondan 600 TL'ye gayet memnunum. Bence marka takıntısı çok aptalca bir şey. Decathlondaki ayakkabılar fena değildi bakabilirsiniz.
  20. ensarxx

Arkadaşım 26000 TL'ye Bu Sistemi Aldı, Kazık mı sizce?

Diyorum bu firmalar bu fiyatlara nasıl satıyor. Böyle enayiler alıyormuş :D
Top Bottom