Arama sonuçları: *

1. K

Yardım Koltuğumun Max Ederi Nedir?

Merhabalar, yaklaşık 2 yıldır Chita Gaming adlı markanın sarı olan koltuğunu kullanıyorum. bu koltukmuş. Ekte gördüğünüz gibi bana göre berbat halde. Satabileceğim max fiyat nedir? Öneri konusu açmıştım oraya da öneri yaparsanız sevinirim...
  2. K

Yardım 3200TL Oyuncu Koltuğu Önerisi

Merhabalar. Elimde Chita adlı nefret ettiğim bir oyuncu koltuğu var. Sorularınız olursa cevaplarım koltukla iligi (nasıl aldın neden aldın vb.) En yakın zamanda koltuğu satıp yeni bir koltuğa geçmek istiyorum çok terletiyor. Bütçe: 3200tl ama değecekse arttırabilirim. (koltuğu 320tlye satmayı...
  3. K

Yardım Ceramical Atlanrik Çam Çalışma Masası Alınır mı?

https://ty.gl/yxyo9cs5jh Karar verdim bu masayı alacağım gibi. Ama kullanan arkadaşlara birkaç sorun var. Kullananlar konuşma kısmından yada buradan benimle iletişime geçerse daha iyi olur. Sorularım; - Sallantı var mı? (Var ise rahatsız ediyor mu) - Montaj hizmeti nasıl oluyor? - Masada...
  4. K

Yardım ACİL Masa Önerisi (1 Haftam Var)

Merhabalar kendime bir oda kuruyorum. Ekipmanlar: Koltuk: Gaming Chita (95CM) (Özel Yapım Koltuk) Bilgisayar: MSI ALPHA 15 (Isınma Sorunlu) Mouse: Rampage SMX-R9 (Satıp Yeni Alıcam) Kulaklık: Gamepower Kizaru Birde yanına masa lazım. Odam dar. 140cm uzunluğunda bir masa arıyorum. Bütçem 800...
Top Bottom