Arama sonuçları: *

1. Y KRAL

İşlemci ve Anakart değişikliği sonrası yapılması gerekenler

macunsuz kullanırsan tam performans alamazsın işlemci sağlığıda düşer benden söylemesi macunsuz sistem olmaz kanka
  2. Y KRAL

180hz dp kablo önerin

https://www.hepsiburada.com/ek-tech-eart-1-8m-version1-4-144-165-180-240hz-destekli-displayport-kablo-2k-4k-uhd-freesync-g-sync-pm-HBC00005EXJFG
  3. Y KRAL

İşlemci ve Anakart değişikliği sonrası yapılması gerekenler

işlemciye termal macun sür
  4. Y KRAL

10.000 TL Elektro Gitar Önerisi 🎸

hocam ibanez gsa60 bkn ve blackstar idcore 10 v3 amfi öneriyormusunuz
  5. Y KRAL

Elektro gitar önerisi

kayraya sordum güzel dedi ayni benim kasadan dedi yinede soram dedim whatsapp bak
  6. Y KRAL

Yardım Fan kabloları nereye takılır ?

CPU_FAN diye bisi olmasi lazim fan yazan seylere dikkat et anakartta dene onlari
  7. Y KRAL

Elektro gitar önerisi

sen nerden gördün la olum hoşuma gitti evde calicam öylesine
  8. Y KRAL

Elektro gitar önerisi

https://www.rotamuzik.com/urun/ibanez-gsa60-bkn-gio-sa-serisi-siyah-elektro-gitar bu gitarı beğendim pena ve kılıfıda içinde 10.000 bütçem var daha iyileri varsa önerilere açığım
  9. Y KRAL

Xbox ta aldığım dlc steam e eklenir mi

assetto corsa oynuyorum sunucuya girmek için dlc lazım porshe pack 2 xbox tan alsam steam e uygulayabiliyormuyum şunuda sorucam assetto corsa ultimate xbox ta çok ucuz onu alırsam bütün dlc ler geliyor gelirsede content ten herşeyi silmem mi gerekiyor
  10. Y KRAL

Hazır sistem aldım nası wifi bluetooth bağlarım?

elektrikçiden ethernet kablosu al en sağlıklısı budur performans kaybıda yaşamazsın
  11. Y KRAL

7500f için soğutucu önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/384933/thermalright-phantom-spirit-120-se-argb-tl-c12b-s-v2-120mm-7-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ ben aynı işlemci için bunu kullanıyorum canavar gibi
  12. Y KRAL

27" Monitör Önerisi ips panel

kankam eğer bütçen 5000 ise 1080 p monitör almak zorunda kalıyorsun haliyle 27 inc monitör alırsan büyüklüğünden dolayı pixelleşmeleri görüceksin eğer 1080 p monitör alıcaksan 24 inc al 27 inc rahatsız edebilir
  13. Y KRAL

7800xt sistem önerisi

hocam şöyle rtx sistemlere fazla para vermek yerine aynı güçte amd ekran kartı ve daha ucuza alıyorsunuz yeri geldiğinde fps değerleri bile rtx i geçiyor rx 7800 xt nin dengi 4070 süper dir 4070 süper li sistem toplamaya kalksan bayağa maaliyetli oluyor zamanında 34 k ya almıştım rx 7800 xt...
  14. Y KRAL

7800xt sistem önerisi

hocam bende 7800 xt var cidden güçlü ama fps oyunu oynucaksanız 7800 xt ye gerek yok 7700 xt yeterli olucaktır
  15. Y KRAL

War thunder da hangi filo uçağı daha iyi

sizce en iyi hangisi
  16. Y KRAL

Sapphire RX 7800 XT Nitro+ Alınır mı?

evet hocam haklısınız asus ayrıcalıktır ya kutusuna bile özen gösteriyorlar :)
  17. Y KRAL

Sapphire RX 7800 XT Nitro+ Alınır mı?

hocam bende asus dual rx 7800 xt var çok memnunum 1729610663 bendede aynısı var :D
  18. Y KRAL

rat yedim ne yapmam lazim lutfen yardim edin

beyler valo banımda açılmış komik bir durum yasandi :D neyse ders oldu
  19. Y KRAL

ders oldu hocam :) 1728150691 çok haklısınız cidden böyle demeye hiç gerek yok çok önyargılı davranıyorlar suan temiz formatladim hiç bir sorunu yok olursa yazarım driver de kurdum valo yukluyom umarim ban gitmistir :D
  20. Y KRAL

evet formatladim suanlik birsey yok driver kurdum kaspersky plus deneme surumu tam tarama yaptim birsey cikmadi
Top Bottom